Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Molim vas da ne glasate za radikale  (Pročitano 5844 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Citat: Радикал
@AxeZ
Е ти комплекси су гадна ствар Wink . Тебе су изгледа злостављали другари у школи, убацивали те наглавачке у контејнер...

И морам да ти одам признање Wink. Шта мислиш колико си донео гласова радикалима оваквом својом болештином? Такви као ти су нам јако драгоцени, могу ја да причам колико хоћу али твоје две три речи су много боља пропаганда за радикале. Када људи виде какви нас паћеници нападају има из принципа да гласају за нас Smiley .

Ja sam podmetnuti element...Smiley
hehehe...ako ako.......jel to onda znaci da smem jos vise da pljujem po radikalima.....nema problema.

E da, upoznaj me molim te sa nekim koga sam 'preobratio" u radikalsku veru...Wink

Taj lik se mora videti...
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Izadji iz kuce... upoznaj onih 25-30% sto glasaju za njih...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
Au, ala si si napisao Rade... De de da ti odgovorim bar malo Smile nisam se odavno upustao u duboke diskusije.

E ovako.

1-Lokalna vlast nemoze nista da uradi? A jeli. Ne mogu da kontrolišu nelegalnu gradnju ogromnih zgradetina i bunkera? Ne mislim na šilerovu, gradili su oni puuno kuća, uzimali stanove što im je bilo dopušteno od strane korumpiranih kradikala u lokalnoj vlasti. Ne mogu da utiču na lokalnu policiju da prećuti nešto ili dopusti? Po nadležnosti i zakonu ne mogu, ali ti dobro znaš da su to radili ispod stola. Ili ti misliš da je slučajnost što se naj jača mafija baš našla na Zemunu i koja je počela da cveta baš od kada su oni imali tu lokalnu vlast? Ko na listi za odstrel? Smradikal? HAHA ajde pokaži mi gde si to pročitao, u kuriru ili Svetu možda? LOL da nije to među onim rasističkim vicevima tamo negde? Jer to ne čitam... I kada je i šta je to on pričao šta rade mafijaši pod njegovim prozorom? To što je "DOS sarađivao" sa njima nije bila saradnja nego su miroljubivi i demokratski ljudi jednostavno preplašeni od strane tih monstruoznih ubica što se na kraju ispostavilo opravdano. Oni jednostavno nisu hteli da ljute njih jer su se plašili da neki Jovanović ne ubije Zorana Đinđića na primer, a snali su da je to bila mogućnost. Neke druge stvari su bile preče da se reše u državi i zato je taj kriminal ostavljen po strani, a da je bilo ko iz DOSa profitirao u saradnji to em je nemoguće em nemaš ni d od dokaza ni a od argumenata. Što su se sastajali to je bilo da bi smirili situaciju jer su videli da mafija hoće da sterjla.

2-Ja se slažem da istoriju ne treba prekrajati istoriju, i meni su se smučile mašine propagande na zapadu. Ali to nije tema. Vi ste toliko pljuvali te socijaliste da kad bi ta pljuvanja bila stvara Geda više ne bi hteo da razgovara sa vama, ali vi ste to radili da bi ste stvorili verovanje među ljudima da vi niste režim. Radikali su bivši režim, radikali JESU Es Pe Es... I Milošević, ako ćemo o Hagu, JESTE imao moć da zaustavi neke zličine protiv čovečnosti koji su se desili. On ih NIJE podstakao ali to što nije učinio nišda da se to zaustavi na vreme je krivica. Ne može da se pravi lud tek tako na odgovornom položaju kakav je imao. I van Haga, vi ste pokazivali solidarnost sa socijalistima puno puta, a terate narod da verujete da niste toliko bliski. Dakle Zloba JESTE zločinac, kao što ste i vi zločinci. A ako se vi toliko interesujete za "narod" zašto ste onako fino komotno sedeli u vladi kada ste imali šansu i ništa živo niste uradili osim korumpirali vlast zajedno sa njima?

3-Nehumana čudovišta. Pa BEZ OBZIRA šta je on pisao i pljuvao, on je bio ČOVEK! Ne možeš nekoga da smatraš manje vrednim samo zato što piše nešto. Ako ti se to ne sviđa onda ga demantuj i suprotstavi mu se a ne da ga ubiješ! Mada pošto ti nemaš morala razumem da ti je to teško da razumeš. Ti nikada nećeš razumeti šta istinski znači Humanost i Sloboda. Meni je bilo krivo kada sam na primer čuo da je Toma Grobar imao saobraćajnu nesreću, bez obzira što ga prezirem! Jednostavno, sve dok taj neko ne počne da ubija i nanosi fizičko zlo, dok igra po pravilima, treba ga smatrati kao ravnopravnog igrača i ČOVEKA! Mada ti to ne razumeš, i zato mislim da si na jednoj evolutivnoj lestvici niže od mene, iskreno ti kažem.

4-Možda su oni njih nazvali kako god hoćeš, ali ja ti upravo pričam koliki su oni licemeri jer umeju da zvanično pljuju a nezvanično sarađuju ili barem ne urade ništa. Ti se non stop vadiš na to kako oni nisu uradili ništa sa njima, dok oni jesu, ali nisu ni uradili ništa PROTIV njih! Mogu oni da pričaju šta hoće. I kada je Grobar izjavio da je i Tito ili ko već hramljao pred svoju smrt, ŠTA? Da i dalje mislim da je to rekao onako i da nije znao da će njegovi saradnici iz senke da skinu Đinđića? ZNAO JE ON TO! Jer su ti zločinci rekli njemu da se spremi da osvoji vlast! Jer su oni "patriote"! I on je klimao glavom, smeškao se i rukovao sa njima. Pa to je javna stvar da su oni hteli da stave na vlast "patriote". A šta misliš na koga su mislili? Ma idi bre.

