Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moj je najmanji (mobilni) !!!!  (Pročitano 2019 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
mob
HTC HD2
Posle Nokie,3650,3660.6600,7610,6630,6680 i P910 zakljucih da je mobilni  ipak samo stvar koju cete uvek imati pri ruci radi telefoniranja i slanja sms.

Ne bih da vredjam pa jeli pregazim pravilnik ovog foruma a s' druge strane to i ne zelim, ali čoveče jel ti to rece da si posedovao celu kolekciju symbian telefona koji su gotovo do sada izasli u prodaju?!?
I pored svega toga ti samo dosao do zakljucka da ovakvi telefon sluzi samo za telefoniranje i slanje sms-a?!? Pa sto onda nisi ostao na recimo nekom aparatu iz '98 ili '99 i bio zadovoljan kao malo dete(i trpao ga u gace a ne u carapu?)?!? kako to da si pokupovao svaki model symbian aparata koji je izasao u prodaji kada je razlika izmedju tih nokia minorna i gotovo nije vredna paznje da se zamenjuju(ajde recimo sve do pojave 6680 kao punokrvnog clana 3G telefonije)?!?
Moram da tvrdim:
A: preuvelicavas stvari do bolesti;
B: cisto sumnjam da si posedovao i jedan jedini od ovih aparata vec si ih samo razgledao kod drugova za stolom u obliznjem kafeu;
C: imas bogatog tatu i mamu koji za svog sina odvajaju sve sto pozeli(drugim recima razmazenko);
D: nemas blage veze o tome sto predstavljaju telefoni sa operativnim sistemom i njihove prednosti u odnosu na sve modele bez istog;
Moram da se osvrnem i na P910 koga si "vukao kao ciglu"! Iz toga proizilazi da je(ako si ipak kojim slucajem pozajmio od bogatog tatice ili od prijatelja mafijasa) ovaj model tebi sluzio kao cisto dokazivanje pred malo ucenijim i upucenijim ljudima u moderne tehnologije u cijem si se drustvu nalazio i morao si normalno biti "in" kako ne bi ispao jeli prost a u sustini veze nisi imao sa mogucnostima telefona i poznatu "olovcicu" koristio za cackanje zuba!
I na kraju me ne bi zacudilo da si kojim slucajem u temi: Anketa: Koji telefon trenutno imate... zauzeo prvo mesto po posedovanju svih mogucih modela nokija koje je do sada fabrika uspela da izbaci jer pre symbian aparata bese nesto sto tebi samo i sluzi: slanje poruka i cimanje devojcica, a te si verovatno posedovao u kompletu!!!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
Posle Nokie,3650,3660.6600,7610,6630,6680 i P910 zakljucih da je mobilni  ipak samo stvar koju cete uvek imati pri ruci radi telefoniranja i slanja sms.Kod svih ovde gore navedenih telefona mogucnosti su velike ali posle mesec dana drzanja  (izuzetak p910 kog jos uvek imam) vidim da je to samo igrarija.Kamera na mobilnom?Evo dolaze sa 3 MP,to je vec nesto!Ali sta je to prema digitalnoj kameri (npr.modelu Konica Dimage X1 sa 8 MP)? Mobilni kao sto je ovaj mali NEC N910 su me preporodili, kad nemam gde gurnem ga u carapu,dok sam P910 celo leto vuko kao ciglu.Sta se za 300€ moze kupiti znam,digitalni aparat na Ebay konica dimage x1.Prodacu p910 kupicu digitalca i ostane mi NEC!(dobro to je onda opet jos 300 dodatnih evrica)

brate , necju da te vredjam ali , jel si ti u americhkim fokama ,ili si pak ATF specijalac pa da nemash mesta na opasnim zadatcima i misijama za telefon?!
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
mob
HTC HD2
Jednom za svagda: razlika izmedju telefona sa OS-om u ovom primeru Symbian i onih bez operativnog sistema:

