Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moj sin se izolovao i ponasa se jako cudno za svoje godine  (Pročitano 7902 puta)
23. Nov 2013, 18:15:00
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Browser
Chrome 28.0.1500.71
Moj sin sada ima 20 godina i zabrinjava me njegovo ponasanje iz razloga sto u tim godinama on bi trebao da cirkulise i da se krece medju drustvom, a ne da dane provodi zakljucan u svojoj sobi sa nabijenim roletnama.
Stalno se zali na probleme sa spavanjem.  Moja pretpostavka je da ih ima zbog takbog nacina zivota.
Mogu sa sigurnoscu da kazem da se nije upetljao u neko lose drustvo jer bukvalno nigde ne ide.  Ne trazi nam pare skoro nikada,cak ne zeli ni da kupi novu garderobu. Nosi staru ofucanu odecu koju smo mu kupili jos dok je bio u osnovnoj skoli.  Pre mesec dana sam mu kupio mobilni, ali odbija da ga koristi.  Nema cak ni facebook akaunt.  
Ispisao se iz skole posle zavrsetka trece godine, sto znaci da ni srednju skolu nije zavrsio.
Sada vreme provodi u svojoj sobi gledajuci filmove i serije i cita knjige po ceo dan.
Nemamo nacina da ga pritisnemo ni sa cime, jer ionako nikada nista ne trazi od nas.  Kada je bolestan on nama to ni ne kaze, vec samo cuti zatvoren u toj njegovoj sobi.
Ovako ja inace nervozan i pukne jako lako. Recimo kada izadje iz sobe i neko krene nesto da mu prica on se iznervira jer ta prica dugo traje.  Ili kada mu neko udje u sobu njega to jako nervira.
Imao je jednom taj period od nekoliko meseci gde je malo izlazio i imao je neko drustvanjce, cak je i devojku neku nasao, ali to je sve kratko trajalo.  Opet se zavukao u sobu.
Vise ne znam sta da radim sa njim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Za pocetak da nadjete nacin da pricate sa njim. Ne da ga smarate nego da razgovarate.
On je kivan na vas. Postoji nesto sto vam zamera. Bezvoljan je i ocigledno se prepustio. To moze da bude jako opasno.
Ipak prekontrolisite da li se se i kada sa nekim vidja, da li je imao problem.
Zasto ste dozvolili da se ispise iz skole?
Cutanjem i povlacenjem se nista ne postize a njemu se ne pomaze.

Preispitajte prvo sebe, pa kada ulovite momenat kada je on poceo tako da se ponasa, nacicete mozda i uzrok.
A onda polako, korak po korak ali cvrsto, s ljubavlju.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
Citat: Arijada link=topic=616271. msg11294867#msg11294867 date=1385227146
Za pocetak da nadjete nacin da pricate sa njim.  Ne da ga smarate nego da razgovarate.  
On je kivan na vas.  Postoji nesto sto vam zamera.  Bezvoljan je i ocigledno se prepustio.  To moze da bude jako opasno.
Ipak prekontrolisite da li se se i kada sa nekim vidja, da li je imao problem.
Zasto ste dozvolili da se ispise iz skole?
Cutanjem i povlacenjem se nista ne postize a njemu se ne pomaze.

Preispitajte prvo sebe, pa kada ulovite momenat kada je on poceo tako da se ponasa, nacicete mozda i uzrok.
A onda polako, korak po korak ali cvrsto, s ljubavlju.
Nismo mi njemu dozvolili da se ispise, Tada je imao skoro 19 i bio je jako agresivan po tom pitanju, U bukvalnom smislu reci je to isforsirao.  Zena i ja smo proveli dosta vremena pricajuci o ovome, ali ne znamo nacin kako da mu pridjemo. Kada se posvadjam sa njim, mogu u ocima da mu vidim neku hladnocu.  Kao da nas uopste ne voli i ne pusta nas u svoj zivot.  Ne znam sta smo mu mi tako lose napravili da nas mrzi.  
Nikada mi njega nismo morali da kaznjavamo dok je bio mali, nije bilo razloga jer je uvek bio skroman, i nije krsio pravila.  Cak je bio odlican djak.  Ja vise mislim da je to pitanje ne razumevanja.  On misli da ga niko ne razume
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
znam samo da su ga dosta maltretirali u snovnoj skoli, stalno je izmisljao neke bolesti kako ne bi morao da ide u skolu.
U srednjoj ga nisu dirali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Jedini lek je da dopres do njega i da popricas sa njim. To mi ovde ne mozemo da ti kazemo kako, jer univerzalni nacin ne postoji.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
a sta su tata i mama radili dok su im sina maltretirali tokom cele osnovne skole?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
verovatno ste bili otvoreni i niste imali šta da krijete. baš kao i ovo puno ime i prezime.
i eto gubitka poverenja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
znam samo da su ga dosta maltretirali u snovnoj skoli, stalno je izmisljao neke bolesti kako ne bi morao da ide u skolu.
U srednjoj ga nisu dirali.

Decja psihologija: imao sam problem,niste provalili. Krivi ste.

Morate saznati koji je problem imao a da ga niste ni indetifikovali (zbog cega, necu ulaizti dublje). Trenutno ponasanje je samo posledica toga.
Znaci,nazad u proslost da pronadjete problem i da ga desifrujete. To je vec pola obavljenog posla.

a sta su tata i mama radili dok su im sina maltretirali tokom cele osnovne skole?  Smile

Ako ne gresim, zmurili nad tim da je mali uzeo stvar u svoje ruke.
Strasno je kada se roditelji izmaknu i ostave deci da sama resavaju drustveno-socijalne probleme jer se neki izvuku a neki potonu....
« Poslednja izmena: 24. Nov 2013, 01:07:42 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Bosch ima centrifugu
Koje knjige cita i koje filmove i serije gleda?
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 9537.53
mob
I-mate 30 Pro
On ocigledno da nema ni jedan smisao postojanja osim tog..."moj sin"...nisi mu ni ime pomenuo....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.