Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 06:05:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moj Dnevnik! (my diary)  (Pročitano 21803 puta)
Zvezda u usponu

Well-behaved women rarely make history.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 1838
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia N73
Ljudi, nije ovdje nedostatak pravopisa problem broj 1...

slazem se potpuno ali, plasim se da mi tu ne mozemo mnogo da promenimo. Svi smo imali slicne, ako ne i iste osobe u nasim generacijama. Zao mi je samo sto gledam kako generacije sve ise propadaju. Kako li ce samo biti kada ja budem imala svoju decu? Cetiri godine nije velika razlika u godinama, ali jeste na mentalnom nivou. Kao sto sam vec napisala, zgrazavam se cinjenice da sve vise cetrnaestogodisnjaka radi stvari koje ja nisam ni zamisljala u tim godinama.

Pocnimo od ovoga: sve je stvar vaspitanja.
IP sačuvana
social share
"To do is to be" - Nietzsche
"To be is to do" - Kant
"Do Be Do Be Do" - Sinatra

oces da se udas za mene?
zarad dece.. da ih zajedno epo vaspitamo  Smile

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2370
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.62
To je do vremena u kojem ta djeca odrastaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 1838
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia N73
Moje misljenje je isto.

Ja to delim na generacije do raspada YU i od raspada YU
IP sačuvana
social share
"To be is to do" - Kant

oces da se udas za mene?

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E
Moje misljenje je isto.

Pazi sad ja sam 1982 rodjen, ima jos dosta nas na forumu rodjenih oko te godine! Bas kada sam trebao da udjem u pubertet i da budem tinejdzer sto se kaze pocela su sva sranja u drzavi rat, beda, kriza, nemastina, inflacija, turbo folk, sverc, kriminal, sankcije, represija i tako dalje, mene samo cudi kako u takvim okolnostima su te generacije moja i oko moje ispale daleko bolji i normalniji ljudi nego generacije koje su dosle kasnije i to odrastajuci bez znanja o problemima koje sam gore naveo Smile
Moji roditelji nisu imali vremena za mene jer su leteli svuda samo da donesu hranu u ono vreme znaci bio sam prepusten ulici i ulicnom vaspoitanju ali nikada nisam postao ni probisvet ni narkos ni alkos bas kao i vecina iz tih generacija, dok je danas doslo vreme da pre krenu da piju viski nego mleko.
I uopste kako joj daju u kaficu dzin tonik kada je tocenje alkohola maloletnicima zabranjeno? Smile

Shvatam ja i pubertet i sve ali negde bi morala da postoji granica i da se zna sta se sme a sta ne sme! Ja koliko vidim ova devojcica je opsednuta decacima i misli da se ceo svet vrti oko nje, imao sam slucejeva da vidim takve osobe kod sebe u skoli, razredu, a vidjam ih i danas ponekad i znam kako su zavrsile 10-15 godina kasnije, nego dobro svako bira sam svoj put!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2370
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.62
Moje misljenje je isto.

Pazi sad ja sam 1982 rodjen, ima jos dosta nas na forumu rodjenih oko te godine! Bas kada sam trebao da udjem u pubertet i da budem tinejdzer sto se kaze pocela su sva sranja u drzavi rat, beda, kriza, nemastina, inflacija, turbo folk, sverc, kriminal, sankcije, represija i tako dalje, mene samo cudi kako u takvim okolnostima su te generacije moja i oko moje ispale daleko bolji i normalniji ljudi nego generacije koje su dosle kasnije i to odrastajuci bez znanja o problemima koje sam gore naveo Smile
Moji roditelji nisu imali vremena za mene jer su leteli svuda samo da donesu hranu u ono vreme znaci bio sam prepusten ulici i ulicnom vaspoitanju ali nikada nisam postao ni probisvet ni narkos ni alkos bas kao i vecina iz tih generacija, dok je danas doslo vreme da pre krenu da piju viski nego mleko.
I uopste kako joj daju u kaficu dzin tonik kada je tocenje alkohola maloletnicima zabranjeno? Smile

Shvatam ja i pubertet i sve ali negde bi morala da postoji granica i da se zna sta se sme a sta ne sme! Ja koliko vidim ova devojcica je opsednuta decacima i misli da se ceo svet vrti oko nje, imao sam slucejeva da vidim takve osobe kod sebe u skoli, razredu, a vidjam ih i danas ponekad i znam kako su zavrsile 10-15 godina kasnije, nego dobro svako bira sam svoj put!
Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 1838
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia N73
o tome i ja pricam
IP sačuvana
social share
"To be is to do" - Kant

oces da se udas za mene?

