Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Online trgovina ~ Moneybookers, PayPal, Google checkout  (Pročitano 438839 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6120c
Smiley 3 je ujutro bilo i 4 piva  Smile Onda cu zovem intesu za swift, al me interesuje samo, jel intesa i dalje uzima proviziju na svaku uplatu? Iz principa necu stoki bankarskoj da dajem ista ako ne moram Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Prijatelju, niko neće ništa da ti radi fraj ....
Proviziju plaćaš Intesi kada dižeš pare, 0.25 %
Kod Findomestik banke 0.4 %
kod PBB (Privredne banke Beograd) je provizija celih 1.7 %, ali samo mesec dana. A ako ti pare legnu, i ti im ostaviš te pare mesec dana kod njih, posle mesec dana NEMA provizije pri dizanju ..... Znači, kome se ne žuri, oni su najbolji ... i suprotnom, Intesa .... sa 0.25 mislim da su najpovoljniji ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6120c
Pazi... Tih 0.25% je nista u odnosu na npr. 10e po uplati + 20-25e po uplati koju uzme korespodentna banka kako su mi rekli u alpha banci Smiley Posebno sto ce to biti dosta sitnih uplata... Ostanem bez icega Smiley Hvala u svakom slucaju na infou Smiley  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ja znam da je jedna transakcija od 40.000 evra koštala 86 evra, a od 20.000 evra je koštala 56 evra, odande, znači, ko šalje .... neslaganje je iz razloga jer je jedan deo fiksni, a drugi procentualni. A sada za te manje uplate, tipa 100, 50 ili 200 evra, nisam imao preilike da vidim .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 26
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Pozdrav. Sry znam da cu najvrovatnije da iznerviram ljude koji su odgovorili na ovo pitanje nekada ranije ali sta da se radi ja nisam nasao odgovor.
So...Recimo da registrujem PayPal account za BiH i da unesem moju Raiffeisen karticu, sve lepo verifikuje i ostalo...da li ja mogu da primam uplate na taj paypal account i prebacujem na racun u banci Smile jer planiram da radim biznis na netu a 99% podrzavaju samo PayPal Smile a ja uspeo da se registrujem samo na moneybookers Smile procitao sam  nesto ovde na forumu o nekim blokiranjima, ispitivanjima etc Smile  pa me zanima da li je neko uspeo da odradi takav transfer.
Hvala.

ps. Koliko bi email-a iz Srbije bilo potrebno PayPal-u da se umilostivi i doda Srbiju na listu...mozemo da organizujemo neku peticiju ili tako nesto, kad smo vec osudjeni da zivimo ovde ne moramo toliko da se patimo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Možeš da pošalješ milijardu mejlova, dok se naša zemlja ne nadje na nekoj njihovoj "beloj listi", ništa od toga ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 446
Zastava you are here
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ovo je njihov odgovor. Kao, oni ne znaju da li je Srbija zemlja ili region  Smile Verovatno će uskoro da prime "kosovu". Šta rade taj Đelić i Dinkić ?

I am sorry but as of this time, we are not yet providing
services for the country or region in Serbia. Establishing our service
in each new country or region involves complex changes due to different
regulations. We are always looking to expand our availability; however,
due to the complexities of global expansion, we cannot provide a
specific time frame. We are working hard and look forward to expanding
our services to additional countries and regions in the future.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia E71
Zanima me da li je moguce sa Moneybookersa prebaciti pare na racun u Komercijalnoj ili Alpha banci? Smile
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Bok. Zanima me što mi treba da otvorim 2CO račun?
Koja kreditna kartica?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Kako da najjednostavnije uplatim 20$ na svoj moneybookers account?

Citat
Uplata (Deposit), mogućnosti uplate na Moneybookers račun

Moneybookers ima lokalne bankovne račune u 28 zemalja i podržava uplate u njihovim valutama. Srbija nije posebno podržana i za nas važe internacionalne metode. To znači da za uplatu možete koristiti bankovni transfer i kreditne kartice. Podržane kartice su Visa i Mastercard. Troškovi uplata bankovnim transferom su besplatne, a kreditnom karticom iznose 3%. Preporučam vam Euro kao valutu za uplatu iz Srbje. Ako se odlučite za bankovni transfer, bankovni račun Moneybookersa kao i druge potrebne informacije možete pronaći na Moneybookers sajtu.

Na MB sajtu kazu da ne prihvataju kes niti uplate od strane trecih lica. Da li to znaci da moram da otvorim racun u banci na svoje ime pa da sa tog racuna transferujem dolare na svoj MB racun?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.