Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:43:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moj TV dnevnik ~ Live & Let Die  (Pročitano 7151 puta)
10. Jan 2007, 21:17:15
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Dnevni reality show koji se ne propuštaLjudi i njihove sudbine…Dobri i loši dani...Sve to u direkrnom prenosu…Osmoro mladih ljudi svakog dana imaće 2 minuta da kažu svoje mišljenje o svetu u kome žive, daju mišljenja o zadatim ili slobodnim temama i praktično vode svoj Tv Dnevnik. Dinamika, različitost kako tema tako i osoba koje učestvuju, mesta snimanja, glavne su zanimljivosti ovog reality show programa. Takmičari će pričati u svojoj kući, u svom ambijentu, koji ih na najbolji način oslikava. Različit stav i pristup određenim temama koje se kreću od prvog seksualnog iskustva do priče o zaštiti planete opredeliće publiku da glasa za nekog od ovih osam takmičara. Svakog dana onaj ko ima najmanje glasova ispada, a na njegovo mesto dan kasnije dolazi novi takmičar. Koliko je ko kreativan pokazaće prilikom izbora slobodnih tema. Otvorenost, šarmantnost, iskrenost biće glavni aduti za ostanak u igri i pridobijanje gledaoca. Prijavite se 09 000 222 62! Da li će pobediti najiskreniji ili najduhovitiji gledajte uskoro na TV B92 ! Produkcija Adrenalin.

Svakog dana u 16:30 i 23:30

Elem... u cemu je caka?!
Gledala sam juce 3 i po price (od Smile i ne mogu da shvatim u cemu je stvar... Na nama\njima je da:
a) nas totalno ubiju u pojam u kakvoj zemlji idiota zivimo;
b) shvatimo suptilnu ironiju citavog serijala;
c) nastavimo da voajerisemo u stilu VB;
d) izglasamo novog mladog lidera na Balkanu;
e) ili prosto na prosto da se odvalimo od smeha...

Tri i po price koje sam gledala bile su elektronski zapisi za TV dnevnik onog lika sto se stalno folirao u FK "Tehnicarima", neke nadobudne, arogantne, jako lose ribe koja je 2 minuta nabrajala sta sve ne voli kod ljudi (ukljucujuci tu i aroganciju i licemerje), neke klinke koja je sebe (i nas) uz salve kikota i smeha pokusavala da ubedi da je Moskva najlepse mesto na svet i nekog frika ... pisca koji je mesavina manje vise svih naroda sveta... Iskreno... on mi se i najvise svideo... iako ne govori dobro srpski, kvalitetnije je iskoristio ta 2 minuta nabrajajuci gde je sve bio (i pri tome me ponovo ubio u pojama jer sam ponovo shvatila u kakvoj pustari zivim)...

Sta vi mislite o ovome?

PS. S obzirom da se u najavi pojavljuje i neka fancy kopija JK, mozda pogledam i veceras... Cisto da proverim koliku i kakvu glupost je u stanju da "izjavi za dnevnik"....
Naravno... ako ne zaboravim da pogledam emisiju...
A, zaboravicu... Smiley
« Poslednja izmena: 13. Jan 2007, 18:42:38 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5

d) ili prosto na prosto da se odvalimo od smeha...

Kamo srece da je smesno.... Smile

Inace, juce sam video JK (prvi put)...ima 18 godina i po sopstvenom priznanju je imala mnogo muskaraca u svom zivotu... Ne znam o kome si pricala kada si navela one salve kikota i smeha, u svakom slucaju, to je malo dete za ovu "Jecu".... Smile
Ovo je jedna od najgorih stvari koje se prikazuju na televiziji iliti jos jedna adrenalinska izdrkancija... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Slazem se... mene je iskreno bilo sramota dok sam ih gledala...
Ovo je samo jedna u nizu bedastih TV tvorevina... odmah iza "Gledaj majku, biraj cerku" (gledala sam nekoliko puta MTV verziju, ista glupost) i "Menjam zenu"  Smile

Citat
Ne znam o kome si pricala kada si navela one salve kikota i smeha, u svakom slucaju, to je malo dete za ovu "Jecu"....

devojka koja ima 19-20 godina, dugu kosu i frflja dok prica... mmm.. mislim da je te veceri pricala o roditeljima...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
auuuuu...da,da...ona mi je "favorit"...... Smile Smile Smile

Sto je najgore - sve "studenti"... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
šta drugo reći nego užas posle ovakvih emisija kojima nas bombarduju na raznoraznim kanalima...
nekada sam imao pozitivno mišljenje o programu b92, ali posle velikog brata i sad ovog sranja sve više podsećaju na pink...doduše nisu još kao oni, ali uskoro će im se pridružiti ukoliko nastave sa ovakvim programom...
srećom, na kablovskoj još uvek ima par odličnih kanala pa čovek može nešto pametno i da pogleda na televiziji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma navukli se da im stizu redovno pare sa 0780.... pa moraju da nastave kontinuitet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
nova definicija manekenke: visoka kao centar u kosarci, mrsava kao izbeglica iz somalije, vrat dugacak kao kod zirafe, upadljivo ruzna faca, histerija zbog 150gr viska... izvrsena lobotomija u 5-om mesecu zivota...  Smile

update: izbacili su kopiju JK... ah.. fuck...  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2007, 16:45:07 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Auh, ova emisija je zlo! Kome sve nece pasti napamet da sere na TV-u i da prica svasta!
I posle oni iz VB nisu slika i prilika nasih mladih! Pa sta je tek ovo!
Gomila klinaca koja mrzi da mrzi, prica o svojim sexualnim afinitetima, roditeljima, stilovima, ukusima.....

I dve najgore kokoske se vuku od pocetke, ona sto se krese, cim ode TV ekipa, i ova luda, hiperaktivna, mrzim da mrzim, skakutalo na krevetu, pundravci u gacama, riba! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
update: izbacili su kopiju JK... ah.. fuck... Smile

Neeeeeeeeeeeeeee  Smile      Smile

Manekenku sam samo video, nisam imao snage da je slusam...tj., cim sam je video, odma' sam promenio kanal.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 332
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Siemens neki stari
B92 je sa ovom emisiom stvarno pao mnogo nisko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:43:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.