Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:41:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moj Dnevnik! (my diary)  (Pročitano 21946 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
pitas kako su joj natocili alkohol u kaficu???
rodica i ja ulazimo u diskoteku ona 16 ja 20. lik na ulazu mene legitimise i ne da mi da udjem jer nemam 21 god, a ona lagano prolazi, naravno odmah je izasla jer nije smela da mrdne igde bez mene tog leta...dakle diskoteka ful maloletnica i pedofila  Smile
zakon i roditelji su krivi za sve...
smejemo se mi amerima u filmovima kad prave lazne ID da dodju do alkohola... a trebalo bi da ucimo od njih  Smile
Samo ovaj rad... Smile

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

S*A*NJ*A

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Nokia 
ok...sad svi mislite da sam ja ovakva da sam ja onakva....pogledajte vas....sigurno ima nesto lose i u vasim zivotima....! Ja iskreno ne vidim sta je tu lose...cak sam i dosta bolja od nekix mojix vrsnjaka....ne pusim i ne pijem...ono sa dzin tonikom je bilo izuzetak..uglavnom pijem guaranu kad izadjem... i naravno jos nisam izgubila nevinost...nisam sponzorusa niti sam sa svakim koji naidje za razliku od mojix vrsnjakinja.... a ovde stvarno neke ljude ne razumem...kazu mi da ne pisem dnevnik na forumu a cekaju nastavak price...???  Smile Nisam opterecena momcima...ali to mi je nekako najlepse za pisanje...a i ljudi...u tom sam uzrastu...zar ocekujete da cu pisati o kuvanju??? E za to cete morati sacekati par godina....sada su momci i moji problemi aktuelni...kome se to ne svidja, xvala Bogu,iima i drugih tema!  Smile
IP sačuvana
social share
<3
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
Ako si bas zapela da pises  Smile gledaj da to bude sintaksno ispravno i citljivo (lepo formatiraj tekst u paragrafe). Daj vise informacija o karakterima i budi spremna na zajebanciju.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
dragi dnevniče....ni danas se ne sjećam gdje sam ostavila punjač Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@coolsanja96
Ima i drugih tema a vala ima i drugih foruma. Niko tebe ne tera da  ovde pises. Vec ti je preporuceno da otvoris blog. Ljutis se zbog komentara a sama kacis svoj dnevnik iz razloga da bi drugi citali i komentarisali. Sta sad, svi treba da se se neprekidno odusevljavamo tvojim tekstovima da bi ti bila zadovoljna. Na ovom mestu tesko da ces naci takvu podrsku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

S*A*NJ*A

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Nokia 
18.09.2010.
poceo je kako sasvim obican dan... ustala sam u 12...jedva...mrzovoljna ceo dan jer me boli zub (koji je inace popravljen) ...  ceo dan je bio zivi smor... Muja (moj pas ) nije bio ceo dan kuci...precrkla sam od brige... da bi kada bi se vratila kuci ustanovila da ima stenecak....Bendzi ga je dobio...pa je preneo Muji...Ne mogu da opisem koliko sam tuzna... Muja je pas lutalica kojeg sam ja udomila jos dok je bio stene...Predivan i prelep pas...jednom recju - neprevazidjen....! Jos uvek je ziv... na svaki 5. min izlazim napolje da vidim da li je jos uvek ziv...dala sam mu svu mogucu hranu koju imam u kuci...ali nista nije hteo ni da onjusi... Onako ocajna sam pokusala da mu stavim slaninu u usta...a on ju je ispljunuo... Toliko sam plakala,molila sam ga da se drzi,da ne ugine... Smile ali to mu sigurno nece pomoci.....Zar je moguce da sam toliki baksuz...??? Zasto svi psi koje ja imam tako brzo uginu..??? Da li je to zato sto ix  toliko volim...??? Ostao je Hasa...pas lutalica koji se stalno druzio sa Mujom,jednom mu je spasao zivot....pokusavam da ga sad drzim podalje od Muje...ne zelim da se i on zarazi...  Smile Smile Smile Takooooo sam tuzna!!!! Bila sam kod Jovane (moje bf) malo smo bleyale kod nje jer smo isle u skolsko a tamo nije nikoga bilo...svi su otisli u kafic.... Nikola mi je malo pre poslao poruku : Nema te u kaficu? Smiley a ja mu odg : Ne,ne dolazim veceras,da si mi rekao da ces ti da dodjes mozda bi i dosla... Smiley Naravno,znala sam da ce on doci...ali ja nisam mogla veceras da idem tamo jer mi sestra nije tu....bedak  Smile ..ali nema veze...to ce se preziveri... Ali gubitak Bendzija (a uskoro i Muje) necu nikada preziveti.....a sada idem jos jednom da proverim dal je ziv....sutra nastavljam da pisem....    Smile
IP sačuvana
social share
<3
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Зашто не скратиш сама керу муке?

А како је Хаса Муји спасио живот мене занима напиши!

Окачи своје слике на бурек,ниси кул ако не поставиш слике! Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
+1
Neka napravi novu temu U Sex-Erotika podforumu i neka tu postavi slike. Verujem da ce dobiti veliki broj obozavaoca za veoma kratko vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Well-behaved women rarely make history.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 1838
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia N73
 Smile

da nastavim da se zaprepascujem?

btw, zao mi zbog kuce.

A sto se dnevnika tice, bolje ti je da otvoris blog, isto komentara ces imati...ali, kako zelis...
IP sačuvana
social share
Well-behaved women rarely make history.
"To do is to be" - Nietzsche
"To be is to do" - Kant
"Do Be Do Be Do" - Sinatra

oces da se udas za mene?
zarad dece.. da ih zajedno epo vaspitamo  Smile

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2370
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.62
ma koja erotika, ima 14 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:41:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.366 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.