Svaka slicnost sa izvesnom vojskom - je naravno namerna!
U cevi ti je manevarska municija sine zato da slucajno ne povredis manjine, Treba da znas i jos jednu foru, Kad bezis nemoj da zgazis na od banane koru Jer ces fasovati cuzu a mozda i Loru.
Tudje necu svoje nedam, sve dok nemam kome da se predam Svoje nedam tudje necu sve dok ne moram da palim svecu
9. marta izveli smo tenkove, Al' smo u Dobrovoljackoj radili sklekove Jer Broz je nas udomio oberucke Samo da na Srbima testiramo puske.
Tudje necu svoje nedam, sve dok nemam kome da se predam Svoje nedam tudje necu sve dok ne moram da palim svecu
Nije stos vec je beda, ako nam se kasarna odma' sad ne preda. Vojnice ti smesta obrisi sline Jer civili vicu - eno dete gine.
Dobrodosli na dan avijacije, Da vidite cudesne akrobacije valjam se po travi i rusim barake jer cepao sam droge teske a i lake.
NATO vojnice treba li asistencija, jer kod Srba je uvek visoka delikvencija, Za dobru dnevnicu svi cemo u Afganistan, Neko strejt a neko i naduvan.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Sebe smatram dosta jalovim pesnikom jer sam do sada smislio svega dve pesme - ovu danas i jos jednu koju krijem i sam od sebe bar dok nam je zemlja ovakva kakva je.
Dvoumio sam se gde da je obnarodujem, pa sam se resio za Burek forum jer sam clan vec godinama, posle sam se pitao da li ce biti vise zainteresovane publike ovde ili u sekciji "knjizevnost" pa sam se nekako odlucio za ovde.
Iako sam je prvobitno zamislio kao rep (trebao bi neko da mi uradi "tvrdu" matricu) ne mogu da poreknem da ima i izvestan "Hard rock" potencijal i u tom slucaju bi domaci bend "Mortal Kombat" bio najidealniji izbor.
Sebe smatram dosta jalovim pesnikom jer sam do sada smislio svega dve pesme - ovu danas i jos jednu koju krijem i sam od sebe bar dok nam je zemlja ovakva kakva je.
Dvoumio sam se gde da je obnarodujem, pa sam se resio za Burek forum jer sam clan vec godinama, posle sam se pitao da li ce biti vise zainteresovane publike ovde ili u sekciji "knjizevnost" pa sam se nekako odlucio za ovde.
Iako sam je prvobitno zamislio kao rep (trebao bi neko da mi uradi "tvrdu" matricu) ne mogu da poreknem da ima i izvestan "Hard rock" potencijal i u tom slucaju bi domaci bend "Mortal Kombat" bio najidealniji izbor.
Sada nije problem sesti sa momcima za koje misliš da mogu da obarde pesmu na način koji si zamislio i odradi to. Ponudi je nekolicini , možda će je neko obraditi i na drugačiji način od onog što si zamislio ali može ispasti bolje. Šibaj po neti i nadji i kada je odradiš pusti nam je da je čujemo. Pozzzzzzzzzzz sa željom da uspeš u svojoj nameri
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
i jos jednu koju krijem i sam od sebe bar dok nam je zemlja ovakva kakva je.
Vec znam o cemu se u njoj govori.
Elem,svaki covek,koji na bilo koji nacin(osim destruktivnog i nasilnog(madaaaa... kad ih vidim onakve...)) potkopava,proziva i raskrinkava domace krpelje i trutove,samozvane Narodne poslanike,ministre,kao i njihove makroe,"biznismene" i ostalu gamad,koja zive na grbaci ovog napcenog naroda,ima moju podrsku.
SARS,na primer,je jedna od grupa koje su nasle krajnje elegantan nacin da im to rade,i zato ih ljudi toliko i vole. Nekadasnji Nikad izvini takodje.Ja bih vratio to na TV i dupe bi im pomerao.
Tako da samo napred i nadam se da ces smisliti jos dosta toga,i jos bitnije-da ce biti sve vise i vise takvih ljudi sa sve vecim i vecim uspehom.
« Poslednja izmena: 20. Avg 2011, 19:52:54 od hkj »
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“