Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Online trgovina ~ Moneybookers, PayPal, Google checkout  (Pročitano 438431 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple iPhone 7 Plus
Od Nove godine ce i Srbija zvanicno biti u Paypal listi...
Ma jeste malo morgen. Tako pricaju svake godine pa dobijemo shipak.
kada vidim svojim ocima i kada mi u banci kazu da mogu da placam preko pay pala poverovacu.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2009, 20:43:49 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Matora vest... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Napravio sam Account na paypal-u i sad,status Accounta mi je: Status: Unverified ,Get verified kad idem na Get verified trazi mi nekia paypal cod,na koji nacin i tko bi mnei trebao dati taj paypal cod?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Touch Pro
taj paypal code dobija na izvodu iz banke u kojem pise koje su transkacije izvresene preko tvoje kartice i pored paypal-a pise kod od 4 cifre i to ukucaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
taj paypal code dobija na izvodu iz banke u kojem pise koje su transkacije izvresene preko tvoje kartice i pored paypal-a pise kod od 4 cifre i to ukucaj

Dobih cod,hvala na pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat
PayPal

1) Potrebna vam je Visa Revolving Raiffeisen banke ili Visa Revolving Piraeus Atlas banke. Razlike izmedju ove dve kartice su minimalne, tako da se tekst odnosi na obe..

2) Za Vise je potrebno da ste 6 meseci zaposleni u nekoj firmi, ne morate imati tekuci rachun u Raiffeisenu, i drugi uslov je 14k dinara minimalna uplata lichnog dohotka. Ako usput imate i neku nekretninu na sebe, kartica je zagarantovana, i dobicete 2-3xplata "pozajmicu" od banke (kod Piraeusa 6xplata), odnosno sumu koju mozete da troshite karticom. Ako ne ispunjavate neki od ovih uslova, iscimajte roditelje

3) Paypal nalog se otvara lako, odaberite Austriju a u drugom tabu otvorite na engleskom da bi kapirali shta treba da se popuni. Kada vas bude pitao da li hocete da verifikujete rachun, kazite da, i skinuce vam 1.5€ sa rachuna. Paypal nalog imate i mozete da ga koristite, ali imate limit od 1000$. Srecom, to nije konachno. Kada dobijete prvi izvod iz banke, pronadjite stavku sa 1.5€ oznachenu sa XXXXPAYPAL. XXXX su brojevi koje treba upisati na paypal nalogu, u delu za verifikaciju (sad ne znam napamet, vec sam to uradio), i tako dobijate unlimited placanje, i prodavci na ebayu ce vas vishe ceniti
Kada otvorite nalog, na engleski prebacujete na Mein Profil>Spracheinstellungen>Sprache (U.S.English) pa klik Speichern.

4) Pazite koliko uplacujete na karticu !!! Uplata + postojeci novac na kartici ne sme da premashi vash dozvoljeni limit, jer cete u tom sluchaju chekati do oko 10. sledeceg meseca da vam legnu pare. Znachi kada uplacujete, proverite koliko imate na kartici i koliko josh fali do limita i uplatite da uvek bude manje od limita.

Jel ovo jos uvek vazi ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 110
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Panasonic G3
e ljudi pomagajte Smile imam moneybookers nalog otvoren . imam kreiranu american express karticu za uplate na moneybookers . jedino ovo nedostaje :: We debited a random amount between EUR 1.01 - 2.99 from your following payment card. Please confirm this amount to verify your identity. This will enable you to use your payment card with Moneybookers. :: gde nishta ne kapiram Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 110
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Panasonic G3
mislim da sam skontao kako da dodjem do trazhene cifre, ali treba da sachekam da mi banka poshalje izvod na kome pishe koliko je moneybookers debitovao sa moje kartice i to je taj iznos . e sad, izvod stizhe tek za oko mesec dana a ja nema teorije toliko da chekam . oticicu u banku da vidim mogu li dobiti izvod "preko reda" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava Bežanijska Kosa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson w970
zanima me koliko je pouzdan ovaj sajt hteo bih preko njega da narucim patike
izvinjavam se ako sam u pogresnoj temu postovao,nisam nasao prikladnu
http://shop.brandsuper.com/products_new.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Imam par pitanja i izvinajvam se ako je vec pisano o tome, posto sam samo na brzinu preleteo temu i nisam nasao odgovore na ta pitanja.

Da li neko ko nije zaposlen - nema tekuci racun, moze nekako da kupuje preko interneta? Cuo sam da je moguce otvoriti paypal nalog preko neke internet kartice. Da li je to tacno i ako jeste, koja kartica i u kojoj banci se treba otvoriti? Koji su uslovi za tako nesto?

Kada se otvara paypal nalog, cuo sam da je neophodno kao zemlju navesti Bosnu i da je neophodno uneti neku postojecu adresu (nije bitno koju, samo da postoji).

Kada se kupuje nesto, preko EBAY-a recimo, koje su sve dazbine kada artikal stigne u Srbiju? Koliko sam shvatio palca se cena artikla, shiping, koji je naveden u samoj aukciji i sta jos? Koliko se ovde placa carina i da li se pored carine jos nesto placa? Da li se carina placa za sve artikle, ili samo za artikle preko odredjene vrednosti i koja je to vrednost? Jedna prijateljica mi je na njenu karticu iz USA narucila neku zastitnu foliju za iphone, koju je tamo platila 30$ i meni je to stiglo na kucnu adresu, bez ikakvih dodatnih dazbina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.