Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Моја Русија - прва руска странка у Србији  (Pročitano 42897 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2

a i da bude,ne bi ga bilo posle 3 dana.  Smile

verovatno bi mu neki coravi haker poslao virus...opasni ste vi momci, sa foruma, kada pretite... Smile
IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ajde, komedija ide dalje, ko da neko osnuje americku stranku  Smile

nema potreba ima takvih dosta u Srbiji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
verovatno bi mu neki coravi haker poslao virus...opasni ste vi momci, sa foruma, kada pretite... Smile
sta seres,bre?
mozda to tako rade kada treba da se obara sajt B-92,ili cega vec,ali,u ovom slucaju,radilo bi se o daleko vecoj akciji od obicnog virusa.
i nemoj mi izvrtati reci i ubacivati mene u tu pricu,jer ja samo kazem sta bi bilo,ne da cu ja da idem da resavam to.najpre zato sto me boli uvo da resavam to nasilnim putem,a drugo zato sto vec ima drugih koji bi sami to uradili.
a sto se tice mojih strasnih "pretnji",iako nisu bile pretnje,da ponovim nesto sto sam vec bio rekao par puta dosad na forumu(nekima treba dosta dok im dodje iz dupeta u glavu)-ja stojim iza onoga sto kazem.i ako neko zeli da cuje nesto od ovoga svega sto kazem na forumu ili mislim-licno,u cetiri oka,samo neka kaze gde i kad.
zato mi ne pocinji sa kojekakvim filozofijama.

p.s.-ja niti nosim naocare,niti se svetim ljudima,ili delim pravdu po nekim strankama,niti koristim ljigave viruse da bih se nekom osvetio,ili se osecao bolje.
a ako zelis i licno da ti ponovim ovo,samo javi.  Smile nema problema.
« Poslednja izmena: 31. Avg 2009, 23:06:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
sta seres,bre?
mozda to tako rade kada treba da se obara sajt B-92,ili cega vec,ali,u ovom slucaju,radilo bi se o daleko vecoj akciji od obicnog virusa.
i nemoj mi izvrtati reci i ubacivati mene u tu pricu,jer ja samo kazem sta bi bilo,ne da cu ja da idem da resavam to.najpre zato sto me boli uvo da resavam to nasilnim putem,a drugo zato sto vec ima drugih koji bi sami to uradili.
a sto se tice mojih strasnih "pretnji",iako nisu bile pretnje,da ponovim nesto sto sam vec bio rekao par puta dosad na forumu(nekima treba dosta dok im dodje iz dupeta u glavu)-ja stojim iza onoga sto kazem.i ako neko zeli da cuje nesto od ovoga sto kazem ili mislim-licno,u cetiri oka,samo neka kaze gde i kad.
zato mi ne pocinji sa kojekakvim filozofijama.

p.s.-ja niti nosim naocare,niti se svetim ljudima,ili delim pravdu po nekim strankama,niti koristim ljigave viruse da bih se nekom osvetio,ili se osecao bolje.
a ako zelis i licno da ti ponovim ovo,samo javi.  Smile nema problema.

opusteno...covek je moldavac...uziva sve blagodeti demokratije i kvalitetnog zivota Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
opusteno...covek je moldavac...uziva sve blagodeti demokratije i kvalitetnog zivota Smile Smile Smile
zato je bitno da ga jezik sluzi jako dobro...   Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2009, 23:12:31 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
Ево како ће и остали медији под контролом режима после овог диктаторског закона преводити интервјуе, па чак и емоције.

http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-licnosti/29452-Pravoslavna-majka-kolevka.html

Citat

Ivan Isaković, osnivač partije “Moja Rusija”, tvrdi da je već prvog dana potpisivanja u Šapcu primetio “veliki i pozitivan odziv građana na inicijativu” njegove partije čime se “potvrđuju naše procene i želje kako nije daleko dan kada će se ispuniti programska stremljenja o ujedinjenju sa našom sveslovenskom kolevkom tj. Ruskom Federacijom”

Početkom avgusta u glavnoj ulici u Šapcu (ime ulice nepoznato) počelo je svečano ali organizovano prikupljanje prvih od deset hiljada potpisa neophodnih za registraciju stranke pod izrazito ljubavnim imenom: Moja Rusija. Osnivač, idejni vođa i politički komesar ove putinovske ćelije – zove se Ivan Isaković, poznatiji pod nadmikom Tanda (47), nekadašnji šabački kajakaš. Ovaj najveći zaljubljenik u Veliku Rusiju – čitave 22 godine živeo je u neprijateljsko-otuđenom Sijetlu (SAD) gde je za tužni život zarađivao iznajmljući luksuzne automobile a hobi su mu bile nekretnine. Po povratku u šabački zavičaj, Isaković je započeo Veliki Plan Pripajanja Srbije Majci Rusiji: po njegovim rečima već prvog dana potpisivanja primetio se “veliki i pozitivan odziv građana na inicijativu naše partije” čime se “potvrđuju naše procene i želje kako nije daleko dan kada će se ispuniti naša programska stremljenja o ujedinjenju sa našom sveslovenskom kolevkom tj. Ruskom Federacijom”.

