Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Maj 2025, 04:55:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moj problem  (Pročitano 27727 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
samo to psiholosko testiranje. kada sam se javio njemu, znas sta je sve ispisao? F43.1 , F33.2, F44 F42 I F31.8. sve to kada sam prvi put dosao u najgorem stanju. vec posle drugog pregleda pa sve do sada mi pise F42.0 I F31.8 ali ovo sam ti napisao da stvoris sliku kako sam tad izgledao. ma necu dare vise da te smaram, ocigledno nekima smeta moja zelja za savetom, pa se svi iscudjuju zasto ne pitam perisu. stvar je u tome sto covek sa mnom ne prica o dijagnozi, vec o resavanju problema. i dobar je u tome.
sto se tice testova, nisam drugo radiuo, nije zahtevao. ali ovaj test je trajao 3 sata i bas me je umorio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Cek, je l' ti on dao papir na kome imas najobicnija pitanja, i ispod opcije za odgovor, ili je citao pitanja tipa "Da li imas potrebu da brojis ulicne svetiljke" ili npr. "Kako se osecas kad cujes da je neko izvrsio samoubistvo...?
I zanima me, da li si imao osecaj da gubis kontakt sa realnoscu, i od cega imas strahove?
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
prvo, nije mi perisa radio test nego psiholozi u palmoticevoj. trebalo je da zakazem dva meseca unapred. testovi su bili raznovrsni: test licnosti, oko 200 pitanja sa da ili ne, onda da opisujem neke slike, onda mi broje vreme pa odgovaram na pitanja tipa " ako 6 radnika za 10 dana urade toliki posao, koliko ce radnika...." , tako nesto da ne lupam. rekao mi je da je radio to kako bi video ima li naznaka psihoze. i ispostavilo se da nema. takodje je rekao da je njemu bitnije ono sto mu ja kazem, a ti testovi su strucna ocena, koja ima jednu svrhu, i da je razgovor najbitniji.
imam iracionalne strahove, dakle ne plasim se mraka, ljudi, smrti ili ne znam cega jos. zelim da kontrolisem svoj zivot, i da imam kontrolu nad svime, a kada do toga ne dodje, isfrustriran sam. samo odjednom krene srce da mi lupa i da se osecam neprijatno u svojoj kozi, kao da hocu da pobegnem od sebe. ali kazem ti, to je ponekad, i javlja se nenadano i bez konkretnog razloga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;

E vidis, pitanje sam postavio sa ciljem, i drago mi je da si dao iskren odgovor, jer su frustracije i lupanje srca klasicni anksiozni simptomi. Pored toga ces jos mozda nekad osetiti drhtavicu saka, cudno probadanje u stomaku, ili ce mozda da ti utrne neki delovi tela. Neuroze i opsesivne misli si izgleda, farmakoterapijom uspesno prebrodio, ali ti anksioznost stvara probleme, i to te brine.
Nisam sklon banalnom poredjenju, ali mogu slobodno da kazem da si sad u boljoj startnoj poziciji u borbi protiv bolesti, jer si donekle upucen u celu problematiku, imas odlicnog psihijatra na raspolaganju, na konstantnoj si terapiji antipsihoticima i anksioliticima, te mislim da nema preteranog razloga za brigu.
1/2 rivotrila kada se osecas lose ce bez problema otkloniti simptome koji te muce, ali se naravno prvo konsultuj za lekarom.

« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 01:56:52 od dare_ »
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
skroz si u pravu, to je i perisa rekao. nego kad sam ja debil, ali stvarno debil. nije nista alarmantno, nego koga zmija ujede i gustera se plasi. jbg. ponekad mislim da sam hipohondar ali me onda svi ovi simptomi ubede u suprotno. evo malopre sam isao kod druga da gledamo vb, i kad sam se vracao pocelo je da mi lupa ubrzano srce. i dosao sam kuci, krenuo da psujem po kuci i ljutim se sam na sebe, u fazonu pi-ka ti materina sta ti je, imas 20 godina, misli na sex, na ribe, na zezanje, zajebi srce i ostale gluposti. i latio sam se smrdljivog concora za srce, koji je trebalo da uzimam povremeno ali se ispostavlja da ga uzimam svaki dan. i to me jebe. kao da krivim sebe. a sto se tice rivotrila ne uzimam ga vec 10 dana, mislim taj dodatni sto je perisa preporucio i zbog toga sam ponosan. bas mi je drago. i tako........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Cekajte malo ljudi da svatim sad znaci hey you boluje od anksioznosti skizofrenije ili fobije ...nista ne razumem? :-k
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
1. svoje stavove ne menjam (jednom kazem, dva puta ne ponavljam isto), a sad sam jos uverenija u ono sto sam rekla ...

2. da sam napisala ono sto je napisao dare ili slican njemu, ti bi rekao hvala mirjana

3. napisala sam ono sto se tebi ne svidja i odmah kritikujes.

4. ti decko zelis da cujes samo ono sto ti hoces

5. nezreo si

6. svidjalo se tebi ili ne ...

7. da nisam u pravu ti bi cenio ono sto pisem, ovako ne zelis ni da ih cujes ... negiras sve sto kazem ... tako da ...

8. zelim ja tebi puno srece u zivotu,

9. a sad nastavi da se samosazaljevas, ja te sazaljevati necu, a to je upravo ono sto ti hoces ...

10. Auf Wiedersehen, Au revoir, Goodbye,                       

i ne obracaj mi se vise ...  nemam ja ni vremena ni volje za one koje nemaju zelju sebi pomoci ..... 
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6680
Mene je pre par godina malko sutnuo zivot u dupe, uvatilo me sranje i depresija (ali ne bas u meri da pijem lekove i posecujem psihijatra ali jesam imao nenormalne glavobolje i nesanicu zbog glupog opterecivanja), padale mi svakakve gluposti na pamet, sve se zavrsilo dok ja Samog Sebe nisam sutnuo u dupe i uvideo kako sam se glupo ponasao. Pokupio stvari, otputovao sa prijateljima, vratio se, poceo trenirati, raditi, zainteresovao se za 1000 stvari, i jednog  dana prestao misliti na gluposti i opterecivati se stvarima koje ne mogu promeniti. Boze kakav sam kreten bio, al neka, sada me malo sta moze izbaciti iz koloseka. Dobro je da se nekada desi nesto sto ce te ocvsnuti jer zivot nije bajka, san, film i ostalo.... Sada mnogo vise cenim sebe i uzivam u zivotu!

Postao sam sebi jako dobar prijatelj!

Poz  :wave:
IP sačuvana
social share
I am what I am... To sam sto sam...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
za mirjanu: ne zanima me sta ti mislis, ne zato sto volim da cujem ono sto hocu, nego zato sto prosto to nije tacno i sto je zlonamerno. ovo je poslednje sto cu napisati o tebi. isuvise sam vremena potrosio. a kada drugi put pokusas nekom da "pomognes", razmisli da taj neko mozda malo dublje razmislja o svacijim recima, a da nije tako ne bih ni trosio ove redove na tebe. i molicu te da ne otvaras vise ovu temu, samo unosis mrznju. stvarno mi takva pomoc nije potrebna. a i nisam znao da svako ko postavi neki problem, u stvari samoazaljeva sebe.... ali to vise govori o tebi nego o meni. mirno spavaj, od mene o tebi neces vise cuti ni rec.
i ja ti zelim sve najlepse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Cao Hey you! :flower:
Mogu da tebi postavim pitanju, kaka si poslednjiput srela sa Perisa doktorom, mislim datumski?
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Maj 2025, 04:55:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.