Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Online trgovina ~ Moneybookers, PayPal, Google checkout  (Pročitano 438845 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Dobro hvala na odgovoru jos samo ovo da pitam:

Pravim sad Paypal nalog

Sign up for PayPal
Your country or region, Koju tu zemlju da stavim Hrvatsku?

I sto se tice one provizije znaci jos jednom da ponovim:

1.Posalje mi taj covek novac na moj paypal nalog i tu izgubim 1% provizije?
2.Ja onda sa paypal naloga prebacim novac na entropay tu izgubim 4.5% provizije?
3.Sa entropay prebacim novac na moju deviznu karticu i tu jos mi oduzme banka proviziju + ?

Pa koliko mi to ispada ukupno 10% da mi uzimaju ako sam dobro shvatio?
« Poslednja izmena: 03. Sep 2013, 22:55:05 od zoki358 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.62
mob
HTC One
Citat
Your country or region, Koju tu zemlju da stavim Hrvatsku?

Da, Hrvatsku.

Citat
I sto se tice one provizije znaci jos jednom da ponovim:

1.Posalje mi taj covek novac na moj paypal nalog i tu izgubim 1% provizije?
2.Ja onda sa paypal naloga prebacim novac na entropay tu izgubim 4.5% provizije?
3.Sa entropay prebacim novac na moju deviznu karticu i tu jos mi oduzme banka proviziju + ?

Pa koliko mi to ispada ukupno 10% da mi uzimaju ako sam dobro shvatio?

1. Ne. PayPal naplacuje proviziju od 3.9% od iznosa koji se salje (2.9% za vecinu zemalja, nas region spada u "nestabilan") + 0.3 evro centi za obradu, kada jedan korisnik PP-a salje pare drugom korisniku na PP. To ne bi trebalo da utice na tebe, tu proviziju bi trebalo da pokrije onaj ko salje pare ili da uveca iznos koji salje za tih 3.9% + 0.3e. Najveci broj ljudi tako radi.

2. 1% provizije ti uzima PayPal kada odlucis da prebacis pare na EntroPay, odnosno virtuelnu Visa karticu.

3. 4.5% provizije uzima EntroPay kada odlucis da prebacis pare sa virtuelne Visa kartice na tvoj bankovni racun u Srbiji.

4. Banka ne bi trebalo da uzima proviziju prilikom priliva sredstava. Nazovi ih i proveri ali mislim da se tom prilikom ne naplacuje provizija.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2013, 09:53:41 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Hvala puno na odgovoru ali pitao sam ovo za paypal account kad pravim jel treba da stavim Hrvatsku umesto Srbije? I  ako stavim zemlju Hrvatsku koje podatke za ulicu grad i ostalo trebam da unesem? Moje prave podatke ili?
« Poslednja izmena: 04. Sep 2013, 19:42:02 od zoki358 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
HTC One
Napisah ti u prethodnom komentaru - da, Hrvatsku. Popunis sve podatke kakvi jesu, samo kada unosis grad staviš u to polje npr. "Beograd, Srbija" a državu staviš da je Hrvatska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Dobro uradio sam sve to i sad na paypal me pita da unesem Credit card number. Od koje kartice broj? Jel od ove kad budem izvadio iz banke ili broj od entropay kartice? A na entropay kartici su sve nule 0000-0000-000....
Sta trebam da radim sad?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
HTC One
EntroPay karticu. Moras prvo da napravis/aktiviras Virtual Visa karticu na EP, onda ces dobiti broj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Apple 
Da li je neko podizao pare na nas dinarski a ne devizni racun sa Skrill-a? Pokusao sam da se registrujem sa visa electron karticom piraeus banke i uspelo mi je, ali je ona vezana za dinarski racun ... Evo cekam Withdrawal od ponedeljka i nista se ne desava. Status stoji na Processed... Nisam uneo SWIFT ni IBAN... Ortak je danas uradio Withdrawal i legle su mu pare odmah (raiffeisen)... Skrill sam otvorio u Evrima. Da li da se nadam uplati ili ne? I jos jedno pitanje , da li je neko uzeo Skrill MasterCard za 10e... Da li radi bez problema kod nas?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
EntroPay karticu. Moras prvo da napravis/aktiviras Virtual Visa karticu na EP, onda ces dobiti broj.
Znam da sam dosadan ali ne znam kako to da aktiviram, meni pise Card Status: Active
A Card Number i CVV sve 0000000000
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
HTC One
Ili ima nesto poput Create/Activate Virtual Visa ili moras da ides na Top-up funds i polozis minimalnu cifru sa racuna da bi ti aktiviralo karticu. Te pare mozes posle da vratis ali ces izgubiti te procente koje uzimaju.

Ukoliko je veca cifra u pitanju bolje je da ti lepo posalje preko banke jer je provizija npr. u Komercijalnoj oko 15 evra za cifre od 50 pa do 1000 evra. Ako ce ti uplacivati vise puta po manje iznose, onda odradi ovo sa Entropay/PayPal. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Lakše ti je da otvoriš devizni račun, i VISA electron karticu, i povlačiš pare na njega.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2013, 17:45:41 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.