Kako bi svim potencijalnim simpatizerima i budućim članovima stranke približio plemenete ideje – Isaković je u devet tačaka minimalistički pismeno sažeo čitav Program koji prenosimo u originalu:

1. Moja Rusija je stranka u osnivanju na teritoriji Republike Srbije.

2. Borimo se za ujedinjenje sa svojom Pravoslavnom Majkom i Kolevkom - Rusijom.

3. Naš cilj je Internacionalan i odnosi se na sve zemlje gde žive Srbi i drugi bratski Slovenski Narodi.

4. Ponosimo se Rusijom i Ruskim Narodom i želimo da se odmah, i što pre, ujedinimo.

5. Divimo se junačkom stradanju Ruskoga Naroda kroz istoriju i duboko poštujemo njegovu Biblijsku žrtvu, poput Hristove, od preko 22 Miliona u Drugom Svetskom Ratu.

6. Želimo da postanemo deo Ruske Federacije, odnosno Rusije i da su na našem čelu Ruski Predsednik i Premijer, što je i prirodno za jedan isti Narod.

7. Želimo da promenimo način na koji se vodi politika na ovim prostorima, gde se političari bogate tokom svoga mandata a narod brutalno pljačka i osiromašuje.

8. Želimo da iskorenimo pohlepu i korupciju u svim strukturama što podrazumeva jaku policiju i pravosuđe.

9. Želimo da budemo otvoreni prema Evropi u ekonomskom smislu. To znači da podržavamo Evropske integracije ali samo iz okvira Ruske Federacije.

Impresija da se Ivan Isaković Tanda zadovoljio potpisima na šabačkoj ulici i da je time završena njegova politička karijera – pokazala se sasvim pogrešnom; u četvrtak 27. avgusta, Ivan Isaković bio je gost televizije Russia Today koja svoj program emituje na engleskom jeziku. Uzbudljivi dijalog između ruskog voditelja i šabačkog kajakaša zabeležen je na video-clipu, ali, ako nekim slučajem ne znate tako dobro engleski kao Ivan Isaković – bili smo slobodni da doslovno prevedemo ovaj razgovor.

VODITELJ (u neverici): U Srbiji je osnovana nova partija sa ciljem pripajanja Srbije Rusiji pod nazivom “Moja Rusija”. Sada ćemo razgovarati o tome, iz Beograda će nam se pridružiti Ivan Isaković, osnivač partije. Dobar dan, gospodine Isakoviću. Koliko veliku podršku imate na vašem terenu, za vašu ideju i vašu partiju? (postavlja pitanje uz visoko podignute obrve)

ISAKOVIĆ (radosni osmijeh i poetski pogled ka pravoslavnim tundrama): Mogu vam reći da je podrška ogromna, usudio bih se reći čak i totalna. Nevjerovatno je koliko ljudi vole Rusiju, Ruse, rusku kulturu...

VODITELJ (nepovjerljivo, oprezno, uz podsmijeh): Moram vas ovdje prekinuti, reći da imate potpunu podršku je malo pretjerana izjava. Možete li nam to pojasniti?

ISAKOVIĆ (iznenađeno): Ono što ja podrazumevam pod potpunom podrškom je svaka osoba koja dođe i razgovara sa nama. Srećni su što postoji partija poput naše i iznenađeni što niko nije ranije započeo nešto ovako.

VODITELJ (izokola neodređeno): Recite nam nešto više vašoj partiji i idealima koji stoje iza nje. Za kakvu se politiku zalaže vaša nova partija?

ISAKOVIĆ (uzbuđeno): Željeli bismo da vidimo ekonomski rast u našoj zemlji, snažno podržavamo seljake i radnike. Željeli bismo vidjeti socijalne, političke i ekonomske reforme u našoj zemlji, gdje će seljaci i radnici imati primat.

