Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstrumi iz Moskve ~ Dva skinsa ubila 37 ljudi!  (Pročitano 7786 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
neke stvari ,ma koliko neprijatne , moraju da se odrade ... kad drzava zataji ,gradjani moraju da preuzmu stvari u svoje ruke ..
decija psihoza. ne obracajte paznju. to mu je od detinjstva
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Na srpskom delu foruma sam,izmedju ostalog,nasao temu o izdajnici bele rase,Hajdi Klum.

Tako joj i treba kad nas je u zrebu za Svetsko prvenstvo smestila u najtezu grupu Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
trebao bi da razmislish malo o svom mentalnom zdravlju kad mislish da si okruzen tolikim ludacima .Smile shto se tiche zabrane meshanja rasa ,ona je sasvim prirodna i logichna stvar -kao shto je chistokrvni pas bolji od psa-meshanca ,tako je i chistokrvni chovek bolji od choveka-meleza . uostalom ,kladim se da i ti ne bi voleo da ti se recimo cerka uda za nekog crnca Smile

Pa,pazi,i jesam posao od sebe. Ali ti si,brate,mnogo,mnogo,cudan lik,da ne kazem nesto pogrdnije. Naravno da bih pre bih dozvolio da mi se cerka uda za crnca nego sto bih klao istog zato sto hoce da mi ozeni cerku (ili uopste pomislio na tako nesto,o malom detetu i da ne pricam)

pa kao shto si i sam primetio ,postoji taj instikt koji ti govori da rasno meshanje nije dobro. to je sasvim normalna poruka prirode ,kao i kad imash gadjenje kad vidish dva pedera ili govno na tanjiru ... Smile Smile

dakle ,da bi se spechilo da dodje do toga da rasni problem postane takav da dodje do klanja - mora se zakonski sprechavati meshanje rasa . u suprotnom se dobija situacija kao u juznoj americi - po prirodnim bogatstvima trebalo bi da su najbogatije zemlje na svetu , a umesto toga imamo rasno izmeshano stanovnishtvo koje zivi u najgoroj bedi ,okrece se kriminalu,prostituciji ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
trebao bi da razmislish malo o svom mentalnom zdravlju kad mislish da si okruzen tolikim ludacima .Smile shto se tiche zabrane meshanja rasa ,ona je sasvim prirodna i logichna stvar -kao shto je chistokrvni pas bolji od psa-meshanca ,tako je i chistokrvni chovek bolji od choveka-meleza . uostalom ,kladim se da i ti ne bi voleo da ti se recimo cerka uda za nekog crnca Smile

Pa,pazi,i jesam posao od sebe. Ali ti si,brate,mnogo,mnogo,cudan lik,da ne kazem nesto pogrdnije. Naravno da bih pre bih dozvolio da mi se cerka uda za crnca nego sto bih klao istog zato sto hoce da mi ozeni cerku (ili uopste pomislio na tako nesto,o malom detetu i da ne pricam)

pa kao shto si i sam primetio ,postoji taj instikt koji ti govori da rasno meshanje nije dobro. to je sasvim normalna poruka prirode ,kao i kad imash gadjenje kad vidish dva pedera ili govno na tanjiru ... Smile Smile

dakle ,da bi se spechilo da dodje do toga da rasni problem postane takav da dodje do klanja - mora se zakonski sprechavati meshanje rasa . u suprotnom se dobija situacija kao u juznoj americi - po prirodnim bogatstvima trebalo bi da su najbogatije zemlje na svetu , a umesto toga imamo rasno izmeshano stanovnishtvo koje zivi u najgoroj bedi ,okrece se kriminalu,prostituciji ... Smile
jebes mi mater ako nije pobegao iz Laze
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Ma,u pravu je covek,izgleda da smo mi idioti.

Citat
Na srpskom delu foruma sam,izmedju ostalog,nasao temu o izdajnici bele rase,Hajdi Klum.