01. Ogroman broj symbian programa koje je moguce instalirati na telefon koji ga pretvaraju u pravi mali kompjuter;
02. Napredni E-mail klijenti sa odlicnom podrskom za atacment i primanje dokumenata pravo u telefon i to u pokretu - uvek dostupni i sagledljivi odmah(o prednostima ne treba trositi reci);
03. Kad smo vec kod dokumenata onda je podrska pozamasna i to od najpoznatijih i najpotrebnijih: Word, Excell, PowerPoint, pdf.....;
04. Slusanje ne samo mp3 muzike vec mnogo mnogo vise formata muzike  na sym. telefonu....;
05. divx filmovi i razni video formati .......;
06. automatsko odgovaranje na pozive i SMS poruke(crne i bele liste) i to samo sa odredjenih brojeva koje vi odobravate, zatim skrivanje menija sa pozivima, porukama,.... sto znaci privatnost zagarantovana;
07. Univerzalni daljinski upravljac za sve uredjaje(doduse na starijim symbian aparatima sa ugradjenim IC-om);
08. snimanje neogranicenog video zapisa(recimo sincic prvi put prohodao a vama mucno da otrcite do ormara po staru VHS grdosiju - u pomoc priskace telefon(Symbian naravno);
09. odredjeno ponasanje telefona u zavisnosti od trenutne lokacije (miniGPS), pa cak i mnogo naprednije gps aplikacije;
10. Potpuno napredniji web brovseri u odnosu na ne-os telefone i pregled celokupnog internet sadrzaja(o vaznosti suvisno raspravljati) van kuce uvek u pokretu.....;
11. irc, ICQ, yahoo messenger, AOL, msn,... ne treba trositi reci na objasnjenja...;
12. "sitnice" tipa napredni kalkulatori, konverteri valuta, razni notesi, diktafoni(koji recimo sluze za neograniceno snimanje govora i predavanja ako ste kojim slucajem na nekom seminaru ili sastanku a vazno vam je da imate "snimljen" govor, tu u pomoc opet - symbian telefon) i podsetnici i......, - koji zamenjuju sijaset spravica koje su se nekada nosile po dzepovima...;
13. Razni programi tipa WinZip, video i foto editori koji sluze svrsi na mobilnom telefonu a svi preuzeti sa PC-a na kome svakodnevno koristimo ove aplikacije.....;
14. snimanje samih razgovora obavljenih telefonom sa sagovornica ima i nekih prednosti zar ne Smiley e to opet radi symbian aparat....;
15. napredna kamera samog telefona obogacena sijasetom aplikacija za bolji i komforniji rad a i krajnju sliku naravno Smiley;
16. o lepoti i mogucnosti aplikacija za cistu zabavu i ubijanje vremena u dokolici suvisno je trositi reci.....;
17...............................................................

Pa odredi sam dali su mogucnosti ovakvih telefona svedeni samo na SMS i razgovor!
Pozdrav i izvinjenje na mogucoj uvredi!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
Jednom za svagda: razlika izmedju telefona sa OS-om u ovom primeru Symbian i onih bez operativnog sistema:

01. Ogroman broj symbian programa koje je moguce instalirati na telefon koji ga pretvaraju u pravi mali kompjuter;
02. Napredni E-mail klijenti sa odlicnom podrskom za atacment i primanje dokumenata pravo u telefon i to u pokretu - uvek dostupni i sagledljivi odmah(o prednostima ne treba trositi reci);
03. Kad smo vec kod dokumenata onda je podrska pozamasna i to od najpoznatijih i najpotrebnijih: Word, Excell, PowerPoint, pdf.....;
04. Slusanje ne samo mp3 muzike vec mnogo mnogo vise formata muzike na sym. telefonu....;
05. divx filmovi i razni video formati .......;
06. automatsko odgovaranje na pozive i SMS poruke(crne i bele liste) i to samo sa odredjenih brojeva koje vi odobravate, zatim skrivanje menija sa pozivima, porukama,.... sto znaci privatnost zagarantovana;
07. Univerzalni daljinski upravljac za sve uredjaje(doduse na starijim symbian aparatima sa ugradjenim IC-om);
08. snimanje neogranicenog video zapisa(recimo sincic prvi put prohodao a vama mucno da otrcite do ormara po staru VHS grdosiju - u pomoc priskace telefon(Symbian naravno);
09. odredjeno ponasanje telefona u zavisnosti od trenutne lokacije (miniGPS), pa cak i mnogo naprednije gps aplikacije;
10. Potpuno napredniji web brovseri u odnosu na ne-os telefone i pregled celokupnog internet sadrzaja(o vaznosti suvisno raspravljati) van kuce uvek u pokretu.....;
11. irc, ICQ, yahoo messenger, AOL, msn,... ne treba trositi reci na objasnjenja...;
12. "sitnice" tipa napredni kalkulatori, konverteri valuta, razni notesi, diktafoni(koji recimo sluze za neograniceno snimanje govora i predavanja ako ste kojim slucajem na nekom seminaru ili sastanku a vazno vam je da imate "snimljen" govor, tu u pomoc opet - symbian telefon) i podsetnici i......, - koji zamenjuju sijaset spravica koje su se nekada nosile po dzepovima...;
13. Razni programi tipa WinZip, video i foto editori koji sluze svrsi na mobilnom telefonu a svi preuzeti sa PC-a na kome svakodnevno koristimo ove aplikacije.....;
14. snimanje samih razgovora obavljenih telefonom sa sagovornica ima i nekih prednosti zar ne Smiley e to opet radi symbian aparat....;
15. napredna kamera samog telefona obogacena sijasetom aplikacija za bolji i komforniji rad a i krajnju sliku naravno Smiley;
16. o lepoti i mogucnosti aplikacija za cistu zabavu i ubijanje vremena u dokolici suvisno je trositi reci.....;
17...............................................................

