Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstrumi iz Moskve ~ Dva skinsa ubila 37 ljudi!  (Pročitano 7716 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
pa da je rusija (ili srbija) bila normalna drzava ,bez "kavkazaca" ,bez judeo-liberala i.t.d. onda bi ljudi imali "sigurnu luku" pa ne bi skinsi bili potrebni . ovako ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pa da je rusija (ili srbija) bila normalna drzava ,bez "kavkazaca" ,bez judeo-liberala i.t.d. onda bi ljudi imali "sigurnu luku" pa ne bi skinsi bili potrebni . ovako ....  Smile
Ja ne mogu vjerovati da neko opravdava to sto neko ubija ljude Smile
Samo jedno pitanje :da je tebi otac kavkazac i ne daj Boze da ga neko ubije da li bi i dalje opravdavao to???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
meni smesno i mislim da se neko krije iza cele ove price...ma daj nije ovo 19. vek pa da policiji treba 100 godina (37 zrtava) da otkriju pocinioce...
nego ko zna ko ih im je rekao to da urade i pustio ih ,i ovi kad se osili i preterali,aj u apsu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Videcemo ih za par godina u onoj seriji o ruskim kriminalcima  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
pa da je rusija (ili srbija) bila normalna drzava ,bez "kavkazaca" ,bez judeo-liberala i.t.d. onda bi ljudi imali "sigurnu luku" pa ne bi skinsi bili potrebni . ovako ....  Smile
Samo jedno pitanje :da je tebi otac kavkazac i ne daj Boze da ga neko ubije da li bi i dalje opravdavao to???

fora i jeste u tome shto mi otac nije kavkazac Smile svako je duzan da brani svoju naciju i rasu kad je ugrozena .ako to ne chine drzavni organi ,onda se deshavaju ovakve stvari . uostalom , da su se kavkasci ponashali normalno rusi bi ih tolerisali ,poshto su po prirodi miroljubiv narod (kao i srbi)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Da,mi smo bas miroljubiv narod Smile

Nego,jednom sam naleteo na neki bolesni nacisticki forum,stormfront,i prosto se zabezeknuo kad sam video cega sve tamo ima. Na srpskom delu foruma sam,izmedju ostalog,nasao temu o izdajnici bele rase,Hajdi Klum. Postavljeno par slika na kojima su ona,muz (pevac Seal) i dete,mali nigro Smiley Posle toga idu komentari nasih idiota koji bi ih najkreativnije zaklao ili sta vec,mater im jebem bolesnu Smile

Sto je najjace od svega,taj forum ima mali milion clanova,jebote. Mogu misliti koliko tih idiota jos ima medju onima koji ne koriste internet. Jezivo...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
trebao bi da razmislish malo o svom mentalnom zdravlju kad mislish da si okruzen tolikim ludacima .Smile shto se tiche zabrane meshanja rasa ,ona je sasvim prirodna i logichna stvar -kao shto je chistokrvni pas bolji od psa-meshanca ,tako je i chistokrvni chovek bolji od choveka-meleza . uostalom ,kladim se da i ti ne bi voleo da ti se recimo cerka uda za nekog crnca Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson v 600i
trebao bi da razmislish malo o svom mentalnom zdravlju kad mislish da si okruzen tolikim ludacima .Smile shto se tiche zabrane meshanja rasa ,ona je sasvim prirodna i logichna stvar -kao shto je chistokrvni pas bolji od psa-meshanca ,tako je i chistokrvni chovek bolji od choveka-meleza . uostalom ,kladim se da i ti ne bi voleo da ti se recimo cerka uda za nekog crnca Smile

fora i jeste u tome shto mi otac nije kavkazac Smile svako je duzan da brani svoju naciju i rasu kad je ugrozena .ako to ne chine drzavni organi ,onda se deshavaju ovakve stvari . uostalom , da su se kavkasci ponashali normalno rusi bi ih tolerisali ,poshto su po prirodi miroljubiv narod (kao i srbi)
posecujte malo ruske forume ,pa vidite shta obichan narod misli o "kavkascima" . Smile  da li vi stvarno verujete da se skinsi pojavljuju tek tako ,bez razloga .....
samo se vi bechite ,ali poznato je da je u rusiji kavkasko-azijski element preuzeo u mnogim gradovima ne samo podzemlje ,vec i maltretiraju i isteruju obichne poshtene ruse iz svih sfera zivota . drzava tome nije stala na kraj , i ljudi moraju da se sami brane ili ce ih istrebiti .
neke stvari ,ma koliko neprijatne , moraju da se odrade ... kad drzava zataji ,gradjani moraju da preuzmu stvari u svoje ruke ..

Ajde sad sve ovo lepo pročitaj i zapitaj se da li je normalno ovo što pišeš,ja razumem da svako treba da ima pravo na svoje mišljenje i da ga javno iznese ali ti ga "brate" pretera,iz tvojih usta mržnja izlazi,kakvo crno mešanje rasa koje bre rase šta crno-belo,bog-alah,buda ili neko drugi,o čemu govoriš.Rasloj malo gledaj to sa kliničke strane svi smo mi isti,ista krv,broj hromozoma,skoro ista dnk,slična misao i struktura ljudi,odnosa samo se u sitnicama razlikujemo
Ps:A što se tiče pasa rase je napravio podvlačim napravio čovek širom sveta,i sa tog kavkaza i iz te afrike amerike i azije i svi ti psi imaju jednog zajedničkog pretka i da li misliš da je sa ljudima drugačije?
Razmisli o tvojim rečima ja imam samo jedno da kažem Tužna li si majko Srbijo ako su ti ovakvi sinovi
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880

Pa,pazi,i jesam posao od sebe. Ali ti si,brate,mnogo,mnogo,cudan lik,da ne kazem nesto pogrdnije. Naravno da bih pre bih dozvolio da mi se cerka uda za crnca nego sto bih klao istog zato sto hoce da mi ozeni cerku (ili uopste pomislio na tako nesto,o malom detetu i da ne pricam)

« Poslednja izmena: 01. Jun 2007, 20:35:53 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Sticem (cudan) utisak da nas bf_109_g_6 samo lozi Smile
Citat
Ovo je jedna od vecih gluposti koje sam cuo u zadnje vrijeme Smile.Da li si gledao prilog o skinhedsima na cnn???Tu si mogao vidjeti koliko su oni dvolicni,ali mislim da kod nas nema "pravih" skinhedsa(barem se nadam)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.