Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moguća tužba protiv Hrvatske zbog Jasenovca  (Pročitano 39262 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
ustaše su bili dobrovoljci a domobrani regularna vojska a zajedno su činili oruzane snage ndh
    Ej Umorni, ajde se malo odmori, možda će da ti se razbistri pred očima. Ustaše jesu bili dobrovoljci (dragovoljci) ali birani po psihičkim karakteristikama, čitaj mržnji prema Srbima, a isti su takvi došli i 91. iz sveta da nastave i završe posao započet pre 50 godina. Pošto su to sinovi i unuci onih iz 41. jasno je da postoji idejni ako ne postoji pravni kontinuitet.
Citat
vlast ndh koja je naredila i počinila zločine nije postavio hrvatski narod nego su je doveli hitler i musolini tako da hrvati za nju ne mogu biti odgovorni nikako a pogotovo ne današnja hrvatska
    Ma današnja Hr nije odgovorna nizašta, ni za sebe...

točno tako da bi se neko unovačio u ustaše morao je sat vremena bez prestanka pred komisijom elaborirati koliko jako mrzi srbe
onda se ta komisija povlačila na tajno glasovanje i samo oni koji su ih najviše mrzili mogli su postati ustaše

a šta je sa unucima partizana? zar i oni nisu 91. branili hrvatsku rame uz rame sa unucima ustaša???
zapravo to vas i jeb., to što smo se napokon ujedinili

pa, sad, malo i lazes... jel'de?  Smile

ujedinili ste se isto kao i mi... bivse komunjare sa ratnim profiterima.... dezerteri sa psihopatama... nepismeni sa lopovima i kriminalcima...
a borci... ma ko njih sisa, ali eto neka ih, ko zna... 

"a šta je sa unucima partizana? zar i oni nisu 91. branili hrvatsku rame uz rame sa unucima ustaša???"

a sta je sa onim trecima?   Smile mislim, onima koji su i najcesce bili u borbama, likovima koji su htjeli drzavu bez tih crveno-nazzi sranja?
e moj umorni, sve su nas jebali kojekakvi unuci...  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
gle što sam zapravo htio reći: 91. nije bilo bitno ko je čiji unuk bio, bitno je da smo svi htjeli jedno

a nakon rata kad su isplivali kojekakvi profiteri i tajkunčad e to je već druga priča i to puno tužnija od one ratne
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
a u stvari je bilo bitno... bilo je cak vrlo bitno - kao sto se danas vidi...                     

a profiteri i tajkuncad nisu tek tako isplivali...  Smile
zna se cija djeca su cuvala komande, bila u vojnoj policiji, na vezi, u kuhinji...cije dijete je bilo bog i batina u carsiji...
a zna se ko je bio u jurisnoj, specijalnoj... ko nije po 3 mjeseca dobijao smjenu... ma od starta je to sve bilo sjebano, samo poslije rata se moglo otvoreno reci "picka sam"... a jos malo poslije rata, mogao se i posao dobar skontati u to ime, mjesto u vladi i sl...
ma odoh u off.. a i nervira me tema.
ko ce da tuzi hrvatsku, dodik mozda?   Smile
 aj z.  Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Zarobljavanje ustaša u Blajburgu se desilo krajem Drugog svetskog rata u selu Blajburg na austrijsko-slovenačkoj granici, tokom maja 1945. Ubijeni su pravi ili osumnjičeni pripadnici ili saradnici fašističkih režima od strane pripadnika Jugoslovenske armije, verovatno uz znanje njihovog vrhovnog komadanta Josipa Broza Tita. Među nastradalima je najviše bilo Hrvata, pripadnika ustaša i domobrana.

Još uvek je neutvrđen broj hrvatskih vojnika poginulih u nizu borbi protiv partizana u operaciji povlačenja prema slovenačko-austrijskoj granici. Po nekim izvorima uniforme poginulih vojnika pokazuju, da je najviše bilo Hrvata, mada je teško pronaći pouzdanu dokumentaciju i fotografije koje bi potvrdile ovakve tvrdnje. Ne postoje tačni podaci koliko je vojnika pogubljeno, uglavnom bez suđenja kao čin osvete za ustaške zločine u NDH tokom rata, a koliko njih je poginulo u borbi. Iz tog razloga, ostaje otvoreno pitanje o obimu zločina, koji su u tom slučaju počinili partizani, praktikujući doktrinu "prekog suda" prema zarobljenicima. Borbe su se nastavile u Sloveniji i teško je proceniti broj žrtava na Blajburškom polju u poređenju sa onima koji su pronađeni u jamama u okolini Maribora i širom Slovenije.