VODITELJ (u maniru: aj' da se sad malo uozbiljimo): Da li imate neke reakcije iz Kremlja, iz Moskve?

ISAKOVIĆ (proročki): U ovom momenu, stvaranje stranke “Moja Rusija” je u ranoj fazi, i nismo imali zvanične reakcije iz Kremlja, ali se svakako nadamo pozitivnim reakcijama.

VODITELJ (direktno): Šta je rekla srpska vlada, da li su oni imali nešto da kažu na ovo, što izgleda, mogli bi da kažu, kao nepatriotski potez sa vaše strane.

ISAKOVIĆ (ponižen i uvređen): 12.000 ruskih vojnika je poginulo za ovaj grad, mnogi drugi su poginuli u drugim dijelovima Jugoslavije oslobađajući je 1945. Svako ko vidi ovaj potez kao nepatriotski, u stvari, nije patriota. Srpski narod, čak i srpska djeca, znaju veoma dobro šta su ruski vojnici, vojnici Crvene armije, uradili za nas i veoma smo zahvalni na tome.

VODITELJ (uz uzdah olakšanja): Ivan Isaković, osnivač nove partije u Srbiji “Moja Rusija”. Hvala što ste bili u programu.

ISAKOVIĆ (uz izmamljen osmijeh): Bilo mi je za... (cut!)
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Kakav je ovaj ovan predvodnik teletabis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Kakav je ovaj ovan predvodnik teletabis  Smile

isti ceda jovanovic Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson K750i
Ako hoces da se obogatis osnuj religiju (rece Ron Hubbard i osnova Sajentolosku crkvu).
U Srbiji se ipak nekako bolje primaju politicke stranke Wink
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ево како ће и остали медији под контролом режима после овог диктаторског закона преводити интервјуе, па чак и емоције.

Citat

Ivan Isaković, osnivač partije “Moja Rusija”, tvrdi da je već prvog dana potpisivanja u Šapcu primetio “veliki i pozitivan odziv građana na inicijativu” njegove partije čime se “potvrđuju naše procene i želje kako nije daleko dan kada će se ispuniti programska stremljenja o ujedinjenju sa našom sveslovenskom kolevkom tj. Ruskom Federacijom”

Početkom avgusta u glavnoj ulici u Šapcu (ime ulice nepoznato) počelo je svečano ali organizovano prikupljanje prvih od deset hiljada potpisa neophodnih za registraciju stranke pod izrazito ljubavnim imenom: Moja Rusija. Osnivač, idejni vođa i politički komesar ove putinovske ćelije – zove se Ivan Isaković, poznatiji pod nadmikom Tanda (47), nekadašnji šabački kajakaš. Ovaj najveći zaljubljenik u Veliku Rusiju – čitave 22 godine živeo je u neprijateljsko-otuđenom Sijetlu (SAD) gde je za tužni život zarađivao iznajmljući luksuzne automobile a hobi su mu bile nekretnine. Po povratku u šabački zavičaj, Isaković je započeo Veliki Plan Pripajanja Srbije Majci Rusiji: po njegovim rečima već prvog dana potpisivanja primetio se “veliki i pozitivan odziv građana na inicijativu naše partije” čime se “potvrđuju naše procene i želje kako nije daleko dan kada će se ispuniti naša programska stremljenja o ujedinjenju sa našom sveslovenskom kolevkom tj. Ruskom Federacijom”.

Kako bi svim potencijalnim simpatizerima i budućim članovima stranke približio plemenete ideje – Isaković je u devet tačaka minimalistički pismeno sažeo čitav Program koji prenosimo u originalu:

1. Moja Rusija je stranka u osnivanju na teritoriji Republike Srbije.

2. Borimo se za ujedinjenje sa svojom Pravoslavnom Majkom i Kolevkom - Rusijom.

3. Naš cilj je Internacionalan i odnosi se na sve zemlje gde žive Srbi i drugi bratski Slovenski Narodi.

4. Ponosimo se Rusijom i Ruskim Narodom i želimo da se odmah, i što pre, ujedinimo.

5. Divimo se junačkom stradanju Ruskoga Naroda kroz istoriju i duboko poštujemo njegovu Biblijsku žrtvu, poput Hristove, od preko 22 Miliona u Drugom Svetskom Ratu.

6. Želimo da postanemo deo Ruske Federacije, odnosno Rusije i da su na našem čelu Ruski Predsednik i Premijer, što je i prirodno za jedan isti Narod.

