Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:14:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moj Dnevnik! (my diary)  (Pročitano 21827 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
po deformisanom pisanju ja bih rekao da se neko naopštio njenog mozga.

E jbt, klinka ima 13 godina mislim...Chill  Smile

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  Smile    Smile     Smile   nisam gledao u profil.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6300
Занимљиве ли теме  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Sony 
A znate šta je ovde najgore ? Klinka kaže ima 14 godina , a uzrujana je zbog momka sa kojim je 3 godine u vezi....
14-3 je 11..... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2370
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.59
pomjerene su sve granice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

S*A*NJ*A

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Nokia 
 Smile au...kakvi komentari....ma nisam nista bolje ni ocekivala.....ne mogu bas svima da odgovorim... dnevnik jeste jedna privatna stvar...ali ja sam zelela da to podelim sa ljudima koje ne poznajem i da cujem druga misljenja... obecala sam sam sebi da nijedan los komentar nece uticati na to da li cu da nastavim da pisem dnevnik... Nisam emos i nisam sklona samopovredjivanju...!  Smile ... sexa naravno nece biti..alo ljudi ja imam 14 god!!! a sve one koje ovo smara neka citaju druge interesantnije stvari....!
Da nastavim...  Smile
Otisla sam na tekmu....bilo je ok...drustvo,zajebancija..... videla sam mog bivseg... Milana... ali ja i on smo i dalje u super odnosima.....mislim druzimo se... na kosarkaskoj tekmi smo pobedili 119-45...xaxaxa....naravno...Matija je igrao.....on je dao najvise poena...  Smile na poluvremenu sam izasla napolje...i imala sam sta da vidim.. Marko 1 je bio napolju...pa pricali smo...smarao me je...bla-bla...kako mu se svidjam...a pored je bio Milan i sve je slusao....  Smile Bas me je bio blam...  Smile a kad se zavrsila tekma otisla sam kuci da se spremim za kafic... posle mog uobicajenog xisterisanja : sta da obucem,frizura mi je ocaj,odvvratno sam se obukla,izgledam kao najveci klosar,sminka mi je bezveze.....smo otisle u kafic... Bilo je ok... Bio je tu Marko 1 , Marko 2, Nikola...Marko 1 i njegovo drustvo su mi stalno nesto dobacivali...nesto na foru..e mnogo se svidjas Marku...decko se zaljubio..... pa pazi da im verujem...   Smile Sa Markom 2 sam jedno vreme sedela na fotelji (ja i on na istoj fotelji...sta da se radi nije bilo mesta) ma mi smo se zezali..... mi i njegovo drusto.... tj ja i on imamo isto drustvo..... tu je bio i Nikola.... on me je samo cackao ako bi se nasla u njegovoj blizini...slao mi poljupce... gledao je  samo kako da me dovuce do njegovog stola da bi igrali zajedno (e,alkohol cini cuda) ali ja nisam xtela jer je za njegovim stolom bio Somi...lik koji se lozi na mene a 7 god je stariji od mene...bolest!  Smile  tako da nisam xtela ni da mu se javim a kamo li da budem za istim stolom sa njim.... sve u svemu....bilo mi je lepo..... nisam se napila...popila sam samo jedan dzin-tonik...  Smile i da vas ne smaram sa detaljima...to je bilo nesto najvaznije.....za mene...  Smile
IP sačuvana
social share
<3
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Brate je li ima neko ko tebe ne muva tu, a? I ko su ti Milan, Pedro, Nikola i ostali. Mislim, bas smo u toku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

S*A*NJ*A

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Nokia 
Brate je li ima neko ko tebe ne muva tu, a? I ko su ti Milan, Pedro, Nikola i ostali. Mislim, bas smo u toku.

e stvarno ne znam kako da vas ukljucim u tok....ako budete redovno citali onda cete se ukljuciti... Smile
IP sačuvana
social share
<3
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Brate, pricaj o cipelicama i suknjicama ko sav normalan svet. Batali te muske, samo im je ckapi u glavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

S*A*NJ*A

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Nokia 
Brate, pricaj o cipelicama i suknjicama ko sav normalan svet. Batali te muske, samo im je ckapi u glavi.
Pa lako je to reci... i ja bix batalila da je to tako lako...  Smile
IP sačuvana
social share
<3
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6300
Нема секса, али зато се цепа џин-тоник све у шеснес  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:14:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.