Dok su u poslednjih 16-17 godina dokumentovani ustaški zločini za vreme Drugog svetskog rata na prostorima bivše Jugoslavije, uglavnom u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, umanjivani a u ekstremno nacionalističkim krugovima i potpuno negirani, Blajburg je postao jedna od centralnih tema u hrvatskim medijima, eksploatisana radi stvaranja nacionalnog mita o patnji hrvatskog naroda sa ciljem homogenizacije Hrvata u procesu stvaranja samostalne hrvatske države

izvor : sr.wikipedia

IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Снажно подржавам овакву иницијативу. Мислим да је крајње време да се све што се дешавало на Балкану изнесе на чистац, а не да будућност градимо на лажима и фалсификатима. Да ли ви имате представу да ће, ако се ништа не промени, Хрвати у наредним деценијама имати осећај да су наводно некакве жртве српског великохегемонизма, а да су Срби зликовци и поробљивачи? Морамо им утиснути дангу геноцидног народа за сва времена, толико снажно и дубоко да је се никада не могу отарасити. Морају проћи исто као и Немци.
IP sačuvana
social share
"Кад орао изгуби крила, онда га и пилад кљују."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Снажно подржавам овакву иницијативу. Мислим да је крајње време да се све што се дешавало на Балкану изнесе на чистац, а не да будућност градимо на лажима и фалсификатима. Да ли ви имате представу да ће, ако се ништа не промени, Хрвати у наредним деценијама имати осећај да су наводно некакве жртве српског великохегемонизма, а да су Срби зликовци и поробљивачи? Морамо им утиснути дангу геноцидног народа за сва времена, толико снажно и дубоко да је се никада не могу отарасити. Морају проћи исто као и Немци

Zaboravljas cinjenicu da je Srbija u k... i da smo skroz sje..... Hrvatska je blizu EU a svaka tuzba je politicke prirode.Taj pecat je Hrvatska trebala da dobije 1945 ali smo mi na nesrecu izbrali g.... Tita koji se trudio da Hrvatska postane pobednik umesto gubitnik.Sad je kasno za ispravljanje gresaka.Jedino ako se sa nama ukljuce Jevreji onda imamo sanse.Oni imaju jak lobi i sa njima mozemo pobediti.E sad dal ce to neko uraditi veliko je pitanje  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Снажно подржавам овакву иницијативу. Мислим да је крајње време да се све што се дешавало на Балкану изнесе на чистац, а не да будућност градимо на лажима и фалсификатима. Да ли ви имате представу да ће, ако се ништа не промени, Хрвати у наредним деценијама имати осећај да су наводно некакве жртве српског великохегемонизма, а да су Срби зликовци и поробљивачи? Морамо им утиснути дангу геноцидног народа за сва времена, толико снажно и дубоко да је се никада не могу отарасити. Морају проћи исто као и Немци

Zaboravljas cinjenicu da je Srbija u k... i da smo skroz sje..... Hrvatska je blizu EU a svaka tuzba je politicke prirode.Taj pecat je Hrvatska trebala da dobije 1945 ali smo mi na nesrecu izbrali g.... Tita koji se trudio da Hrvatska postane pobednik umesto gubitnik.Sad je kasno za ispravljanje gresaka.Jedino ako se sa nama ukljuce Jevreji onda imamo sanse.Oni imaju jak lobi i sa njima mozemo pobediti.E sad dal ce to neko uraditi veliko je pitanje  Smile

Pa Bora nebave se Jevreji tim glupostima...to je Srbija odma trebala da zahtjeva od one drzave sto je ostala poslje drugog svijetskog rata a ne od ove danasnje HR....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Pa Bora nebave se Jevreji tim glupostima...to je Srbija odma trebala da zahtjeva od one drzave sto je ostala poslje drugog svijetskog rata a ne od ove danasnje HR....

Tu debelo gresis  Smile Smile Ako je lova u pitanju Jevreji ce bogami da se dobro potrude.Sta mislis kako su oni stigli tamo gde su sada?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat

Tu debelo gresis  Smile Smile Ako je lova u pitanju Jevreji ce bogami da se dobro potrude.Sta mislis kako su oni stigli tamo gde su sada?  Smile

Kroz svoju povijest,kao i svicarci...novac...ali vjeruj mi da bi oni prije Srba dosli na ideju da tuze HR zbog pobijenih jevreja nego sama Srbija...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Kroz svoju povijest,kao i svicarci...novac...ali vjeruj mi da bi oni prije Srba dosli na ideju da tuze HR zbog pobijenih jevreja nego sama Srbija...

Ovo se slazem 100%.Sto se tice tih stvari mi smo ......(bolje da ne kazem sta mislim)  Smile Ja opet mislim da Jevreji to nisu uradili jer je Jasenovac ipak genocid nad Srbima a ne Jevrejima.Ako bi Srbija krenula verovatno bi se oni ukljucili da dobiju deo novca.Ma sve je to teorija i bice na kraju jedno obicno nista  Smile Malo se podigne prasina i gotovo............
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.35 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.