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Deus non est

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8798
Zastava Udaljen za debljinu senke
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia onaj zajebani
pitas kako su joj natocili alkohol u kaficu???
rodica i ja ulazimo u diskoteku ona 16 ja 20. lik na ulazu mene legitimise i ne da mi da udjem jer nemam 21 god, a ona lagano prolazi, naravno odmah je izasla jer nije smela da mrdne igde bez mene tog leta...dakle diskoteka ful maloletnica i pedofila  Smile
zakon i roditelji su krivi za sve...
smejemo se mi amerima u filmovima kad prave lazne ID da dodju do alkohola... a trebalo bi da ucimo od njih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.62
Jao, ne serite previše, iskreno...  Smile

Devojka/čica priča o momcima i o tome kako je popila jedan džin tonik... vau... kakava dekadencija današnje generacije...  Smile Umesto da se kao sva normalna deca tih godina igra barbikama i sluša priče pre spavanja... i Kolibri...

Dajte, molim vas.  Smile

Evo ja sam sa 14 popila svoju prvu prvcatu čistu votku (i tu se nisam zaustavila) i jedino o čemu sam mogla konstantno da razmišljam je da li me je pogledao, da li mi se javio, je li me gledao na velikom odmoru, hoće li mi se potpisati u leksikon... pa prve veze, prvi poljupci, jaooo, te treme, kad se samo setim...  Smile

...pa eto sada nisam nikakav propalitet, kao i veliki broj mojih vršnjaka, a svi smo sve te stvari zajedno radili... i naravno da nismo to pričali mamama i tatama, ali ni na forumima i fejsbucima jer ih tada, srećom, nije bilo.

Bez popovanja, molim vas, preterujete... Ne kažem, ima svega - i promiskuiteta i zloupotrebe alkohola i koječega danas među mladima... ali uvek je i bilo, samo se nije znalo... I ova devojčica nije nikakav užas, katastrofa i sramota... Sve smo manje-više bile takve... deca. Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2010, 21:26:21 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Deus non est

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8798
Zastava Udaljen za debljinu senke
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia onaj zajebani
evo joj da lakse kuca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Jao, ne serite previše, iskreno...  Smile

Devojka/čica priča o momcima i o tome kako je popila jedan džin tonik... vau... kakava dekadencija današnje generacije...  Smile Umesto da se kao sva normalna deca tih godina igra barbikama i sluša priče pre spavanja... i Kolibri...

Dajte, molim vas.  Smile

Evo ja sam sa 14 popila svoju prvu prvcatu čistu votku (i tu se nisam zaustavila) i jedino o čemu sam mogla konstantno da razmišljam je da li me je pogledao, da li mi se javio, je li me gledao na velikom odmoru, hoće li mi se potpisati u leksikon... pa prve veze, prvi poljupci, jaooo, te treme, kad se samo setim...  Smile

...pa eto sada nisam nikakav propalitet, kao i veliki broj mojih vršnjaka, a svi smo sve te stvari zajedno radili... i naravno da nismo to pričali mamama i tatama, ali ni na forumima i fejsbucima jer ih tada, srećom, nije bilo.

Bez popovanja, molim vas, preterujete... Ne kažem, ima svega - i promiskuiteta i zloupotrebe alkohola i koječega danas među mladima... ali uvek je i bilo, samo se nije znalo... I ova devojčica nije nikakav užas, katastrofa i sramota... Sve smo manje-više bile takve... deca. Smile

moj djed je sa 14 stupio u brak sa nepunih 15 je postao je otac i glava porodice.secam se da kad sam iso u osnovnu bilo je nekih klinki koje su opsluzivale vojnike, alkohol se pio u hektolitrima, trava se pusila  mesto cigara,dobro je da sam odoleo Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 06:05:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.