Tako joj i treba kad nas je u zrebu za Svetsko prvenstvo smestila u najtezu grupu Smile

Smile Smile Smile

Hahaha Smile Sto je najtuznije,niko se tamo nije setio toga jer oni ludaci verovatno i ne prate fudbal,ne stize se od te silne mrznje. Ocekivao sam bar jedan odgovor tipa 'ja bi' je prvo opalio zato sto nam je uterala na SP' ali mrka kapa,sve sami idioti.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Citat

Smile Smile Smile

Hahaha Smile Sto je najtuznije,niko se tamo nije setio toga jer oni ludaci verovatno i ne prate fudbal,ne stize se od te silne mrznje. Ocekivao sam bar jedan odgovor tipa 'ja bi' je prvo opalio zato sto nam je uterala na SP' ali mrka kapa,sve sami idioti.

znachi ti se suprotstavljash rasizmu zato shto si svidja spomenuta zenska osoba ,a ne zato shto mislish da je rasizam pogreshan ?  Smile ne bi me chudilo da pochnesh da podrzavash i homosexualizam,prostituciju pa chak i pedofoliju jer i njihovi lobiji chesto imaju podrshku neke manekenke ili glumice  Smile

uz to smatrash da je opravdano silovati zenu zato shto nam je izvukla teshku grupu za kvalifikacije za sp u fudbalu . pa ako to znachi biti normalan ,ja cu radije da budem lud ... Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 05:23:24 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Leeeeeroy Jeeeenkins!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 837
Zastava Lazarevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola Motoluxe XT615
au ljudi kolio je ovo bolesna tema.
nemojte svi napadati bf-a.nije on takav kao sto se predstavlja.u postu iznad je sasvim u pravu.
znam dosta skinhedsa,sa jednim sam isao u odeljenje i sve te gluposti o skinsima su prolazne.ja jos nisam video skinheads-a koji ima 40 godina.svi skinsi (deca koja sebe tak nazivaju) su ustvari deca u pubertetu (15,16-22 u najgorem slucaju 25 godina) i sve ih jednog dana prodje i dosade im sve te stvari vezane za rasizam i kad skinu martinke , spitfirke , tregere , malo puste kosu i zapitaju se sta ce sa tetovazama "svastika" , oi , white power i ostalih sranja tek onda vidite da su to bili normalni dečaci koji su samo hteli da budu primećeni u društvu a to nisu mogli na neki normalan način da urade.
zar niko od vas ne osudjuje onog ludog kineza sto je pre mesec dana u sred knez mihajlove počeo da mlati nožem po ljudima.ej narode u srcu beograda dolazi žutać da se kurči (izvinjavam se na izrazu).e tada se i u meni probudi mala doza rasizma i onda bi ga najradije obesio na neku od Terazijskih bandera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

Citat

Smile Smile Smile

znachi ti se suprotstavljash rasizmu zato shto si svidja spomenuta zenska osoba ,a ne zato shto mislish da je rasizam pogreshan ?  Smile ne bi me chudilo da pochnesh da podrzavash i homosexualizam,prostituciju pa chak i pedofoliju jer i njihovi lobiji chesto imaju podrshku neke manekenke ili glumice  Smile

uz to smatrash da je opravdano silovati zenu zato shto nam je izvukla teshku grupu za kvalifikacije za sp u fudbalu . pa ako to znachi biti normalan ,ja cu radije da budem lud ... Smile Smile
momak, ti moras da razumes jednu stvar: toji postovi govore jedno ti jesi lud. skinhedsi su odpad drustva, uglavnom imaju nerealna ocekivanja i maniju gonjenja, visok nivo frustriranosti. Boja koze nije nikakav pokazatelj, covek je covek jer ima istu strukturu gena, postoji odredjen broj krvnih grupa, koji varira od coveka do coveka, ali to je to.
Tebi su u glavi nasilje i smrt, to se vidi i u ovom postu. Decko je mislio na sexualnu privlacnost i obicno muvanje, ali tebi se samo mota silovnje po glavi (pitam se zasto Smile )
ljudi kao vi ne mogu racionalno da razmisljaju i zdravorazumski, zato sto su extremisti (da ne kazem nesto pogrdnije), kapiras fazon?
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Glavitj,brate,svaka ti dala ako si ga razumeo Smile Ja procitah post par puta i ne ide,ili sam ja glup ili je on idiot koji,uz to,izvlaci stvari iz konteksta.

Aj' neka bude da je ovo prvo.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 13:10:05 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

тврда кора

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 504
Zastava United States of Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia n73
Слажем се са bf_109_g_6, па замислите како ће само бити у нашој Србији за 10 година, кад на улицама буде више Шиптара, Хрвата, Мађара, Јевреја од нас Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.