5-Država NE MOŽE da se uredi do te mere da sve ide savršeno nakon 3 godine. Doduše, trebalo je da se razotkriju ti zločini i završi sa tim, ali nije. I to je moja takođe velika kritika. To NIJE zato što su DOS "sarađivali" sa tim koji su to počinili, nego zato što su više skoncentrisali svoje napore da srede ekonomiju, prava, i druge stvari, dok su Policija i tako te bezbednosne institucije ostale donekle nepročišćenje. To je greška, koja će se ISPRAVITI ako budemo sada imali normalnu vladu!
Radikali se bore za argumentovasnu diskusiju? :Dhaha A zašto se onda onako ponašaju u skupštini? Kao stoka najgora nevaspitana.
Ima dokaza i argumenata koliko hoćeš samo kada bi ti to hteo da pročitaš i razumeš. Naravno, to ti nikada sebi nećeš dozvoliti jer bi to značilo da radikalno menjaš svoj život Smile ali eto... hehe

6-Samo ti generalizuj stvari i stvaraj zabunu. Tako jedino možeš da ostaneš na mestu na kom si, u iluziji da smradikali mogu nešto dobro da učine. Što se tiče te krađe i mene to revoltira, i smeta mi. Međutim to nije bila stranka već jedan poslanik koji je to učinio, naravno BEZ znanja a kamoli saglasnosti stranke. Vaša stranka zna samo da gleda na negativne stvari. Nikad se ti nebi osvrnuo da pogledaš koliko dobrih stvari je učinila ova vlast. Korupcija u navedenim institucijama je smanjena, i da nije bilo komplikacija zbog takvih usporivača kao što ste vi (u parlamentu npr) savet protiv korupcije bi do sada imao duplo bolje rezultate. VI ste veliki razlog lošeg stanja u zemlji i učinka bivše vlade, jer ste toliko puta sabotirali parlament. I da, sad mi reci da je to Dobro za Srbiju? Boli vas dupe, iako je dobar zakon vi ćete glasati protiv njega samo da destabilizujete vlast i dobijete poene među neinformisanima, jer će oni misliti "Pa eto taj DOS nema pojma!". Eto vidiš tek sam počeo da argumentujem nešto a vidi koliko sam napisao. Radi se o tome da kada bih pisao SVE ili većinu onoga što je protiv vas morao bih da odem do obližnje arhive recimo nekih novina, jer ste vi toliko toga radili da je to neviđeno. Ustvari bolje rečeno je da vi nisto puno toga lošeg URADILI, ali ste takođe IZOSTAVILI dakle NISTE URADAILI NIŠŠŠŠTA dobro. Ajde reci mi šta ste dobro uradili? Kad? Gde? Ko? Napravili ste etniči čistu Hrvatsku i podržali dolazak UNMIKA? Jel to dobro? Da da, niste vi jadni glupi svesni da činite to zlo, vi kao nemate pojma...

7-Ja sam se vratio u Srbiju nakon petog oktobra jer je volim, i nadam se stvarno da ću tu ostati nakon ovih izbora. I lepo je za razliku od drugih zemalja kad je većina ljudi odavde, kada nema toliko imigranata, jednostavno je atmosfera homogenija i pravilnija. Znaš šta da očekuješ od kulture. I drago mi je što Srbi imaju svoj identitet i tako TREBA DA OSTANE, ali to ne znači da trebamo da pljujemo po celom Svetu i da mrzimo sve nesrpsko. A to je ono što radikali rade. U svakom slučaju niko neće sarađivati sa njima ako dođu. Neke tradicije mi smetaju jer usporavaju napredak svesti, ali većina je uredu. DSS ne čini ništa smišljeno, ali ljudi razumeju da u ovakvim kriznim situacijama je bolje da se udruže sa neistomišljenicima nego da rizikuju da neki smradikalni ekstremisti Smile kao što ste vi uđu u vladu! Oni su mnogo razumniji od vas.
Nećeš se koristiti "demagoškim parolama"!??? PFFFffft ma DAAAAJ hahahaha jeli, da te pitam, jel si ti ikada slušao kako priča neko od tih tvojih ili ti to glasaš samo zato što ti ona četiri S (Samo Smradikali Srbiju Sjebaše) izgledaju simpatično? LOL Šta da pričam sa tobom kad nisi svestan... I POGLEDAJ ko glasa za radikale. Pa čoveče ja sa kim god pričam vidim da li glasa za radikale. Znaš ko glasa? Glasaju seljaci, nadrkani tinejdžeri, pesimisti, negativni nevaspitani i neobrazovani ljudi. Izvini, ali to je za mene činjenica jer sam pričao sa puuuno ljudi i van Beograda i video sam svojim očima. Nemaju oni pojma zašto podržavaju Radikale, zato nemoj da mi pričaš o inteligenciji!
A koje su vaše ideje? Velika Srbija? Ma u kom veku bre živiš.

Peace out.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: John Lennon
Ne mogu da kontrolišu nelegalnu gradnju ogromnih zgradetina i bunkera?

Да наравно да не могу. Општинска власт само издаје дозволе и то строго поштулући прописе који се донесу на нивоу града Београда (ту ми као што је познато нисмо били на власти). Као што знамо сви ти `дворвци` су нелегално саграђени, значи НИСУ имали дозволу, а општинска власт такође нема никакве ингеренције да се бори против нелегалне градње, поготово да руши објекте.

