Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monogamija-izraz vernosti ili nesto drugo?  (Pročitano 13773 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Tom logikom, čoveku je u prirodi da vrši veliku nuždu. Onda to može da radi bilo gde, na sred ulice, pred drugim ljudima, jer zaboga, to je u čovekovoj prirodi.  
Činjenica je da  mora vršiti veliku nuždu i to ne može promijeniti. Neće to raditi bilo gdje i na sred ulice, već će uraditi tamo gdje treba. Ali će uraditi.
Ali vršenje velike nužde je nešto što čovek, da bi uopšte opstao, mora da čini.
Ali da ističe to da je sebičan i samoživ... prosto je bedno.

Citat
Možda bi onda mi mlađi svakako trebalo da ćutimo, jer šta god da kažemo, može biti otpisano kao nevalidno, jer eto, zaboga, mi smo se juče rodili..

Naravno da ne treba da cutite ,treba da pisete i razmenjujete misljenja ,nekada se i podzapate sa nekim starijim .Svako pametan ce iz svakog dijaloga izvuci nesto poucno i makar razmislsiti o svom stavu ,ne mora ga uopste promeniti .Ti jesi mladja od mene 10g ali to nikakve veze nema jer ja volim da razgovaram sa normalnim osobama ,neiskompleksiranim ,pa to sto su mladje - super ,taman da i ja nesto naucim jer je to skroz druga generacija  ,a ja volim svasta nesto da znam  Smile
Dakle ,iskustvo jeste velika stvar i ja ga pretpostvaljam imam mnogo vise od tebe ,samim tim sto sam u radnom odnosu vec 18 g ,a i verovatno sam se vise upustala u ljubavne veze nego ti ,obzirom da sam starija (mada ,neke klinke ovde mogu i da me postide  Smile ). Kad kazem nesto iz iskustva to nikako ne znaci da potcenjujem neciju prirodnu inteligneciju i njegove mlade godine - ja to kazem jer osecam da treba da napisem nesto kroz sta sam prosla i kako sam se osecala .Kapiram da ce nekome koristiti nekada .

A ovo za brak da smo svi koji nismo bili u njemu jednakog iskustva  - slazem se skroz .
Ali isto tako mislim da ce se osoba koja ima vise zivotnog iskustva ,padova ,poraza,uspona ,imanja,nemanja - bolje snaci u njemu nego osoba koja nije nista od toga iskusila .
Jasno, ali ću sačuvati ovaj tvoj post i nabijati ga na nos svakome ko se bude služio ''ćuti, mala'' metodom, pa i tebi lično.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 

Nabij slobodno  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Jebo te, poslednjih pet tema se svelo na ovaj dubl mech ... Dve zhene protiv dve devojke, pritom ne znate nishta o ostalima. Batalite to.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Teorija mnogih (upravo starijih i iskusnih ljudi) je upravo ta da sto si stariji, i upravo zbog mnogo ikustva - brakovi se teze osnuju i teze odrzavaju...I jeste logicno, mislim da bi to svako sebi priznao da sedne sam sa sobom da razmislis...

Ali ajde, videcete to i sami...Tako je mama rekla, a ona je starija i iskusnija, pa joj verujem, a i ubraku je vec mnogo godina Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Ma, brak izmedju dvoje starijih ljudi moze da bude samo ugovor...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
Teorija mnogih (upravo starijih i iskusnih ljudi) je upravo ta da sto si stariji, i upravo zbog mnogo ikustva - brakovi se teze osnuju i teze odrzavaju...I jeste logicno, mislim da bi to svako sebi priznao da sedne sam sa sobom da razmislis...

Upravo tako i stoga uleci u brak dok jos nisi iskusila zivot  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Jebo te, poslednjih pet tema se svelo na ovaj dubl mech ... Dve zhene protiv dve devojke, pritom ne znate nishta o ostalima. Batalite to.
Ja to ne vidim kao dabl meč, jer nije na ličnoj osnovi. Trudim se da nikada ne napadnem onoga ko je pisao, nego ono što je napisano.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Citat

Upravo tako i stoga uleci u brak dok jos nisi iskusila zivot Smile

Ne, sad ozbiljno...Ja sam isto tako mislila, ma kakav brak kad si mlad, kakva zivotna zajednica...Ima vremena sta, pa tacno oko 30, savrseno za brak, porodicu...Taman kad nakupis iskustva, sazris.
A onda su mi misljenja promenila upravo ta starija lica i iskusnija o kojima ti pricas. I u pravu su...I slazem se sa tim, u 35-oj imas mnogo manje energije nego sto imas u 25, pa cak i 30...Imas vec svoj mali kosmso, svoje navike, svoj svet...Odredjenu sebicnost bas zbog toga sta znaci imati a sta nemati...Postajes posesivan jer znas sta je tvoje, jer nikad nisi delio nista ni sa kim(ne racunam sestre i familiju uopste)...Jos kad se nadje druga ista takva osoba...Pa to je uzas...Svako zategne na svoju stranu..Mesta za kompromise jedva da ima...A kad kasno uletis u ozbiljniju vezu nemas bas ni vremena da ispipas teritoriju pred brak...Sve se svede na kraju dogovor..
Kao sto rekoh..Ne kazem to ja, vec osobe mnooogo starije od mene.

Izvini, ali to jeste realno...Sve ostalo sto ti pricas je daleko idealnije od ovoga...Srescu nekoga i u 50 i cvetace nam ruze kao da nam je 20...Kad bi moglo da bude tako bilo bi super, ali retko se to desava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Ja to ne vidim kao dabl meč, jer nije na ličnoj osnovi. Trudim se da nikada ne napadnem onoga ko je pisao, nego ono što je napisano.

Bilo je i lichno Boga mi ...  Smile .. nebitno sa chije strane, kazhem uopshteno.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ne, sad ozbiljno...Ja sam isto tako mislila, ma kakav brak kad si mlad, kakva zivotna zajednica...Ima vremena sta, pa tacno oko 30, savrseno za brak, porodicu...Taman kad nakupis iskustva, sazris.
A onda su mi misljenja promenila upravo ta starija lica i iskusnija o kojima ti pricas. I u pravu su...I slazem se sa tim, u 35-oj imas mnogo manje energije nego sto imas u 25, pa cak i 30...Imas vec svoj mali kosmso, svoje navike, svoj svet...Odredjenu sebicnost bas zbog toga sta znaci imati a sta nemati...Postajes posesivan jer znas sta je tvoje, jer nikad nisi delio nista ni sa kim(ne racunam sestre i familiju uopste)...Jos kad se nadje druga ista takva osoba...Pa to je uzas...Svako zategne na svoju stranu..Mesta za kompromise jedva da ima...A kad kasno uletis u ozbiljniju vezu nemas bas ni vremena da ispipas teritoriju pred brak...Sve se svede na kraju dogovor..
Kao sto rekoh..Ne kazem to ja, vec osobe mnooogo starije od mene.

Izvini, ali to jeste realno...Sve ostalo sto ti pricas je daleko idealnije od ovoga...Srescu nekoga i u 50 i cvetace nam ruze kao da nam je 20...Kad bi moglo da bude tako bilo bi super, ali retko se to desava.

Интересу је ме шта ће Лоли сад да напише Smile

Иначе слажем се са овим што си написала, а и Лолика је рекла да се годинама повећавају критеријуми.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.