Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 18:02:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: molba  (Pročitano 15146 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Nalog ne moze da se ugasi. Jednostavno se izlogujes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ok, postujem pravila kuce.
Ali ta pravila nisu fer, zbog toga zelim da napustim ovaj forum i conquiztador zauvjek!
Ta pravila su apsolutno fer.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Pozdrav za sosoncinu i ja cu uvek oplesti po googlerima i po 90% pitanja koja selje waleri jer mislim da nije logika poslati sto vise nego sto kvalitetnije i bolje pitanje.A ona riba zaredjala album po album od silvane do nirvane.Ja mislim da se time ubija draz ovog kviza i da nije krerativnost uzeti npr sad listu najboljih strelaca kaca i krenes redom od gunar nordala do ibrahimovica godinu po godinu.Molio bih da mi se kaze kad ce vise da primate pitannja stoje mi na cekanju od februara.I da kod nekih pitanja tipa"izbaci uljeza"moglibi da ih vracate na prepravku jer im fali pojasnjenje posto su zaista rariteti.
                                                                                 HVALA
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Prvo... ubuduce povedi bar toliko racuna da ne moram tri puta da citam poruku da bih procitao sta hoces reci...

Drugo... pitanja koja su na cekanju se ciste polako, ali nazalost brze od toga nije moguce. Sto se tice pitanja za koja smatrate da treba dorada ili dopuna ili mislite da su netacna, imate dugme greska.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ma jasno i ja klikcem gresku ali vi vesto odbijate nakon toga.Daj ono za arsena dedica mi niste ispravili a njegovo pravo ime je arsenije.To sto se on pohrvatio pa mu je ostalo arsen je druga prica.Kao i bojan krkic on moze na dresu da napise i"kralj dzungle" ali zove se bojan krkic.
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Samo pojašnjenje.Šta vam znači neodgovarajuće pitanje?Vratili sta mi pitanje šta je šogor pa vas molim da mi pojasnite zašto ako bih mogao da ispravim.Kakve ste arhaizme pustili ne znam zasto ne bi i ovo.
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia N95 8gb
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Znam da ovaj moj predlog nećete uvažiti ali moram da vas zamolim da me poslusate.Bodovanje mi se ne sviđa,ali da stavimop sve na stranu(mislim na nacin na koji dodeljuje bodove za procenat tacnosti odgovora)po ovoj vasoj logici pobeda i uspeh se en boduju i ne nagradjuju.To pre svega nije stimulativno a i niej u duhu bilo kog sporta u kome se samo uspeh nagradjuje i stimulise.Zato se na odbranjenu pobedu ne daje neki bod ,nek je i 10 bodova ali ipak kao neki bonus.Tako je u svim spotovima,uvek postoji neki bonus za pobede.
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Pobede se boduju...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Da boduju se ako braniš 2. i 3. mesto a ako si bio prvi dobiješ da nekažem šta.Meni je jasno da ste vi sistem bodovanja koncipirali na sistemu kao u tenisu pa vam je moj odgovor to da st emogli da nadjete i neki pametniji sport od tog na koga cete se ugledati.Ali dobro vasa volja
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 18:02:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.