Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: mogucnost veze preko neta, srodne duse  (Pročitano 41522 puta)
Poznata licnost

zivi i pusti druge da zive

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D500
e people momka s kojim sam sad sam slucajno nasla na jednom forumu.
Iz mog je grada tako da to ne mogu ni usporedjivati sa nekim slucajevima.
Ali mislim da je moguce, ako se neko bas slaze a zive daleko, da nekada bude nesto vise od toga , od tog samog dopisivanja.
IP sačuvana
social share
Smile because what's the use of crying..

Boriti se za mir zvuci kao j*bati se za nevinost
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 7
ne znam...možda. i ja se tako dopisivao sa nekim drugaricama koje sam kasnije upoznao i i dalje se dopisujemo ali ne znam da li će biti nečega od toga jer skoro sve nisu iz BG-a. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja sam upoznao jednu curu iz Mostara dopisivali smo se svako vece cak mi je i poslala film,ja sam to ljeto trebao ici u Mostar ali posto nisam otisao prestali smo se dopisivati a bilo je bas fino.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

mnogo dobra

Zodijak
Pol Žena
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Mislim da je moguce,samo ako to oboje zele!!! Moj ulazak ovde je bas iz tih razloga...najiskrenije!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Mislim da je moguce,samo ako to oboje zele!!! Moj ulazak ovde je bas iz tih razloga...najiskrenije!!! Smile
brutalna iskrenost...cccccc..... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Iskreno , hrabra i opasna izjava.

IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

BigFucker and big athlete

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola V3x
Da ako je iz Beograda.
IP sačuvana
social share
Blejach
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
evo pokusavam da nadjem nekoga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
To mi je bash simpaticno...Ali budimo iskreni, ljubav na netu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 8695
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
E sad malo filozofiranja koje mozda nekoga smori, ali ja jednostavno moram... Smile
Veoma je moguce na internetu pronaci "srednu dushu", nekoga koga u real life mozda nikada ne biste sreli. Sve ovo govorim iz lichnog iskustva, da neki ne pomisle da teoretishem u prazno. Naime, beshe to ovako...
Pre dve godine, otprilike u ovo vreme ostala sam bez posla i pukla s mozgom skroz na skroz. Zatvorila sam se u kucu i nisam htela da imam dodira sa spoljnim svetom. Vreme sam provodila uglavnom na internetu, tachnije na krstarici. Tamo sam maltene postala inventar, poznata po tome da ili provociram ljude na swadju ili "pevam" do besvesti. Jednog dana, moj sadashnji dechko, buduci muz, me je iscimao na pvt, da me pita neko glupo pitanje u vezi neke igrice koju sam igrala. Van mog obichaja, zapocheli smo neobavezan razgovr. Vremenom se iz tih razgovora, rodilo neko uzajamno poverenje i "drugarstvo". Postali smo jedno drugome savetnici, neko s kim je moguce razgovarati o svemu. On je u to vreme imao stabinu vezu i ni traga od nekog "muvanja" nije bilo. U vishe navrata smo jedno drugome pomogli pametnim savetima oko nekih problemchica. Naravno, posle nekog vremena sa kucanja smo preshli i na telefonske razgovore. Deshava se oproshtajni koncert "Kerbera" u Nishu, moj dragi je Nishlija Smiley, na koji me on zowe da dodjem poshto wolimo istu muziku, a ima kartu vishka. Iako mi je to zvuchalo kao sasvim razuman predlog, nashla sam dobar razlo
g da ne odem, jer sam se plashila, ni sama ne znam chega. U medjuvremeni, sam se ja ponovo zaposlila i vratila se po malo u zivot, a nashi kilometarski razgovori su se nastavili iz dana u dan. A onda sam shvatila da ujutru kad se probudim prvo pogledam u fon da vidim da me nije sluchajno zvao ili mi pustio poruku, da pochinju da mi rade leptirici u stomaku kada se kuckamo ili prichamo, jednostavno, da se samnom neshto chudno deshava. Naravno, mudro sam cutala o svemu tome. Te 2005. god. u jesen meni umire baka, a Vlada mi je najbolje rame za plakanje. Jedne vecheri negde u tom periodu, samo mi je rekao "Znash, mala ti meni pochinjesh da se dopadash i mislim da bi trebalo da se vidimo." Pokushala sam to da izbegnem, ali pobedio je. Videli smo se i evo funkcionishemo na daljinu vec godinu i po dana. Imamo toliko toga zajednichkog da mi se ponekad chini da smo u Zoni Sumraka. Ali koliko smo isti, toliko smo i razlichiti i bash swe to, te male sitnice i podudarnosti nas i drze zajedno. Jednostavno dovoljno je da ja pomislim na neshto, a da on to ili izgovori ili uradi. Najbolje u celoj stvari je i to shto je njega moja cera prihvatila na keca, postali su najbolji drugari i sada kad dobije dobru ocenu u shkoli ona zove njega da se hvali, a ne mene. Jednom rechju, ako postoji idealno, onda je to Vladina i moja veza.
E sad ja vas pitam, da lli mislite da bismo se nas dvoje ikada sreli ili upoznali, s obzirom na jednu malu prepreku - on zivi u Nishu, a ja u Beogradu?
U svakom sluchaju, ja kazem, hvala onome ko je izmisio internet!!! Smile

[Edit by mis_sp: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

Lepa prica W... Zelim vam mnogo srece!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.337 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.