Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Моја Русија - прва руска странка у Србији  (Pročitano 42447 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ma, samo se salim...  naravno da ove klovnove ne teba uzeti ozbiljno...

Тако се неки шалили шалили па добили преко губице ...  Smile Бирај теме за шалу  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Galaxy II
stigla i ruskinjica,stize vikend pa dobile budale dopust iz laze lazarevica  Smile

nego,slabo rusofili reaguju na izjavu im dragog presidenta putinke,da su kosovo i abhazija i osetija legitimni primeri nezavisnosti.to su progutali,idemo dalje za iste pare....

evo ja vas pozivam da dodjete u Sumadiju i prodefilujete sa zastavicama i zatrazite ukidanje samostalnosti Srbije i pripajanje majcici rusiji.prosli bi ko rege bend na zurci KKK  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung 
Ma, samo se salim...  naravno da ove klovnove ne teba uzeti ozbiljno...

Тако се неки шалили шалили па добили преко губице ...  Smile Бирај теме за шалу  Smile

Негде већ видех коментар једног Шведа, везан за Србе. Рече човек отприлике да смо врло срдачни и дружељубиви људи, док нам неко не стане на жуљ. Smile Е па тако и овој "угроженој" врсти из Војводине треба појаснити неке ствари. Живи, ради и не сери превише. Немам никакав проблем са Мађарима, нити ми сметају, већ напротив врло поштујем њихову историју, али кад неко крене да овако провоцира заслужује да мало плива Дунавом по дивном јануарском дану.

aaauuuuu,coovecee,koja navala...  Smile
nema,cim im spomenes Rusiju,a jos i Srbiju u istom konekstu,odma dolecu ko muve na govno...  Smile  

inace,posto ste svi tako argumentovano i fino u ekipici izrekli svoje stavove @Gambinu,mislim da jos samo ostaje da mu bacite nuklearnu bombu na kucu,ili ga lincujete,ili ne znam ni ja sta,pa da zavrsite vise sa tim...  

gospode Boze...  Smile Smile

ko da se radi o nekakvoj objavi treceg svetskog rata,a ne o forimiranju jedne stranke koja ce jedva skupiti dovoljno glasova,a kamoli spojiti Srbiju sa Rusijom...
po toj logici,svi bismo onda trebali da izvrsimo samoubistvo,jer i Ceda oce da nas spoji sa Amerikom.pa svi sem nejga,shvataju da od toga nema nista.  Smile

iskreno,nisam ni hteo da ulazim u diskusiju,a necu ni ostajati,em zato sto me tema ne zanima,em zato sto mi debatisanje oko iste stvari po milioniti put stvara cir,nego samo mi bilo simpaticno i zanimljivo da vidim kako se 10 ljudi lozi na jedno obecanje i procenu,i obrusava se na jednog koji je samo okacio tekst,pa reko,onda ga lincujte sada odma,da ga sto brze sprecite u njegovim zlocinackim sotonskim planovima...  Smile Smile

ko da gledam neki politicki Ultimate fight ovde,jebote...  Smile

Јао, а он наиван као француска собарица, па је само поставио вест не мислећи озбиљно о томе.

Ајде бре зајеби патетику и прочитај шта је гомила кловнова и кретена ставила у свој програм.

Мало смо искрварили за ову земљу, па сад треба да је дајемо Путину и његовој олигархији.

Као да нам је мало наших Мишковића, него још морамо руске да узимамо, који су у односу на ове наше још гори.

Гомила менталних болесника и хибрида који не познају српску историју, а не руску, се продаје овде за русофиле. Причају о колевци, а немају појма где су Срби живели пре доласка на ове просторе. Причају о православној мајчици, а велики део Срба је примио хришћанство пре Руса.

Ма терај их бре у три лепе... Нема то никакве везе са Русијом или наклоности према руском народу, па да неком овде смета, већ гледаш гомилу идиота који ни о Србији ни о Русији појма немају, а серу без престанка. Како да се било коме не огади? Калуп ЛДП-а, само се за другу ствар залажу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Koliko ja znam kaže se samaljot.
У праву си, авион се на руском каже самаљот (да не пишем на руском - овако се изговара),а  хелихоптер је вертољет, ал кад Тадић буде у журби, лакше ће му вертољет слетети где треба да збрише пре него што га ухапсе , него самаљот. Smile

A koliko ja znam,ovo je SRBIJA i avion je avion,a ne samaljot,samaljat ili bila sta drugo! Je l' uce Rusi srpski mozda? je l' imaju oni Moja Srbija?
Batalite gluposti o nekakvim zajednickim drzavama zasnovanim na nebeskim narodima i braci pravoslavlja i ostalo...I Grci su pravoslavci,ja hocu sa njima integraciju,pa nista.
Srbija i Rusija treba da se ekonomski integrisu,odnosno saradnja samo u ekonomskoj sferi,nikako drugacije! Najbolje i po jedne i po druge...
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Galaxy II
idemooooo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
У праву си, авион се на руском каже самаљот (да не пишем на руском - овако се изговара),а  хелихоптер је вертољет, ал кад Тадић буде у журби, лакше ће му вертољет слетети где треба да збрише пре него што га ухапсе , него самаљот. Smile

ГАМБИНО, има ли шансе да измениш поднаслов теме, није у питању руска, него проруска странка - разлика је огромна.
Kako god da je nije srpska, a to reci na prvoj sednici dileja u Lazi Lazarevicu.
Ja bih vam iscupao jezike, odsekao ruke, stavio na lanac i svinjaki valov ispred, samo sto je problem da ni srpske pomije ne zasluzujete.
Tako da je za takve, ipak najbolji turski metod: kolac.
To pricate u zemlji u kojoj je poginulo nekoliko miliona Srba za svoju zemlju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Galaxy II

Kako god da je nije srpska, a to reci na prvoj sednici dileja u Lazi Lazarevicu.
Ja bih vam iscupao jezike, odsekao ruke, stavio na lanac i svinjaki valov ispred, samo sto je problem da ni srpske pomije ne zasluzujete.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

ГАМБИНО, има ли шансе да измениш поднаслов теме, није у питању руска, него проруска странка - разлика је огромна.

Uuu jeee,Shkorpi oladi malo  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung 
idemooooo  Smile

Хтедох и ја да поставим. Smile

Баш тако!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Jache od mene  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.