Ne mislim na šilerovu, gradili su oni puuno kuća, uzimali stanove što im je bilo dopušteno od strane korumpiranih kradikala u lokalnoj vlasti.

Небулозе! Како ти мислиш да локална власт забрани неком да купи стан или да нешто гради? Шак и при евентуалном издавању дозволе, локални органи власти немају никакве податке, нити могућности да истраже да ли је та особа криминалац или не.

Ne mogu da utiču na lokalnu policiju da prećuti nešto ili dopusti? Po nadležnosti i zakonu ne mogu, ali ti dobro znaš da su to radili ispod stola.

Не немам појма, ти ако нешто о томе знаш пријави полицији, биђе ти јако захвални Wink .

Ko na listi za odstrel? Smradikal? HAHA ajde pokaži mi gde si to pročitao, u kuriru ili Svetu možda? LOL da nije to među onim rasističkim vicevima tamo negde?

Не него сам слушао Чедомира Јовановића, када је јавно признао да је и Шешељ био на списку за ликвидацију Земунског клана, до ког су надлезни органи дошли `оперативним радом` .

I kada je i šta je to on pričao šta rade mafijaši pod njegovim prozorom?

Значи Шешељ је чак ризиковао сопствену главу, својим изјавама и јавним раскринкавањем криминалних банди је чак дошао и на њихов списак за одстрел. Упозоравао је власт са киме има посла, у више наврата поименце набрајао ове који су данас `убице премијера` а који су у то време били `савесни грађани`. О свему томе постоје докази, снимци са конференција СРС и то нико не може порећи.

To što je "DOS sarađivao" sa njima nije bila saradnja nego su miroljubivi i demokratski ljudi jednostavno preplašeni od strane tih monstruoznih ubica što se na kraju ispostavilo opravdano. Oni jednostavno nisu hteli da ljute njih jer su se plašili da neki Jovanović ne ubije Zorana Đinđića na primer, a snali su da je to bila mogućnost. Neke druge stvari su bile preče da se reše u državi i zato je taj kriminal ostavljen po strani, a da je bilo ko iz DOSa profitirao u saradnji to em je nemoguće em nemaš ni d od dokaza ni a od argumenata. Što su se sastajali to je bilo da bi smirili situaciju jer su videli da mafija hoće da sterjla.

Ма да престрашени, довели су вас на власт, тапшали сте их по рамену 3 године, називали `савесним грађанима` и `херојима петооктобарске револуције`, намештали им послове (Чуме је бре пола Србије асфалтирао), дружили се са њима у Шилеровој, никада им није боље ишао посао него у време ваше власти.

Što su se sastajali to je bilo da bi smirili situaciju jer su videli da mafija hoće da sterjla.

Хаха ајде да будемо мало озбиљни. Зар мислиш да би неко био толико малоуман да се састаје са убицама и мафијашима да би их замолио да то више не раде? Смејурија...

Vi ste toliko pljuvali te socijaliste da kad bi ta pljuvanja bila stvara Geda više ne bi hteo da razgovara sa vama, ali vi ste to radili da bi ste stvorili verovanje među ljudima da vi niste režim. Radikali su bivši režim, radikali JESU Es Pe Es...

Од кад занм за себе сам радикал и доста добро памтим политичка дешавања, јако добро знам против кога смо се када и како борили, ко нам је био полтички противник а ко пријатељ. Добро памтим Шешељево политичко деловање још од онда када сам га први пут видео на телевизији, када се први пут кандидовао за председника и када су га из затвора доводили на званино представљање на телевизији. Тај његов говор је говор за уџбенике, ту је Шешељ објаснио суштину парлементарне демократије и грађанских права и од тада се сви радикали тога придржавају. Све ове данашње `демократе` су из тог Шешељвог говора научили шта је уопште демократија. Ако се сагледа прошла деценја, Слобина машинерија је МНОГО више била уперена против радикала него против `демократа`. Ми смо пре вас окуслили `пендрек` када је у Новом Саду био митинг на коме је гостовао Жириновски и када је Слоба довео хиљаде полицајаца из читаве Србије, када је чак по крововима околних зграда поставио снајперисте са наређењем да у случају да ситуација измекне контроли пуцају у окупљене радикале. Такође добро памтим ко је у скупштини `94, када су усвајани закони ДС-а, подржавао СПС а ко се борио против њих. Пола ДОС-а има далеко јаче везе са СПС-ом него радикали, далеко су више партиципирали у власти у то време. Ко је од ових данашњих демократа био по Слобиним затворима (наравно ту не рачунам Вука, нећу да вређам човека и да га стављам у исти кош са овим издајничким олошем) ? У крајњој линији довољно је да се присетимо задњих месец дана пред изборе 2000. године и бесомучне пропаганде и лажи изношених против радикала од стране СПС-а. Толико су нас нападали да су вас скоро и заборавили, што их је у доброј мерии коштало власти. Сети се мало ко вам је давао тачне резултате и ко је први јавно рекао да је Слоба изгубио изборе? Све у свему, Радикална странке је увек борила против режима и против свега што није у интересу народа, једино нисмо дозволили да нам уско-партијски интереси буду испред државних и националних и због тога смо када је то било у интересу опстанка државе и народа, у нај тежем и нај неповољнијем тренутку, прихватили одговорност и релативно успешно (јесте да се губитак територије тешко може назвати успешним, али је бар држава сачувана) бранили државу и партиципитали у њеној обнови.

Pa BEZ OBZIRA šta je on pisao i pljuvao, on je bio ČOVEK! Ne možeš nekoga da smatraš manje vrednim samo zato što piše nešto.

