Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Mona” predstavila jesenju kolekciju na Zlatiboru  (Pročitano 3213 puta)
21. Sep 2006, 22:25:22
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
„Mona” predstavila jesenju kolekciju na Zlatiboru
Ljubičasti modni maraton
Aktuelne modele od kože i somota prošetala naša proslavljena atletičarka Olivera Jevtić

Ljubičasta, siva, braon, crna i plava boja, kao i neizbežni modeli od kože modni su imperativ za predstojeću jesenju sezonu. Upravo takav trend lansirali su kreatori renomirane domaće modne kuće „Mona” Ana Leković, Jadranka Nikolić i Tanja Jovičić, na prošlonedeljnoj reviji održanoj u kongresnoj sali hotela „Mona Zlatibor”, na Zlatiboru. Bila je to prilika da se brojni posetioci ove kraljice među srpskim planinama, kao i predstavnici pisanih i elektronskih medija, koji su iz Beograda krenuli put Zlatibora, upoznaju sa modnim tendencijama za sezonu jesen/zima 2006/07, ali i da obiđu hotel u čije renoviranje je uloženo skoro milion evra.

Zadovoljstvo da otvori reviju pripalo je proslavljenoj atletičarki Oliveri Jevtić, Užičanki, koja je prva prošetala „Monine” modele. Kako je istakla Nada Momirović, direktor ove modne kuće, Olivera Jevtić je mnogo postigla za našu zemlju i čast je što je prihvatila da bude „Monino” zaštitno lice. Tokom tri tematska segmenta revije predstavljeni su ženski i muški modeli od somota, kože i pliša, kako elegantnog, tako i sportskog stila.

Koža, krzno i zlato

Suknje od somota punog kruga, strukirani džemperi od mohera i trikotaža različitih desena čini se da će biti nezaobilazan jesenji modni kurs. Budući da je celokupan stajling važno upotpuniti odgovarajućim modnim detaljima, „Monini” dizajneri savetuju kožne tašne različitih oblika i veličina, kombinovane sa tvidom i krznom, ukrašene štepovima, pletenim ručkama, džepovima, lančićima i animal printom. Svi koji veliku crnu tašnu smatraju „modnim zakonom”, ove jeseni trebalo bi da je za neko vreme odlože u orman, odnosno da prošetaju i one trenutno aktuelnih boja, jer je tendencija da i torbe prate predloženi tonalitet odeće. Dakle, što više ljubičastih i braon nijansi.

– Izveštaj sa pariskog sajma mode podrazumevao bi novine u koloritu: crna, siva, ljubičasta, braon, plava, kao i mešavina svih navedenih boja. Pored ovog, tu je i svojevrstan miks stilova (kombinacija sportskog i elegantnog) i kao nezaobilazan element trenda, dakle, ono što se zove must have, jesu detalji od zlata: lančići, upadljiv nakit, veliko prstenje i alke. Aplikacije od zlata, odnosno bižuterije sastavni su deo jakni i kaputa – naglašava kreator Ana Leković i dodaje da se haljina ponovo vratila u modu.

Elegantno i praktično

Prema njenim rečima, haljine moraju biti svedenih formi. Bez obzira na to da li su  visokog ili spuštenog struka, one moraju imati raspeglanu faltu. Takav trend prisutan je i u konfekciji i u koži.

– Cilj je da se novim modnim imperativima žena oseća kao dama, elegantno i poželjno, ali i da joj to što nosi ne predstavlja opterećenje, već da bude praktično za obavljanje sve zgusnutijeg dnevnog rasporeda – naglašava Leković.

Posle uspešno završene revije, upriličena je svečana večera za predstavnike „sedme sile”, koji su uz specijalitete srpske kuhinje do kasno u noć uživali uz zvuke tamburaša.

Zorica Karanović

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.