Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 17:20:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: monogamija  (Pročitano 18618 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Јеби га.

Шта је ту је.

Нисам у годинама да могу, много, да бирам. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
"prosek starosti u Srbiji je oko 48 godina. Ukoliko bi se izuzelo albansko
stanovnistvo na jugu Srbije i bosnjacko u Sandzaku, koje je mnogo mladje(
prosek starosti na Kosovu npr. je 26 godina), prosecna starost bi bila mnogo
veca. "

pa vi vidite... Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Зато ја, стално, говорим, волите се Срби, стварајте дечицу, а Срби ударили по интернету, јебе им се за секс.

У моје време није било тако. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
evo bas citam neke clanke... ima predloga da se uvede becarski poirez, porez na parove bez dece, da se zabrani abortus... zivela srbija  Smile
ne sumnjam da je lakse razrezati poreze i zabrane (o efektima nema svrhe mnogo raspredati  Smile)
nego stimulisati radjanje i brinuti o deci i majkama
za ovo malo dece sto ih ima u srbiji nema dovoljno mesta u vrticima... itd. itd.

vole se srbi i praktikuju seks, i monogamni i poligamni  Smile
... ali decu ne radjaju
« Poslednja izmena: 17. Okt 2006, 20:52:38 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Ваљало би пуно, пуно бебирона. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black

Ово је просто објаснити. Или ти је секс небитан (не уживаш довољно) или те ни једна, друга, неће.

Отићи у хотел на сат два не значи отићи са неком са улице. Може са колегиницом са посла, са комшиницом, са......

Бити романтичан не искључује секс мимо постојеће везе.

Убеђен сам да, када би ти се указала прилика за оваваквим видом забаве, то не би пропустио (уколико уживаш у сексу). Smile
Ovo vec nema smisla i prelazi u vredjanje!!  Smile Hoce me druge itekako,nisam gabor,visok sam,do skoro sportista... ali ti ne mozes da shvatis da ja necu druge,jel ti jasno!?Uostalom da znas moju devojku,znao bi da tesko mogu da prodjem bolje,a ako volis neku osobu vec 6 godina,i uzivas u svemu sa njom,ukljucujuci tu i seks,zasto bi pobogu trazio nesto na drugom mestu i sta bi to trazio,ajd stavi se u moju situaciju pa odogovori iskreno!?
A naravno da uzivam u seksu,cak i vise nego neki drugi (opet nije demagogija nego iskren odgovor) i ponekad iz zezanja obaramo neke stare rekorde o broju istih za noc (pisem o pravom vodjenju ljubavi a ne onako ko zacevi za minut i tako nekoliko puta za noc) tako da mi je sa njom i dalje lepo i da me moli i Andjelina Dzoli (kako se rimuje je...)  Smile ... ne bih hteo ni pod razno da prevarim devojku,jer znam da to nije posteno i ne zelim to!!
A mogao bi malo da smanjis potenciranje seksa kao jedini razlog protiv monogamije,nit je on najvazniji nit jedini faktor,mnogo ljudi u pocetku zapocnu neke veze samo da bi imali bolje drustvo,prijatelja cak ako im devojka/supruga to vise nije,pa onda to preraste u pravu vezu sa seksom i ostalim!
A za ostale... Ako statistike kazu da je odnos musko:zensko u Srbiji 48:52,to ne mora da znaci da imamo pravo na poligamiju,vec samo da imamo mogucnost za to,pa ko hoce da popusti svojim porivima ka poligamiji... moze mu se i ima sa kim!
Pozdrav Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2006, 23:35:08 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Vidi sta su mi uradili od teme mama  Smile

Ok pretresli smo Davidovca, delfine, papagaje, japance, mene, majmune degenerike (po homofobicnom YTPu), romanticne visoke neodoljive momke, noodls-e

Ali kakve veze ima natalitet sa monogamijom majku mu. I nikad mi nece biti jasno taj primalni krik - "da se radja sto vishe beba". Mislim sta to znaci - zene treba da budu na proizvodnim trakama i samo da pljuckaju bebirone napolje iz sebe. I sa kojim ciljem - opstanka nacije i takve slicne baljezgarije.  Smile Smile

Ja sam ipak ciljao na emotivno odrastanje, koje je tako nedostizna stepenica nasem prijatelju Davidovcu koji je nekako ostao zarobljen u ledenom dobu. I kroz taj proces da bolje razumemo jedni druge i da napravimo malo lepse okruzenje za bebe koje treba da se rode. Ako se slazete  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Dobro,nemoj da se ljutis,izgleda da su neki od nas za to zato sto previse volimo Battlestar Galactica (we must have baby's),ali sta ce mo,deca su nase najvece blago pa i ja planiram da imam najmanje troje!!A pazi,ima to donekle veze,jer znam ljude koji imaju vanbracnu decu ili su se ponovo zenili drugim zenama samo zbog jos dece i nisu puni marili za mogonamiju,jer ako takvi nalete na neku"damu"kojoj je i jedno dete mnogo,zaborave takvi i na monogamiju i na sve,ko Sekula!  Smile
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@Lomnica_city

Ако си било шта доживео као увреду, извини, није ми била намера.

Сваки нормалан мушкарац би отишао, са добром рибом, на сат-два без обзира да ли је у сталној вези или не.

То, наравно, није превара, мало гимнастике, шта фали.

Кажеч, волиш девојку и не можеш да креснеш другу.

Мишљења сам да би сваки, нормалан, могао.

Иста ствар је са женкама. Ако ужива у сексу тешко да добаци 6 година са истом особом, а да, ни једном, није имала неку сексуалну авантуру, на сат-два.

Ипак су људи полигамна бића. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
@DAvidovac

Ti i dalje gubis koncept realnosti - "svaki normalan muskarac" - kazes - i ostajes ziv  Smile Smile

ajde prevedi to u "svaki neandertalac" ili "svaki australopitekus" pa da to prihvatimo kao boziji zakon.

Kad li ces shvatiti tvoju unikatnu izopacenost da krojis ceo svet prema sebi aman zaman.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 17:20:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.