Ко је рекао да он није био човек? И на основу чега другог треба ценити човека него на основу оног шта ради? Ћурувија је отворено радио против свога народа и државе, без имало скрупула и саосећања са патњама свога народа у том тренутку. Ако имало волиш свој народ онда ти онај ко подржава неког ко тај твој народ убија (буквално) не може бити ни мало драг.

Mada ti to ne razumeš, i zato mislim da si na jednoj evolutivnoj lestvici niže od mene, iskreno ti kažem.

Ма на две-три лествице ниже Wink. Ајде немој бити толико скроман вредиш ти много више .

I kada je Grobar izjavio da je i Tito ili ko već hramljao pred svoju smrt, ŠTA? Da i dalje mislim da je to rekao onako i da nije znao da će njegovi saradnici iz senke da skinu Đinđića? ZNAO JE ON TO!

Да знао је, наравно да је знао. И није то тома рекао него Шешељ. Да копирам део из једног свог поста да не куцам поново:
Да ли теби Шешељ личи на човека који би, да је умешан у то што ти кажеш, дозболио да својом изјавом јавно каже да је он кривац ? Те Војине изјаве сигурно нису случајне и јако је добро знао шта тиме хоће да постигне. Имам јаке индиције да је Шешељ чак у више наврата ЛИЧНО ЗВАО ЂИНЂИЋА ТЕЛЕФОНОМ И ГОВОРИО МУ ДА МУ ЈЕ ЖИВОТ У ОПАСНОСТИ И КО ХОЋЕ ДА ГА УБИЈЕ, покушавајући да му скрене пажњу и спаси му животм, тиме ризикујући сопствени. Вероватно ће се овај податак ускоро и наћи у јавности. Изјава који је Шешељ дао нашем тужилаштву у вези Ђикијевог убиства и коју на МОЛБУ ДОС-а у `интересу истраге` странка још не износи у јавност, откриће нам много тога. Вучић је лепо рекао да ће у случају пласирања лажи и неистина по том питању, у случану да ДОС крене у пљување радикала у изборној кампањи, он прекршити договор и ту изјаву предочити јавности. Шта мислиш зашто је ова кампања била више мање фер и коректна ? Зашто по први пут нису употребљне најгнусније лажи и измишљотине против радикала? Осећам да ће многи пасти на теме када та изјама дође у јавности и када се евентуално заврши сућење за убиство Ђинђића Wink.

To NIJE zato što su DOS "sarađivali" sa tim koji su to počinili, nego zato što su više skoncentrisali svoje napore da srede ekonomiju, prava, i druge stvari, dok su Policija i tako te bezbednosne institucije ostale donekle nepročišćenje.

Хаха па ово је највећа глупост коју сам чуо! Знаш ли ти уопште како држава функционише? За све постоје институције и не раде то све исти људи па да мало раде једно мало друго, а када има много оног `првог` да оно `друго` уопште не стигну да ураде. А и у томе што кажеш да су радили видимо колико су били успешни. Динар је био стабилан и раније, људи реално живе приближно исто као пре (скочиле су плате али су и цене јако скочиле), незапосленост је јако порасла, привреда која је под санкцијама и ратом колико толико радила данас уопште не ради, готово ништа се више не производи, предузећа која су иоле доносила профит су продата будзашто под сумњивим околностима, а она која су лоше пословала и која су баш требала да буду продада она и даље представљају терет држави. О стању у правосуђу нећу ни говорити, највиши правни орган, уставни суд, нисмо имали 2 и по  година, шта далје причати Wink .

Radikali se bore za argumentovasnu diskusiju? :Dhaha A zašto se onda onako ponašaju u skupštini? Kao stoka najgora nevaspitana.

Да за аргументовану, ко је пазљиво гледао скупштину видео је да смо увек веома аргументовано критиковали власт у скупштини а тек када смо неоправдано и силеџијски спречавани да те аргументе изнесемо онда смо прибегавали `радикалнијим` методама и то веома ретко. Сам пословник је слика и прилика понашања ДОС'а у парламенту, ја мислим да ни у једној земљи не постоји такав пословник који је у суштинској супротности са свом демократским принципима и који толико ограничава деловање посланика.
И веома је занимљиво када ти онио који КРАДУ у скупштини говоре о лепом понашању. Знаш ли ти као се треба понашати према ЛОПОВИМА?

I POGLEDAJ ko glasa za radikale. Pa čoveče ja sa kim god pričam vidim da li glasa za radikale. Znaš ko glasa? Glasaju seljaci, nadrkani tinejdžeri, pesimisti, negativni nevaspitani i neobrazovani ljudi.

Аууу какав си ти сноб. Па шта ти имаш против нпр. сељака? Мислиш да се људи деле на `нижу класу` гласа за радикале и `вишу класу` која је против радикала. Класисичан малограђански снобизам, мора да много гледаш Б92. И поред тога што ниси у праву нећу да губим време и да ти то доказујем, да ти догазујем колико професора има међу радикалима.

Јес да сам део прескочио и да бих имао још много тога да напишем, али стварно мислим да није вредно труда, а и нема се времена, спремамо се за славље Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
Neke stvari su stvarno relativne i polako se pretvaraju u mišljenja a ne činjenice. Zato ću nešto preskočiti i odgovoriti na ono što ima smisla da se diskutuje, a zaobići ono što znamo da ne vodi ničemu.

Dakle ponovo.

