Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Momak koji često menja devojke - "kul"?  (Pročitano 15316 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
... pa, i dalje mislim da je u nekim godinama takav momak mozebiti i kul... tinejdzerskim ili tu blizu s gornje strane   Smile
svi znamo koliko su 'mangupi', mangupcici, face i ostali privlacni klinkama...
ima ih raznih, za sve ukuse, ali bitno je da su puni sebe, da ih ekipa iz vise razloga gleda sa uvazavanjem  Smile
i eto i neodoljivih dasa pred kojima curicama klecaju kolena...

ali takodje mislim da se ta slika sa godinama i zreloscu menja- i da oni koji su u tom smislu nekada bili kul, postaju poprilicno smesni svojim vrsnjakinjama, ako zadrze slican fazon i manire  Smile
dakle, ono sto je kul sa dvadeset ili i dvadeset i par, ne prolazi kasnije... sem ako ako je interesni krug devojaka ostao isti, tj. mlade curice

biti kul i jeste tipicno tinejdzerski izraz i tipicno tinejdzerska potreba... vecina nas preraste tu fazu i zanima se za neke druge osobine Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2006, 10:50:30 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
moje iskustvo nije ono sto odredjuje moja razmisljanja, barem nije presudno po moja razmisljanja...ali eto ako vec cini neku razliku, najiskrenije, nisam imala iskustvo sa takvima..trudila sam se da se drzim podalje od takvih..ustvari da budem jos iskrenija, takvi me momci nisu privlacili jer sam oduvek radije birala stabilniju od prolazne veze i nisam upadala u veze tek da bih se pohvalila brojem ili osobom sa kojom sam bila u vazi...ulazila sam u vezu sa osobama koje su se meni zaista dopadale onakve kakve zaista jesu...a potreba muskarca da veoma cesto menja devojke nije jedna od osobina koja mi se dopada..jednostavno time sam verovatno sprecavala sebe od toga da budem povredjena... Smile e sada opet kazem, ovo nije tema o meni niti o tebi, vec  generalizovana prica o momcima koji vole da menjaju devojke..ja u svakom slucaju stojim iza svog misljenja Smile

Da, misljenje koje nije potkrepljeno empirijskim iskustvom, na stranu tvoj ukus, ja pricam cinjenice, ono sto vidim to sam napisao, ne moze drugacije da se protumaci.
Znam troje takvih ljudi, menjaju devojke, ne ruzne, ne glupe, cesto, i moram da zakljucim da ce ih vecina ljudi proglasiti za jedne od boljih muskaraca.

@Machkic - Verujem i da su oni sa godinama, evoluirali, tj. nisu zadrzali fore iz osnovne, a iskustvo kod zene ne moze lose da prodje.
Sto se tice iskustva, secam se kad sam bio mladji, daleko od toga da sam bio skot, jednostavno kazes nesto iz najbolje namere i devojka to pogresno shvati, danas neku drugu malo snimim i kazem joj ono sto zeli da cuje.
Zene su cudne , cene iskrenost ali ne i istinu, i danas jednostavno ne mozes da pridjes nekoj i kazes - Hej Cao Ti mi se svidjas...
« Poslednja izmena: 19. Avg 2006, 12:42:28 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Danas pridjes i kazes:"Hej cao, ti mi se svidjas, ali i bez tebe ce Sunce sijati..." Smile

Poenta. Dobra je iskrenost, ali bez patetike i pritiska.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.5
Momci koji nemenjaju devojke imaju strah od toga da nikada ili barem u nekom razumnom periodu nece naci drugu,prema tome oni koji menjaju imaju mnogo vise samopuzdanja,ali treba i u tome biti umeren 5-6 godisnje je dovoljan broj
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Znam troje takvih ljudi, menjaju devojke, ne ruzne, ne glupe, cesto, i moram da zakljucim da ce ih vecina ljudi proglasiti za jedne od boljih muskaraca."

Koja vecina ljudi ce ih proglasiti za jedne od boljih muskaraca zbog toga? Koja je to grupa ljudi? Slicnih karakternih osobina, rekla bih. Otvori oci vec jednom. Lepo je machakz rekla da takvo ponasanje prilici tinejdzerima i da to u tim godinama nije diskutabilno, pa nek tako bude, ukoliko vec mora. Shvati i to da i mi, kao i vi, pored izgleda... uocavamo i karakterne osobine, manire. Normalnoj zenskoj personi za oko nece zapasti isfolirani tipcic koji je pun love, vozi dobra kola, menja nekoliko devojaka u toku nedelje itd itd itd i time se folira po gradu, u drustvu. Pa taj je sam sa sobom nesrecan u dusi, jer ne zeli sebi da prizna da one nisu sa njim zato sto je on (mozda, mada cisto sumnjam, jer takav sloj muskaraca ne moze da bude to) u pravom smislu reci muskarac sa svim potrebnim atributima da bi bio takav, vec su sa njim zbog provoda. Kakva patetika i ne pronalazenje sebe u ovom zivotu. Bljak

No, dobro. Niti osudujem takve muskarce (jednostavno ih ne primecujem), niti osudjujem devojke koje prihvataju takav odnos. To je njihova stvar i njihovo pravo da svoje zivote organizuju kako zele. Jednostavno svako radi ono sto mu prija i godi.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Oblacak da je pratio sta sam ja ovde tri dana pisao, shvatio bi da sam i spomenuo te novokomponovane likove i iskljucio ih iz moje price, ljudi o kojima ja pricam ( postajem vec dosadan, ali extremno ) imaju manire, i daleko od toga da su tinejdzeri, i da se klasicne tinejdzerke lepe za njih...bas naprotiv, to su likovi koji se voze taxijem...

I mozda tebe odbija ako znas da je bio sa dosta devojaka , ali reci mi da je realna situacija  - kako bi ti licno znala ?

Jednostavno bi ti se samo svideo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Duso draga, takve osobe, mislim na ove o kojima danima raspredamo, se prepoznaju na kilometar Smile Za razliku od vas, mi nikada nismo dizale famu oko "...a koliko si ih imao do sad...?"  Smile niti ste ikada bili nazivani raznim pogrdnim imenima, jer je vama "dozvoljeno" sve Smile Pravi muskarac, dzentlmen, ce sve sto radi, raditi sa stilom i zenu nece gledati kao seksuani objekat, vec zaista kao zenu.  Mislim da me razumes, ne moram da objasnjavam  Smile

Ah, da. Citala sam sve napisano. Ukoliko vec ucestvujem u nekoj diskusiji, propratim i ispostujem svaciji post.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2006, 20:15:53 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
jaaaaaaoo boli me glava....vecite muke sa tobom...

Ne pricam o dzentlmenima ( necu da pricam o sebi glupo je  Smile ), vec o oceni drustva, onako uopsteno, glede muskaraca atraktivnih zenskom oku, da im ne dajemo titule zavodnika...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A jel? Znaci ti ne menjas devojke, ti si dzentlmen  Smile

xaxaxaxaxa ovo je sada definitivno bila sala, oprosti  Smile
sta da ti kazem, posrci jedan kafetin, mojne da te pametna glava boli, nije to dobro  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mojne satrovacki...
nema leka protiv tebe , ubijas me postovima ali lagano
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.