Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 23:51:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: moj problem sa devojkom  (Pročitano 27666 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
da... pređi na muškarce  Smile
Why... ima toliko divnih toplih, mekih, vlaznih zivotinja...
I nikad nece reci mami.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola v3x
ha ha ,nice one Smiley

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
   Potrazi nekog malo boljeg prijatelja burzuja,pozajmi od njega 90 eura,i idi tri puta kod kurve,ili jos bolje,plati tri kurve odjednom!!! Uf... Ima da ti se razbistri sve u glavi... Neces prestati da mislis na te tri kurve do kraja zivota,a neces moci da ih volis,jer ipak si ih upoznao kao kurve,i jos u svemu tome,ti skroz zaboravio na ovu tvoju... Mmm,znam sta bi radio da sam burzuj...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2009, 23:02:19 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
iskusni jarooko deli savete.... Smile  Smile

nego...@jarooko

iako si trazio da ti se zakljucha tema ja cu (zato shto sam toliki altruista  Smile   ) da uzurpiram za kratko ovu temu kako bih ti najozbiljnije objasnio u chemu je tvoj "problem"  i kako da ga reshish...

dakle...(and this may come as a big suprise for you)... u tvojim godinama, i uzimajuci u obzir tvoje iskustvo tj. nedostatak istog, potpuno i apsolutno  je normalno ( bilo bi nenormalno da je drugachije) da imash to shto ti nazivash bludnim mislima , a to shto ih imash prema nekoliko devojaka je u stvari jako skromno, jer momchici u tvojim godinama gaje takve misli prema neogranichenom broju devojaka. Ukratko...ti u stvari nemash pravi problem. Imash "gladne ochi" shto je u tvojim godinama sasvim normalno i tako bi i trebalo biti.
Razlog zbog chega ti sve ovo dozivljavash kao problem je u nekim tvojim pogreshnim nachelima (to je moja procena ) ali o tim nachelima se ne raspravlja u ovom delu foruma pa ih necu o tome.
Reshenje...imaj sex, a kada budesh preturio to preko glave prestacesh da se opterecujesh time....da, tako je jednostavno.

« Poslednja izmena: 22. Maj 2009, 00:43:44 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola v3x
au jaroko pa zar i na moju   temu ,ljudi tebi odgovaraju...mlogo brate 90eura + nisam takav tip Smile
mislim da jurim takve zenske...

pozdrav svima Smile Smile Smile

i hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
au jaroko pa zar i na moju   temu ,ljudi tebi odgovaraju...mlogo brate 90eura + nisam takav tip Smile
mislim da jurim takve zenske...

pozdrav svima Smile Smile Smile

i hvala

Zao mi je zbog toga sto se ja ikako odjednom mesam u temu...

Bas je to lepota takvih devojaka,ne moras da iz juris,dovoljne su pare... Zalosno,ali da... Ja se jesam zezao,ali i nisam. Mislim,naravno da ces to tesko uraditi,ali stvarno bi pomoglo...

Brate,znas i sam sta ti je raditi,oduvaj,mani se vec jednom te ribe! Da,znam,bol je velik,ali moras kod sebe da stvoris jos veci egoizam i principe,i da se na osnovu toga boris sam sa sobom. Uzmi neki filozofski period i istrazuj ga...kreni na ragbi...ubi sebi vreme nekako! I trazi ribe...druge...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola v3x
E moj jaroko ,evo sad je bas proslo dva meseca od otvaranja teme.
Sad mi je mnogo bolje ,cak kao sto si rekao poceo sam da izucavam druge filozofe - kupio sqm ,pogledao ,slusam the sceret - i sad pokusavam to da primenim ,sa druge strane jurim i trazim jos filozofa danasnjice

Ulazem vreme i energiju na nesto pozitvino i nesto novo
devojke ,pa mislim da ce malo da me sacekaju -nisam vise lud za njima -iako je leto i sve postaje krace -ipak je sve to stvar u mozgu i kako mu naredis tako ce se i ponasati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N95
Tu si u pravu, sve ti potice iz glave - i to da li ti se riba dopada (i da li ce ti se dopasti) ili ne.  .  .  
Ako to uspes da kontrolises, neces vise imati problem, ni sa ovom, sada vec bivsom, ni sa nekom ubuduce
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola v3x
tako je gersone  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
   Naravno,sve potice iz glave,i bas je umetnost u tome da se nauci kontrola...najteza umetnost.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 23:51:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.