Opet uopštavaš stvari i stvaraš zabunu. Klasika. Nisu svi iz DOSa pričali da su to "savesni građani". Istina je a ja to sigurno znam jer sam pričao sa mnogim ključnim ljudima,  da većina DOSa nije mislila da su oni savesni građani i imali su puno toga protiv njih. Složiću se sa tobom da je Šelja imao dobre informacije, ali onda, odakle mu? Kako je on to sve znao? I voleo bih na kraju da vidim te dokaze, ali ok, ovo je forum pa ću ti delimično poverovati.

Nisu im "oni" nameštali poslove, već neki od njih. Ja uporno govorim da DOS nije savršen, i da treba vremena da se usavrši i očisti od šljama koji je to dozvoljavao. Sad kad kažem DOS mislim demokratski blok. Stvar je u tome što vi samo gledate na te stvari a ne i na one dobre, a to mi smeta, jer niste objektivni pri zaključivanju. Niko se nije družio sa njima, i ti to dobro znaš. Vidiš da je DS tek sada skupio hrabrosti da se otarasi onih koji su stvarno loši, ali prekasno. Doduše Čeda je samo na lošem glasu zbog medija i špekulacija, dok konkretni dokazi protiv njega ne postoje. O njemu sam posebno pričao gomilu puta i niko nikada nije dao konkretne dokaze već samo glasine.

Da, oni su se sastajali da bi "smirili situaciju". Čudi me da ti ne razumeš kako ti ljudi razmišljaju.

Da se setim koliko su 2000 pljuvali vas? Ja se samo sećam da je bilo ono "Radikalski Talasi" na palmi, puuuuno radikalskih reklama po svim ostalim kanalima i SPS. A demokratija se jedino promovisala na radio indexu i b92. E to je ono čega se ja sećam i to veoma dobro zato nemoj da pričaš priče. Sve te ostale stvari o tim protestima mi zvuče neverovatno, ali ajde... moguće. Vi ste uradili puno toga da izgledate distancirani od njih, ali ste u suštini, što ste pokazali posebno kada ste bili i ostali u vladi, uvek bili i ostali uz njih. Vi ste sps-u ono što su Britanci Amerima! Vi niste NIŠTA uradili povodom toga da se izborite za ono što je u interesu naroda, i ti očigledno to znaš jer nisi naveo ni JEDNU konkretnu stvar. I kakvu ste vi odgovornost prihvatili, šta ste odbranili i obnovili? Šta, ajde konkretno, šta???? Samo ste dali propagandnoj zapadnoj mašini materijala za bombardovanje, baš kao što njima odgovara. I jeste, i ja mrzim njihovu propagandu ali vas mrzim još više u političkom smislu.

Ćuruvija otvoreno radio protiv svoga naroda i države? HAHA Smile Ajde, daj molim te mi objasni to, kako je on to radio. Šta je to pisao tačno što je bilo PROTIV države? Jel pisao nešto kao "Prihvatite da Klinton zavlada Srbijom! Moramo dati naše teritorije Mađarima!" itd. lol jel to pisao? Ne bato, pisao je šta radi režim sa kojim ste vi sarađivali, eto to. A oni kao ni vi ne vole istinu. A sada nećete da dozvolite b92 da uđe u izborni štab. Pa šta više govori o vama nego to. Ućutkujete istinu o vama koja vam se ne sviđa, lažete.

A sad je kao Šelja dobrotvor hteo da pomogne svom prijatelju u nevolji. Ako to bude dokazano, neću biti ovoliko protiv radikala, ali će mi sve to opet biti sumnjivo. Ipak ignorišeš moju izjavu da su atentatori hteli da stave VAS na vlast.

Samo određen broj dobrih kadrova postoji u jednoj vladi. Na primer, gospodin raznosač krompira Dušan Mihajlović je idiot, i on je u policiji. Ali, on je otišao sa DOSom jer jednostavno nije bilo boljih. Boris Tadić je na primer postao ministar odbrane, Živković je pre toga bio mnogo bolji ministar policije. I ima puno sitnih ljudi na sitnijim funkcijama koji jednostavno popunjavaju bitna mesta i snalaze se kako znaju i umeju, ponekad na osnovu obrazovanja i iskustva. Tako ti to ide sa novim vladama i tranzicijama za tvoju informaciju. I zbog toga su neke institucije neuspostavljene ili neefikasne! Razumeš ti to? Ili opet pribegavaš uopštavanju i pojednostavljivanju? Pa nisi valjda toliko glup? Nisi.

Skupština ima određen pravilnik i vi se toga niste pridržavali. Vi izađete na binu i pričate o desetim stvarima jer kamera snima i trebaju vam glasovi pa da izgledate fino i pametno pred neinformisanim biračima. Onda pričate nebuloze koje nemaju veze sa dnevnim redom i uvodite pitanje "srpstva" gde god možete. Ma daj. Gledao sam skupštinu i imali ste vremena kao i svi drugi, niko vas nije ograničavao, a imali ste poslanika koliko ste imali i za to nije kriv DOS već volja građana.
A ti ljudi koji su "krali" glasove, ok, rekao sam treba da budu kažnjeni. Ali to je na kraju samo formalnost, Arnerić iako nije bila tu ona bi glasala za to što njena stranka predlaže. Dakle ne radi se o klasičnoj krađi i nemoj da kenjaš puno sa takvim "sočnim" radikalskim rečenicama.

Nemam ja ništa protiv seljaka kao seljaka. Imam nešto protiv onih koji su neobrazovani i pristrasni i licemerni. Ja ti kažem šta sam iskusio, a ti možeš da se ljutiš koliko hoćeš i skrećeš sa teme. To su činjenice. A znam vrlo dobro koliko profesora ima među vadikalima, isto koliko i u svim ostalim strankama kao što je recimo novoformirani Otpor. Bilo je akademaca i među nemačkim Nacistima, pa ništa. Što neko ima titulu ne mora da znači da je obrazovan, odnosno kulturan i moralan. Ja sam mislio na tu vrstu obrazovanja koja uključuje vaspitanje, kulturu i moral. To radikali nemaju.