7. Želimo da promenimo način na koji se vodi politika na ovim prostorima, gde se političari bogate tokom svoga mandata a narod brutalno pljačka i osiromašuje.

8. Želimo da iskorenimo pohlepu i korupciju u svim strukturama što podrazumeva jaku policiju i pravosuđe.

9. Želimo da budemo otvoreni prema Evropi u ekonomskom smislu. To znači da podržavamo Evropske integracije ali samo iz okvira Ruske Federacije.

Impresija da se Ivan Isaković Tanda zadovoljio potpisima na šabačkoj ulici i da je time završena njegova politička karijera – pokazala se sasvim pogrešnom; u četvrtak 27. avgusta, Ivan Isaković bio je gost televizije Russia Today koja svoj program emituje na engleskom jeziku. Uzbudljivi dijalog između ruskog voditelja i šabačkog kajakaša zabeležen je na video-clipu, ali, ako nekim slučajem ne znate tako dobro engleski kao Ivan Isaković – bili smo slobodni da doslovno prevedemo ovaj razgovor.

VODITELJ (u neverici): U Srbiji je osnovana nova partija sa ciljem pripajanja Srbije Rusiji pod nazivom “Moja Rusija”. Sada ćemo razgovarati o tome, iz Beograda će nam se pridružiti Ivan Isaković, osnivač partije. Dobar dan, gospodine Isakoviću. Koliko veliku podršku imate na vašem terenu, za vašu ideju i vašu partiju? (postavlja pitanje uz visoko podignute obrve)

ISAKOVIĆ (radosni osmijeh i poetski pogled ka pravoslavnim tundrama): Mogu vam reći da je podrška ogromna, usudio bih se reći čak i totalna. Nevjerovatno je koliko ljudi vole Rusiju, Ruse, rusku kulturu...

VODITELJ (nepovjerljivo, oprezno, uz podsmijeh): Moram vas ovdje prekinuti, reći da imate potpunu podršku je malo pretjerana izjava. Možete li nam to pojasniti?

ISAKOVIĆ (iznenađeno): Ono što ja podrazumevam pod potpunom podrškom je svaka osoba koja dođe i razgovara sa nama. Srećni su što postoji partija poput naše i iznenađeni što niko nije ranije započeo nešto ovako.

VODITELJ (izokola neodređeno): Recite nam nešto više vašoj partiji i idealima koji stoje iza nje. Za kakvu se politiku zalaže vaša nova partija?

ISAKOVIĆ (uzbuđeno): Željeli bismo da vidimo ekonomski rast u našoj zemlji, snažno podržavamo seljake i radnike. Željeli bismo vidjeti socijalne, političke i ekonomske reforme u našoj zemlji, gdje će seljaci i radnici imati primat.

VODITELJ (u maniru: aj' da se sad malo uozbiljimo): Da li imate neke reakcije iz Kremlja, iz Moskve?

ISAKOVIĆ (proročki): U ovom momenu, stvaranje stranke “Moja Rusija” je u ranoj fazi, i nismo imali zvanične reakcije iz Kremlja, ali se svakako nadamo pozitivnim reakcijama.

VODITELJ (direktno): Šta je rekla srpska vlada, da li su oni imali nešto da kažu na ovo, što izgleda, mogli bi da kažu, kao nepatriotski potez sa vaše strane.

ISAKOVIĆ (ponižen i uvređen): 12.000 ruskih vojnika je poginulo za ovaj grad, mnogi drugi su poginuli u drugim dijelovima Jugoslavije oslobađajući je 1945. Svako ko vidi ovaj potez kao nepatriotski, u stvari, nije patriota. Srpski narod, čak i srpska djeca, znaju veoma dobro šta su ruski vojnici, vojnici Crvene armije, uradili za nas i veoma smo zahvalni na tome.

VODITELJ (uz uzdah olakšanja): Ivan Isaković, osnivač nove partije u Srbiji “Moja Rusija”. Hvala što ste bili u programu.

ISAKOVIĆ (uz izmamljen osmijeh): Bilo mi je za... (cut!)

Samo nam reci u kom "režimskom" mediju je objavljen ovaj prevod? Ovaj prevod je na ijekavici (pogledaj boldovane reči), a ja ne znam ni jedan "režimski" medij u Srbiji koji koristi hrvatsko-bosansko-crnogorski jezik u svojim štampanim izdanjima ili u TV programima.

Sledeći put kad hoćeš da popljuješ "režimske medije" bar se potrudi da nađeš neki "argument" na srpskom jeziku, a ne na hrvatskom.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2009, 00:06:11 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.