Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monarhija ili Republika  (Pročitano 15173 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ako jednom lepo kazem mirno po pitanju toga zaista vam ne savetujem da se time salite jer to nije tema za salu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
mob
HTC One M9
Има неки људи који су недоказани
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
Gospodo necu ni da vredjam ni da ratujem,ratovao sam dosta.Ja sam ga osetio na svojoj kozi mozda vise nego bilo ko drugi ko ucestvuje u ovom forumu.Dopizdilo mi je bez obzira na moju toleranciju da mi masu hrvatskim,madjarskim,bilo cijim zastavama vec deset godina ispred nosa.Stalno je neko ugrozen,uvredjen,maltretiran,a zli Srbi sve cine da ih isteraju i urnisu.Ako doticni gospodin zivi u ovoj nadri tvorevini od drzave onda kad trazi svoja prava mora znati da uz to idu i OBAVEZE.Kad Srbi u hrvatskoj budu imali prava koja imaju hrvati u Srbiji necu reci jednu rec.A sramota je to sto smo postali nacionalna manjina u sopstvenoj zemlji.U vojvodini recimo treba pricati jezikom sredine,a u EU kad dodju nase bofle sest meseci imaju kurs drzavnog jezika i ako ga ne savladaju idi odakle si i dosao.E to je demokratija i tolerancija.Samo se ovde mogu prodavati muda za bubrege i nigde vise.Toliko i hvala Vam na razumevanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Kad Srbi u hrvatskoj budu imali prava koja imaju hrvati u Srbiji necu reci jednu rec.

100% se slazem sa tobom.
I ne samo narod koji zivi tamo
Hocu da pod istim uslovima nasi pevaci idu kod njih kao oni kod nas.
Skupili se ovde svi cim tamo nema para.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
mob
HTC One M9
Ma ljudi da li je na kraju vazno ko je na celu drzave samo da se zivi lepo i da budemo u dobrim odnosima sa komsijskim republikama
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Previse je krvi proliveno da bi se tako lako zaboravilo..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
mob
HTC One M9
Moramo da naucimo da prastamo jer ipak kako cemo u evropu ako ne znamo da prastamo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
Citat: kirov
Moramo da naucimo da prastamo jer ipak kako cemo u evropu ako ne znamo da prastamo

Dokle vise MI stalno nekom prastamo i dokle MI stalno nekog slepujemo?KO NEMA PAMCENJA O PROSLOSTI NEMA NI BUDUCNOSTI!Dragi prijatelju ovo sve nam se danas desava zato sto MI nemamo to pamcenje.1920 kralj je porazenu hrvatsku koja se borila na strani Austrougarske stavio u jugu,Tito spasio svoje naciste 1945 kad ih je preobukao u partizane i dao im Baranju kao nagradu sto pobise Srbe,jer seti se ulaska nemackih snaga u Zagreb(cvece i 100000 ljudi na ulicama,a sve snimljeno za buduce narastaje),a o 1991 je suvisno i govoriti.I posle svega imas preko 100 firmi iz hrvatske,xy pevaca,proizvoda na svakom cosku,kojekakvih "eminentnih"licnosti koji gostuju po raznim "nezavisnim" medijima, a u hrvatskoj ne mogu doci ni na lokalni radio,ali oni freneticno pljuju po ovoj drzavi u po njenog dvorista...MISLIS DA SMO MI NORMALNI?NISMO,ipak mislim da smo mazohisti kad to dozvoljavamo.U hrvatskoj se srbi slikaju na TV samo za crnu hroniku ili ako vlast ima dnevnu korist,pevaci iz juge samo podobni,firme ko sunce na antartiku,a gostovanje na TV misaona imenica,a kamoli pljuvanje po hrvatskoj.Jebo ti takvu Evropu,nek crknem u ovoj nedodjiji,a da ne zivim vise sa njima jer za 20 godina ce opet raditi puske...Svaka nasa generacija ima 2 rata unazad 100 godina,a zajednicki brak zavrsava krvavo,zato svako sebi.Razmisli pa reci ko kome treba prastati i zaboravljati.SKUPO JE TO,a mi siromasni,a i malo nas je ostalo upravo zato sto smo PRASTALI i zaboravljali... :wink:  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
mob
HTC One M9
Moramo jer sve velike sile su nam na vratu i cekaju nas pogresan potez mozemo se opirati tek kad budemo sila u svetu
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
Citat: kirov

Mozemo oprostiti ali ne zaboraviti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.