A na kraju si se lepo izvinio što si preskočio "nešto". E pa preskočio si burazeru ključnu stvar. Nisi mi rekao JEDNU ! DOBRU ! STVAR ! koju su uradili tvoji miljenici. Ajde. Samo to. Ništa više.

Takođe mi nisi rekao u kom veku živiš Smile

Nego kad sam ja još bio u gimanziji znao sam likove kao tebe. Sa nekima sam se vukao ponekad. To su ljudi koji piju pivo, kurče se naj jednostavnije rečeno, imaju neke ego tripove, neku potrebu da "pripadaju", makar to bila cela država, itd. Totalno necivilizovani. Možda je to reč koju sam tražio da opišem radikale. I svi se osećaju kao da pripadaju nekoj prokletoj sekti a ne partiji! Nije normalno, nikada nisam do kraja isterao ni jednu diskusiju sa njima pa ne očekujem ni sa tobom (već si počeo da izbegavaš). Razumi jedno, ja podržavam MIROLJUBIVI nacionalizam. Građani trebaju da održe svoj identitet i budu po svim pitanjima suvereni. Ja čak ne podržavam ulazak u Evropsku Uniju, samo ekonomsku saradnju sa njom. Sa puno čim se ja slažem što vadikali pričaju, ali stvar je u tome da oni samo pričaju. Oni niti mogu niti umeju da izvedu bilo šta od tih priča, a pošto nisu imali šansu da nam pokažu kako su nesposobni, i dalje su popularni. Dakle bolje je za Srbiju da završi tranziciju koju je počela. A dodatno ih mrzim zato što bi jednostavno "pobili" šiptare, zato što su svi takvi primitivci, zato što srljaju srcem a ne razmišljaju o bilo čemu. I povrh svega su iskorumpirani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
John Lennon, samo jedan mali savet....sa radikalima se ne moze argumentovano diskutovati zato nemoj vise pokusavati.

To treba sakom pa u glavu......ja jesam tolerantan ali ne prema fasistima, sa takvima nema diskusije.

E da, sada ce te nazvati antisrbinom. Mene su vec odavno tako nazvali...Smiley
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
John Lennon, samo jedan mali savet....sa radikalima se ne moze argumentovano diskutovati zato nemoj vise pokusavati.

moze... samo sto ti argumente za to nemas...
Neke stvari koje radikal kaze su nesumnjivo pristrasno sagledane... ali opet... to subjektivno misljenje sa njim deli 30% ljudi sto je mnogo vise od ljudi koje podupiru vasa misljenja
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Обзиром да сам ово већ много пута расправљао имам имам мали недостатак мотивације за ову дискусију, па зато ако неко види да се понављам или чак копирам читаве делове из ранијих дискусија нека ми не замери Smiley .

Nisu svi iz DOSa pričali da su to "savesni građani". Istina je a ja to sigurno znam jer sam pričao sa mnogim ključnim ljudima, da većina DOSa nije mislila da su oni savesni građani i imali su puno toga protiv njih.

Да неки су их називали `савесним грађанима` (Михајловић), неки су их називали `херојима демократских промена` (ову фразу је колико ми је познато користило више функционера ДОС-а, Чеда, Кораћ, Човић, а и сам Ћинђић је нешто слично изјавио хвалећи их што су помогли петооктоварска дешавања), неки су се састајали и дружили са њима (Ђинђић, Јовановић, вероватно и још неки други, ова двојица су сами признали), за неке су радили `битне послове за државу` на југу Србије (Човић), користећи везе у власти (вероватно у свим нивоима власти, од најнижих до највиших) и `заслуге`, добијали су најбоље и најпрофитабилније послове (за ово је најбољи пример Чуме који је и дан данас остао `миљеник` власти, `добар` криминалац). Све у свему велика већина ДОС-а је, мање или више, била у некој вези са њима (наравно част изузецима којих сигурно има), једино се Шешељ сво време борио да истина о њима продре у јавност, покушавао да уразуми власт на време, да им објасни са ким имју посла, `гурао прст у око` мафијашима и тиме себе доводио у опасност, да би после сваке такве конференције за штампу СРС-а управо челници ДОС-а у јавности правдали и бранили исте те криминалце.

Složiću se sa tobom da je Šelja imao dobre informacije, ali onda, odakle mu? Kako je on to sve znao? I voleo bih na kraju da vidim te dokaze, ali ok, ovo je forum pa ću ti delimično poverovati.

Јавна је тајна да је покојни Влајко Стоиљкоћић уз опроштајно писмо, Шешељу предао и комплетну документацију МУП-а, вероватно зато што је једино у њега имао поверења да ће са тим подацима изаћи у јавност, што му је очигледно била жеља. Такође несумњиво је да у полицији и осталим органима безбедности има приличан број присталица радикала који то нису смели јавно да испољавају али су неки од њих очигледно анонимно достављали податке радикалној странци или Шешљу лично.

Da, oni su se sastajali da bi "smirili situaciju". Čudi me da ti ne razumeš kako ti ljudi razmišljaju.

