Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Моја Русија - прва руска странка у Србији  (Pročitano 42173 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
Све је боље од Е.У. чак и најгора изолација, у суштини слажем се са трећепуташима, они су у суштини такође анти-европљани.

A kakav je ekonomski program ove stranke? Od mrznje se ne zivi?
Da parafraziram Palmu: Mrznja se ne sipa u traktor! Smile
То сам ја рекао, а не овај оснивач.  Smile

Наш циљ је да уз помоћ Русије повећамо анти-западно расположење, а не да нам Руси помогну да се помиримо са Европом.

Hmmm,a sta ako Rusi hoce da se Srbija pomiri sa Evropom?  Smile  Smile
Ми терамо своје и налазимо друге изворе руског анти-европеизма.
Русија је огромна.

Citat
Jebiga, boli tuki Gambina što je Sveti Sava drugačije definisao srpstvo od dr Šešelja, Dinkića i Jovanovića. Što će reći dobro i sa istokom i sa zapadom. Ajd ovi čedisti se makar ne qrče da su Srbi, ali radikali su rafo velike Srbende i pravoslavci. Srpstvo je u odnosu na druge slovenske narode specifično po tome što nije ni antizapadnjački, a ni antiruski raspoloženo. Mada ima tu nešto oko ovog naprasne želje da se srpstvo utopi u Rusiju. Doprinelo je tome i ovo pravljenje države po meri Nemca, Amerikanca i uopšte Germana. I meni to smeta, al bi ja opet pokušao da vratim srpski koncept, a ne da ga utapam u ruski ili bilo koji drugi. Sa ovim likovima se samo slažem u jednom, ako dođe do toga, uvek radije Rus nego Nemac. Ali mislim da još nije došlo do toga. Mada ima ljudi koje vata frka od toga i na njih je mislim Toma pucao sa onom izjavom o ruskoj guberniji.
Оног тренутка када плате одштету, наши односи ће бити нормализовани. Одштета не мора да буде у новцу довољно је да дају дозволу за убијање коју поседују рецимо ... Јевреји и да нам одвежу руке.
Видиш да сам ја скроман и да видим могућност успостављања нормалних односа са западом.
Али ако је косово репубљик њихов сам, е па у том случају су Срби њихова ноћна мора ... ту нема трећег пута.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Gambino,da li si ti u stvari Vojislav Seselj?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Galaxy II
Citat
Све је боље од Е.У. чак и најгора изолација,
imali smo bas uspeha sa tim devedesetih  Smile

ponosni smo na rusiju na ruski narod,na ruskog predsednika,a on danas objavljuje kako kosov i abhazija i osetija,su legitimni primeri secesije  Smile Smile Smile bravo predsednice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
Citat
Све је боље од Е.У. чак и најгора изолација,
imali smo bas uspeha sa tim devedesetih  Smile

