Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: mogucnost veze preko neta, srodne duse  (Pročitano 40989 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 271
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ma kakve male sanse. To da li su male ili ne zavisi iskljucivo i samo od nas.
Da li cemo dati sansu drugoj osobi koja da inicijativu ili ne, e od toga zavi kolike su sanse. Ako ne zelis onda je 0% sansa a ako zelis onda je dosta veca. i naravno hrabrost da stupis u kontakt s' tom osobom, gde o5 dolazi do izrazaja da li to stvarno zelis ili se samo foliras.

Moj najbolji prijatelj je bas tako upoznao svoju sadasnju devojku i sada su 2 godine vec u vezi. nije se sa njom dopisivao mesecima, vec su pricali jednom preko chat-a, razmenili misljenja, stavove videli da su normalni i odlucili da se sretnu u gradu. To da li je neko manijak ili ne, to se vidi s' kilometar. Tako da na ugovorenom mestu, ako ti lici na freek-a, samo produzis dalje i pravis se lud. Ali retko je to.

Drugi primer je 1 night sex. Desilo se ortaku koji inace retko seda za komp, pa kao ajde ja malo na taj chat. Upoznao je devoju, videli se, zgotivili i eto...

Tako da price, meni se to nikada ne moze desiti, ustvari i ne moze, ako vi to ne zelite.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma kakve male sanse. To da li su male ili ne zavisi iskljucivo i samo od nas.
Da li cemo dati sansu drugoj osobi koja da inicijativu ili ne, e od toga zavi kolike su sanse. Ako ne zelis onda je 0% sansa a ako zelis onda je dosta veca. i naravno hrabrost da stupis u kontakt s' tom osobom, gde o5 dolazi do izrazaja da li to stvarno zelis ili se samo foliras.

To jeste to.
Lični izbor.
Da li baš treba biti isključiv , kao npr. ja ?
Mislim da da.
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

samo polako

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 285
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
videcemo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 271
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
 Smile that's the spirit Wink
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 166
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson k608i
ne slazem se,mislim da je na netu 50% posto takvih..a i moram da kazem da nisam jedna od njih,meni je to pateticno,ako neko ne moze uzivo da upoznaje ljude,tesko je da ce naci "srodnu dusu" i to bas na netu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 271
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Da li neko provodi vreme na netu da bi u moru nepoznatih nasao sebi srodnu dusu ? pa 90% njih !!! jel se slazete ?
ne slazem se,mislim da je na netu 50% posto takvih..a i moram da kazem da nisam jedna od njih,meni je to pateticno,ako neko ne moze uzivo da upoznaje ljude,tesko je da ce naci "srodnu dusu" i to bas na netu.

Slazem se s' tobom. Ako je to jedini nacin na koji neka osoba trazi "vezu" (ne izlazeci iz kuce), onda to i jeste pateticno. Ja licno surfujem netom, i naleteo sam na ovaj forum. Provodim vreme ovde... ni ja ne znam zasto, ali zanimljivi su mi neki ljudi. Pa ako se desi da se upoznam s' nekim uzivo, sto da ne. Ono sto mislim da je pateticno jeste biti iskljuciv povodom nekih stvari, npr. upoznavanje ljudi preko neta.

ps: Inace smatram da je forum malo truo zato sto se vecina topica svodi na budzenje broja postova!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

A friend with weed is a friend indeed.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 752
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola C118
Zašto vam je to patetično? Ljudi se samo upoznaju na netu, ne nastave oni vezu putem maila ili foruma.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 271
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
pa "pateticno" je da ljudi samo!! preko neta pokusavaju da nadju vezu odnosno srodnu dusu... onda tu nesto nije uredu. Ok je da to bude jos jedan vid kontaktiranja ljudi, kao sto koristis pisma (mail), tako koristis i e-mail. Ali ako se vezes samo za komp i ne izlazis, pa to po mom misljenju je pateticno. Dakle samo u slucaju da je to (putem neta) jedini nacin upoznavanja suprotnog pola, onda je to pateticno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Misli dobro i bice dobro !

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1762
Zastava Pampukovac beach BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia uvek
jao pa ovde je ozbiljna rasprava, a ja doso da nekoga upoznam haha
IP sačuvana
social share
Per aspera ad astra ! popi nesto lose izgledas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ne brze od zivota!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
tesko ! Smile
IP sačuvana
social share
bolje 15min. kasnije nego 15godina ranije!
            ne brze od zivota!
sky forever!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.