Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moj prvi tesni projekat - Jedan od mogućih izgleda sajta 3D Studio - ocenite me  (Pročitano 6472 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
mob
Samsung GT-S7580
Боље питање... коме је намењен текст?  Smile
Ово једино Миш можда може да прочита
Ја једино што овде на латинском знам је долор..  Smile
Много тупав језик
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Onima koji znaju latinski, ne onima koji imaju keca iz istog Smile
Moraćemo da je pitamo...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
mob
Samsung GT-S7580
Реченице које смо ми на латинском обрађивали су за упишати се
Реченице су овог типа: Петар једе јабуку и дише
Гимназијалци заправо боље познају латински, бар тај део латинског

Него, да не спамујемо  Smile
Питаћемо је  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Ma kakav latinski  Smile
Ozbiljno ne znate šta je lorem ipsum?

Lorem Ipsum је једноставно модел текста који се користи у штампарској и словослагачкој индустрији. Lorem ipsum је био стандард за модел текста још од 1500. године, када је непознати штампар узео кутију са словима и сложио их како би направио узорак књиге. Не само што је овај модел опстао пет векова, него је чак почео да се користи и у електронским медијима, непроменивши се. Популаризован је шездесетих година двадесетог века заједно са листовима летерсета који су садржали Lorem Ipsum пасусе, а данас са софтверским пакетом за прелом као што је Aldus PageMaker који је садржао Lorem Ipsum верзије.

Позната је чињеница да ће читалац бити спутан правим читљивим текстом на страници када гледа њен распоред. Поента коришћења Lorem Ipsum модела је мање-више из разлога што је распоред слова и речи нормалан, у поређењу са "Овде иде текст, овде иде текст", и чини страницу као читљиви Енглески. Многи софтверски пакети за прелом као и веб едитори, користе Lorem Ipsum као основан модел текста, и интернет претрага за фразом "lorem ipsum" ће дати много сајтова у свом пред финалном стању. Разне верзије су еволуирале током година, неке пуком случајношћу, а неке намерно (убацивавши хумор у фразе).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
mob
Samsung GT-S7580
Долор је између осталог латинска реч за бол, за остало не знам  Smile

Кажем ја да је форум поучан, нико ми не верује
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Prvo: nije "tesni" projekat vec "test" projekat, eventualno "testni"
Drugo: nemoj precesto ponavljati istu temu na sajtovima koje radis, veoma brzo ces shvatiti da su ti svi sajtovi u tom slucaju kopije jedan drugog, a to klijente odbija...igraj se sa drugim temama i njih prilagodjavaj, eksperimentisi.
Trece: ovaj fizioterapeut sajt...footer i meni traka u crnoj/sivoj boji  Smile Tu mi ide nesto neznije...bebi roze, zeleno...nesto sto odise bambusom, relaksacijom...
Cetvrto: Ovaj web dizajn studio: "O nama" - vise teksta, manje slika, pogotovo ovih iz djacke klupe.

Sve u svemu...ok. Zamerke koje imam su vise vizuelne, a to se lako moze resiti daljim igranjem.
Nemoj da tezis tome da budes isti kao drugi, gledaj da nadjes malo kreativnog prostora za igru i eksperimente, jer je to dobro za tebe, pogotovo dok ucis.
I topla preporuka, kada krenes da radis ozbiljnije: nikada klijentima nemoj predlagati sajtove koji su na tim free poddomenima.
Svoj domen i hosting su prvi znak da je neka firma ozbiljno shvatila svoje prisustvo na internetu, pa i ti tako radi. Investicija od 30 eur godisnje je minimalan trosak, pa kada krenes ozbiljnije da radis, neka ti to bude prvi korak, i klijentima isto tako savetuj.

Sve u svemu...sretno.  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Hvala chelavi1 na sugestijama, naravno da je test ili testni, to sto sam napisao tesni je slucajno napisano  Smile

Sto se tice boja i sadrzaja u odredjenim kategorijama tu moze da se igra sa bojama i da se napise kilometarski tekst, ovo sto sam izbacio je manje vise "kostur", nisam mnogo htio da se zamaram pisajuci tekst
U svakom slucaju hvala na sugestijama i prijedlozima, sigurno ce biti primjenjeni.
hosting naravno, ovaj free je alternativa dok ne krenem ozbiljnije i svakako da cu ga zakupiti

Imam jos jedno pitanje: kako doci do prvih klijenata, kako im ponuditi moje usluge, dal za pocetak fb ili da napravim svoj sajt pa tu da se predstavim i stavljam svoje radove. kvalitet ce biti na prvom mjestu, ali kako da cuju za mene i da me angazuju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.326 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.