ponosni smo na rusiju na ruski narod,na ruskog predsednika,a on danas objavljuje kako kosov i abhazija i osetija,su legitimni primeri secesije  Smile Smile Smile bravo predsednice  Smile
Па на овом форуму има доста трећепуташа (против Е.У. и Русије) они су блиски мојим ставовима, морао сам да признам да и ја радије прижељкујем изолацију него Е.У.
Па нисте ваљда лагали да се трећепуташи, само због мржње према Русији и да би нама подметали ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Gambino, ne može ni Jevrej da ubija milion i po Palestinaca. Drugo budi pametan ko Jevrej, pa možda ti i dozvole da kolonizuješ Kosovo. U stvari Zapad ti je i dao 90 godina da to učiniš, al su srpski komunisti rešili da se od 45 igraju kosmpolitizma preko srpske grbače. Šta ti je sad zapad kriv? Pa ustaša ubio više od pola miliona Srba nožem i maljem, a mi smo ih zvali braćom. Šta je tu kriv sad Amerikanac što ne poštuješ sebe? To ti je ono, prošla bato baba sa kolačima. Imo si šansu 90 godina, nisi umeo da iskoristiš. Još te je i spasao, kako ispada i kako srpske patriote i dalje vrše beogradizaciju Srbije. Nisi hteo na Kosovo, Šiptaru Kosovo valja, šta sad qrac Papa, Bildeberg, zapadnjaci. Što dr Šešelj nije napravio kuću u Prizrenu, nego u Zemunu? Oćeš da ti Šiptar čuva Kosovo dok ti izigravaš Beograđanina. Nema od tog posla ništa prijatelju. U koga ovce, u toga i planina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
Gambino, ne može ni Jevrej da ubija milion i po Palestinaca. Drugo budi pametan ko Jevrej, pa možda ti i dozvole da kolonizuješ Kosovo. U stvari Zapad ti je i dao 90 godina da to učiniš, al su srpski komunisti rešili da se od 45 igraju kosmpolitizma preko srpske grbače. Šta ti je sad zapad kriv? Pa ustaša ubio više od pola miliona Srba nožem i maljem, a mi smo ih zvali braćom. Šta je tu kriv sad Amerikanac što ne poštuješ sebe? To ti je ono, prošla bato baba sa kolačima. Imo si šansu 90 godina, nisi umeo da iskoristiš. Još te je i spasao, kako ispada i kako srpske patriote i dalje vrše beogradizaciju Srbije. Nisi hteo na Kosovo, Šiptaru Kosovo valja, šta sad qrac Papa, Bildeberg, zapadnjaci. Što dr Šešelj nije napravio kuću u Prizrenu, nego u Zemunu? Oćeš da ti Šiptar čuva Kosovo dok ti izigravaš Beograđanina. Nema od tog posla ništa prijatelju. U koga ovce, u toga i planina.
Западу увек одговара анти-српски режим, као што је био комунистички издајнички режим који је подржавао тита. Нису нам они 'дали' као што ти кажеш, ето тако случајно, а ми јадни се нисмо снашли. Него су они 'дали' зато што је на челу био усташа тито. Чим је дошао Србин на власт, Срби су најгори непријатељи и нема више 'давања'.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Jel kralj Aca bio ustaša? Jel kolonizovao Kosovo između dva svetska rata? Što njemu niko nije branio?  Tanka vam je ta konstrukcija Gambino skroz. Meni nije jasno kako punoletan čovek sa prosečnim poznavanjem istorije i događaja iz prethodnih godina može da veruje u takvu priču. Prvi ti vidi šta ti nisi uradio. E kad uradiš svoj deo posla možeš da se žališ na neprijatelje zavere i sl. A mi mnogo našeg posla nismo radili, a ni danas ga ne radimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S 21
A ova ''politička opcija'' iz Crne Gore im je već viđena savršena koalicija,odlično bi se uklopili!

Kralj!

http://www.youtube.com/watch?v=rg9Tv_YFA-Y
« Poslednja izmena: 27. Avg 2009, 01:16:29 od nesko_kejdz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
aaauuuuu,coovecee,koja navala...  Smile
nema,cim im spomenes Rusiju,a jos i Srbiju u istom konekstu,odma dolecu ko muve na govno...  Smile 

inace,posto ste svi tako argumentovano i fino u ekipici izrekli svoje stavove @Gambinu,mislim da jos samo ostaje da mu bacite nuklearnu bombu na kucu,ili ga lincujete,ili ne znam ni ja sta,pa da zavrsite vise sa tim... 

gospode Boze...  Smile Smile

ko da se radi o nekakvoj objavi treceg svetskog rata,a ne o forimiranju jedne stranke koja ce jedva skupiti dovoljno glasova,a kamoli spojiti Srbiju sa Rusijom...
po toj logici,svi bismo onda trebali da izvrsimo samoubistvo,jer i Ceda oce da nas spoji sa Amerikom.pa svi sem nejga,shvataju da od toga nema nista.  Smile

iskreno,nisam ni hteo da ulazim u diskusiju,a necu ni ostajati,em zato sto me tema ne zanima,em zato sto mi debatisanje oko iste stvari po milioniti put stvara cir,nego samo mi bilo simpaticno i zanimljivo da vidim kako se 10 ljudi lozi na jedno obecanje i procenu,i obrusava se na jednog koji je samo okacio tekst,pa reko,onda ga lincujte sada odma,da ga sto brze sprecite u njegovim zlocinackim sotonskim planovima...  Smile Smile

ko da gledam neki politicki Ultimate fight ovde,jebote...  Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2009, 03:28:31 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple 15
Ovo je sala?
Mislim, ustav i zakoni zabranjuju bilo kakvo narusavanje suvereniteta RS, a osnovni postulat ove stranke je upravo to.
Doduse, u Srbiji je uvek lako naci 5000 izdajnika, cak i ako su uglavnom Crnogorci robovali na Golom otoku...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.