Човече ја не разумем на који ти то начин размишљаш. Ти мислиш да је једног убицу и мафијаша могуће убедити да буде `добар`? Ако се зна да је неко криминалац онда се са њим не преговара, добро је познато како се са њима поступа. Морам да банализујем мало да би схватио каква је смејурија ово што ти причаш: Замисли ситуацију где је маскирани криминалац(у нашем случају Земунски клан) упао негде да пљачка, при том је већ једног човека убио и уперио пиштољ у другог спремајући се да и њега убије. У том тренутку наилази полицајац(у нашем случају ДОС) потапше га по рамену и каже `Еј слушај, морамо да разговарамо, ово што ти радиш није у реду...`. Схаташ ли сада колико је то далеко од реалности?

Da se setim koliko su 2000 pljuvali vas? Ja se samo sećam da je bilo ono "Radikalski Talasi" na palmi, puuuuno radikalskih reklama po svim ostalim kanalima i SPS.

Ако ти олако заборављаш неке ствари то не значи да то није истина. Као што је свима добро познато, пред септембарске изборе 2000. радикали су са социјалистима потписали договор о ненападању, који су социјалисти једно месец-два пред изборе прекршили и окомили се на радкиале свом силином. Задњих месец дана пред септембарске изборе 2000. у сваком дневнику је много више времена било посвећено измишљотинама, причама о Шешељевом базену и `цистернама морске воде` које му је Мило слао да тај базен напуни, него што је нападан ДОС. Можда ће ти прорадити сећање ако те питам због чега су Вучић и Николић напустили управни одбор РТС-а? Од тада на РТС-у уопште није било ни р од радикала, а за Палму си управу, ту смо имали солидну заступљеност, али опет мању него што сте ви имали нпр. на Б92. О локалним медијима и о штампи не треба ни причати, ту је ДОС имао пуну слободу, за разлику од нас радикала.

Vi niste NIŠTA uradili povodom toga da se izborite za ono što je u interesu naroda, i ti očigledno to znaš jer nisi naveo ni JEDNU konkretnu stvar. I kakvu ste vi odgovornost prihvatili, šta ste odbranili i obnovili? Šta, ajde konkretno, šta????

Хаха ово је баш лицемерно да ме један ДСОманлија пита о залагању за интерес народа. Ајде молим те реци ти мени шта сте то ви радили у интересу народа?
Ја могу овде да ти пишем странице и странице текста шта смо то ми радили у интересу народа. Суштина читавог деловања радикалне је интерес народа и једноставно је немогуће овде све набројати. Ево укратко пар ствари које ми прво падну напамет: искрено смо се борили за за заштиту Српског народа, многи радикали су за то положили своје животе; увек смо се борили за суштинску демократију супротстављали се режиму када је радио против интереса народа али нисмо дозволили да одемо у другу крајност и да се у борби против социјалиста толико занесемо да занемаримо интерес народа; када је народ било у највећиј опасности, када су хтели да нас натерају да прихватимо стране трупе на ЧИТАВОЈ ТЕРИТОРИЈИ државе (ово се никако другачије не би могло назвати него капитулација) ми смо прихватили одговорност за судбину народа заједно са онима који су једини поред нас у том тренутку били спремни да тај народ бране; у најгорем периоду после бомбардовања, иако као мањински партнер, учестволали смо у потпуној обнови привреде и инфраструктуре омогућавајући народу да преживи, да прва зима после бомбардовањ прође без и једног дана рестрикција струје; затим морам споменути рад на мирењу и уједињењу свих Срба, ширење националне свести и јединства кроз издавачку делатност и окупљање умних људи који свој рад желе да усмере у интересу свог народа (сада ћеш рећи да то није ништа конкретно али било би безвезе да ти сада набрајам гомилу издатих књига, да ти набрајам све научнике и професоре које смо окупили и чије радове смо објавили)...

Jel pisao nešto kao "Prihvatite da Klinton zavlada Srbijom! Moramo dati naše teritorije Mađarima!" itd. lol jel to pisao?

Можеш ти то да представљаш као код желиш и да се томе исмеваш, али отприлике је оно горе управо то што је Ћурувија и говорио, наравно не тим речима али суштина је иста. Када паралелно са убијањем твог народа ти причаш како не треба да се боримо против агресора, када оправдаваш агресију и злочине најгоре врсте потребом да се `смени злочиначки режим` онда је то управо то.

Ne bato, pisao je šta radi režim sa kojim ste vi sarađivali, eto to. A oni kao ni vi ne vole istinu.

Да да управо тако, ликовао је и позивао на бомбардовање `злочиначког режима`, тиме правдао агресију, не обазирући се што бомбе не убијају `злочиначки режим` него невине жене и децу, убијају његов рођени народ, уништавају његову рођену државу, фабрике, зграде, мостове све оно што је његов народ са великом муком градио. У томе је и главна разлика између вас и нас, ми имамо неке приоритете којих се доследно држимо, имамо ипак `малкице` веће циљеве од пуког обрачуна са политичким противницима.

A sada nećete da dozvolite b92 da uđe u izborni štab. Pa šta više govori o vama nego to. Ućutkujete istinu o vama koja vam se ne sviđa, lažete.

Они који калеме, изврћу и злоупотребљавају наше изјаве, који не поштују кодексе своје професије и мисле да им је једини задатак да нас попљују, они и нема шта да траже на нашим конференциајма. То нема никакве везе са спречавањем да истина оде у јавност, машала било је новинара колико волиш и страних и домаћих, који нас воле и који нас не воле, што је и више него довољно да се чује истина. Када бих ја сада почео да набрајам због чега Б92 сматрам издајничком и антисрпском, телевизијом која смишљено шири грађанско-снобистичке, анационалне, глобалистиче идеје, која смишљено учествује у блаћењу сопственог народа, када бих набрајао какве сам све срамотне `документарне` емисије тамо видео, то би се прилично одужило.