Pa odredi sam dali su mogucnosti ovakvih telefona svedeni samo na SMS i razgovor!
Pozdrav i izvinjenje na mogucoj uvredi!

that's what i'm talking about!! i'm talking downtown
« Poslednja izmena: 01. Okt 2005, 02:38:36 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Citat
Posle Nokie,3650,3660.6600,7610,6630,6680 i P910 zakljucih da je mobilni  ipak samo stvar koju cete uvek imati pri ruci radi telefoniranja i slanja sms.Kod svih ovde gore navedenih telefona mogucnosti su velike ali posle mesec dana drzanja  (izuzetak p910 kog jos uvek imam) vidim da je to samo igrarija.Kamera na mobilnom?Evo dolaze sa 3 MP,to je vec nesto!Ali sta je to prema digitalnoj kameri (npr.modelu Konica Dimage X1 sa 8 MP)? Mobilni kao sto je ovaj mali NEC N910 su me preporodili, kad nemam gde gurnem ga u carapu,dok sam P910 celo leto vuko kao ciglu.Sta se za 300€ moze kupiti znam,digitalni aparat na Ebay konica dimage x1.Prodacu p910 kupicu digitalca i ostane mi NEC!(dobro to je onda opet jos 300 dodatnih evrica)

Hmm ,aj posto svi su kulturni i dobri ja da budem prostak.........iznervirao sam se.
Da si ti imao jedan od ovih telefona .......K**** bi ti presao na neki shit kao taj Nec ...daj ne balavi u prazno...pogledao sam specifikacije i umro sam od smeha .....pa uzeo bih pre bilo sta drugo sto ima OS nego taj krs.A ko jos normalan moze da predje sa  3650,3660.6600,7610,6630,6680 i P910 na taj Nec.

Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
mob
Samsung S7 Edge
Svasta.Nikog nisam vredjao a skoro svi me izvredjase(cast izuzecima)!
Lepo je podsetiti se o mogucnostima Symbian aparata.
Mozda sam trebao naglasiti da meni licno sve to sto ti mobilni poseduju nije bilo potrebno, toliko sam toga "natrpavao" a na kraju sam samo koristio Face Wave,SMS reminder,Handy day,u pocetku i Smart Movie(ali to se svelo samo na pokazivanje drugima sta moj fon moze)
Znao sam se ljutiti na druge kad su mi govorili da mobilni sluzi samo za razgovor a sad dodjoh i ja u tu fazu.Da nisu godine u pitanju?
U svakom slucaju fala na odgovorima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Pazi preterao sam i ja u prethodnom postu  i za to ti se licno izvinjavam  Smile ,samo je to cudno sto si napisao,koliko ja znam ljude ko god je presao na Symbian ili WinPocket ..nepada mu napamet da se vrati na neki drugi.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
mob
HTC wildfire
mozda se covek smorio vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
mob
Samsung S7 Edge
 Herros i ja smo sad prijatelji!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Herros i ja smo sad prijatelji! Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.