Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: mogucnost veze preko neta, srodne duse  (Pročitano 41106 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Priča kaže sledeće:
Dopisivala sam se sa drugaricom iz Beča, koja me je zamolila da malo sačekam, jer treba sinu da promeni pelene...i to je potrajalo...i tu se ja javim, iz čiste dosade dečku iz bg-a....četovali smo 2 nedelje...pozvala sam ga da dođe u moj grad...i evo nas već više od godinu i po zajedno.
Do tada sam mislila da ću voleti samo jednog momka, ali je moj dragi iz Bg-a sve to izbrisao i pokazao mi šta je prava ljubav. Viđamo se kao i svi drugi parovi koji žive u istom gradu...i jako nam je lepo.
Zašto ograničiti ljubav na 10 hektara obradive površine??? Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 263
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Da li neko provodi vreme na netu da bi u moru nepoznatih nasao sebi srodnu dusu ? pa 90% njih !!! jel se slazete ?

Da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Na brzinu sam preleteo topik, pa je moguce da mi je promaklo, al ja cak nisam video da je iko izneo barem jednu osobinu upoznavanja preko interneta koja bi nalazenje "srodne duse" na taj nacin cinila nemogucom, ili barem znatno manje verovatnom u odnosu na upoznavanje u kaficu ili recimo ko sto neko rece kod kontejnera.

Dodjavola, ovo mi je kao bio read_only nick...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ma može bre, naravno da može....  Smile Smile

kakav interesantan novi član  Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Hvala lepa i velika, na nicim zasluzenim, ali nadasve tacnim i nimalo preteranim pohvalama.   Smile

Salu na stranu, cesto na googlu nadjem link na burek jer je isti bogat sadrzajem pa sam registrovao nick ne bih li mogao do tog sadrzaja i doci.

Izvinite na trolanju, il kako vec, al probacu da se opravdam. 
Ako sam dobro razumeo, ne mogu da posaljem privatnu poruku zbog veoma ceste zloupotrebe te opcije, tako da je ona nazalost postala privilegija iskljucivo aktivnih i redovnih korisnika. Ja poruke mogu samo primati (prvenstveno da bih mogao primiti upozorenja od moderatora), ali na njih ne mogu odgovoriti zato sto nisam medju aktivnim korisnicima foruma.
Ostaje mi samo da doznam koliko aktivno redovan da budem i da vidim ko ce meni da nadoknadi pola sata besomucnog trazenja reply ili compose dugmeta na svim mogucim i nemogucim mestima.

« Poslednja izmena: 29. Avg 2007, 09:38:03 od vidiburek »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
Upoznao sam jednu dusu...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Mozda je i moguce tako naci srodnu dusu, ali koliko je ta osoba iskrena dok vam pise? Ipak jekada razgovarate sa nekim uzivo i kada je upoznate preko prijatelja najbolje. Filozofiram malo  Smile ali ipak ima istine u tome sto pricam...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Mozda je i moguce tako naci srodnu dusu, ali koliko je ta osoba iskrena dok vam pise? Ipak jekada razgovarate sa nekim uzivo i kada je upoznate preko prijatelja najbolje. Filozofiram malo  Smile ali ipak ima istine u tome sto pricam...   Smile
Jbg, i ja sam se prvo dopisivala, a ni na kraj pameti mi nije bilo da se muvam, pa sam zvala dečka da dođe kod mene i ...neplanski smo više od godinu i po zajedno.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6030
Otkud znam.Nisam jos naso,al nebi voleo nit zeleo,da bude osoba istog pola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Otkud znam.Nisam jos naso,al nebi voleo nit zeleo,da bude osoba istog pola.
Pa ti tako ko da potajno to iniciraš, Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.