A sad je kao Šelja dobrotvor hteo da pomogne svom prijatelju u nevolji. Ako to bude dokazano, neću biti ovoliko protiv radikala, ali će mi sve to opet biti sumnjivo. Ipak ignorišeš moju izjavu da su atentatori hteli da stave VAS na vlast.

Суђење ће показати истину, надам се. Шешељева изјава ће сигурно у скоријој будућности бити доступна јавности. Само буди стрпљив, доћи ће време када ће сви који су на овоу тему пљували по радикалима морати све то да полижу. И нема то никакве везе са пријатељством, нити да је Шешељ нешто волео Ђинђића, нити је много погођен његовом смрћу, у упитању су демократски принципи и чисто рационално размишљање.
И одакле ти то да су атентатори хтели нас да доведу на власт? На које то `нас` уопште мислиш? Нико реалан не би планирао да једно такво убиство доведе до промене власти, напротив, то је само подигло рејтинг ДОС-у. Можда је неко чак и успео да неуком Звекију намерно напуни главу неким будалаштинама, али то са радикалима опет нема никакве везе.

Samo određen broj dobrih kadrova postoji u jednoj vladi. Na primer, gospodin raznosač krompira Dušan Mihajlović je idiot, i on je u policiji. Ali, on je otišao sa DOSom jer jednostavno nije bilo boljih. Boris Tadić je na primer postao ministar odbrane, Živković je pre toga bio mnogo bolji ministar policije. I ima puno sitnih ljudi na sitnijim funkcijama koji jednostavno popunjavaju bitna mesta i snalaze se kako znaju i umeju, ponekad na osnovu obrazovanja i iskustva. Tako ti to ide sa novim vladama i tranzicijama za tvoju informaciju. I zbog toga su neke institucije neuspostavljene ili neefikasne! Razumeš ti to? Ili opet pribegavaš uopštavanju i pojednostavljivanju? Pa nisi valjda toliko glup? Nisi.

Е па управо је у томе и проблем што је код вас било више оних који су само `попуњавали места` јер `није било бољих` него оних што су знали да раде свој посао. На крају је и сам премијер постао неко ко је само силом прилика `попунио место` . А и они који су и нешто знали нису то знање користили за добробит народа него за своју личну и добробит својих налогодаваца. И јеси ли ти толико малоуман да све ово, што је већ читавом народу јасно ко дан, не примећијеш сам, него ја морам да ти цртам? Вероватно да ниси, али очигледно немаш храбрости да прихватиш истину да је све оно чиме су вам пунили главе, чиме су вас индоктринисали и споља и изнутра годинама док нисте дошли на власт, све те приче како је једини проблем у Слоби и Шешељу и како ће без њих све бити суштински другачије, како ће нас сви волети и како ћемо лепо живети, да су све то најобичније глупости, али не само глупости него и моћно оружје, оружје којим је требало покорити сопствени народ. Скупи храбрости и признај себи да они који твој народ изгладњују десетогодишњим санкцијама, који га бомбардују и убијају, то сигурно не раде за добробит тога народа него због неких њима много битнијих интереса, да је та лажна демократија са којом смо се упознали у протекле три године само другачије средство за постизање истог циља.

A na kraju si se lepo izvinio što si preskočio "nešto". E pa preskočio si burazeru ključnu stvar. Nisi mi rekao JEDNU ! DOBRU ! STVAR ! koju su uradili tvoji miljenici. Ajde. Samo to. Ništa više.

Искрено немам појма на шта конкретно мислиш, не видим ништа посебно важно, па ако желиш одговор буди прецизнији.

Nemam ja ništa protiv seljaka kao seljaka. Imam nešto protiv onih koji su neobrazovani i pristrasni i licemerni. ... Što neko ima titulu ne mora da znači da je obrazovan, odnosno kulturan i moralan. Ja sam mislio na tu vrstu obrazovanja koja uključuje vaspitanje, kulturu i moral. To radikali nemaju. ... Nego kad sam ja još bio u gimanziji znao sam likove kao tebe. Sa nekima sam se vukao ponekad. To su ljudi koji piju pivo, kurče se naj jednostavnije rečeno, imaju neke ego tripove, neku potrebu da "pripadaju", makar to bila cela država, itd. Totalno necivilizovani. Možda je to reč koju sam tražio da opišem radikale. I svi se osećaju kao da pripadaju nekoj prokletoj sekti a ne partiji!

Ово што ти овде покушаваш да покажеш је у најмању руку болесно. Из овога је очигледно да поседујеш управо оне атрибуте које покушава да припишеш радикалској `секти`. Управо је једна оваква генерализација одлика нецивилизованих, некултурних и неморалних људи. Најобичнији плод ума болесног од мржње, жеље за сатанизовањем групације чија је једина грешка што другачије мисли од тебе и што је још горе, групације која је много бројнија од групације којој ти припадаш. Једном речју фашизам.
Из личног искуства знам да су присталице радикала најразличитији могући људи по свим особинама, погледима на свет и своју околину, да их има из различитих класа од најугледнијих порфесора и богатих привредника до најсиромашнијих и најнеобразованијих радника, сељака. Управо је у томе величина радикализма, да никога не потцењује и никога не прецењује, да се сви могу пронаћи у нашиј идеологији и да су сви подједнако потребни за остварење заједничког циља, свеукупне добробити српског народа, и свих других пријатељских народа који са нама живе.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
@Radikal,ja bi ti dala platu bar za sav ovaj trud Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
А ко ти каже да биХ ја прихватио ?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: axez poruke tvoji

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.