Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moguća tužba protiv Hrvatske zbog Jasenovca  (Pročitano 39176 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Neću
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Ok
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Po meni:  da prihvati da je broj zrtava od 633 837 tacan i da ne smanjuje ni za 1 zrtvu,da se svaka organizacija koja velica ustase,NDH zabrani bilo kakvo delovanje i upotreba bilo kakvih simbola koji imaju veze sa ustasama,tj da skratim(da se tesko sankcionise bilo sta ima veze sa zlocinima,ustasama i NDH).Zatim da Hrvatska isplati novac svakoj zrtvi(tj rodbini preminulih ili mucenih u logoru smrti).Ovo je u principu sve sto je Nemacka uradila posle 2 svetskog rata.Ja mislim da to sto sam rekao nije nerealno i da je to sasvim dovoljno.  Smile

Evo vidis Bora oko zrtava se ja nebih slozio sa tobom,jer je to veoma labilan broj koji varira veoma jako...neki znanstvenici govore da je toliko bilo a neki drugi da je bilo vise a neki da je manje...i evo u Hrvatskoj nema ni ti jedne stranke organizacije koja uvelicava ili smije da nosi kukaste krizeve ili bilo sta slicno time..u Njemackoj malo da vas obavjestim,imaju dvije politicke stranke NPD i DVU koje su ekstremno nacionalisticke,i koje zahtjevaju i koje vide Hitlera kao nekakvog Boga...samo u njemackoj je takva svijest naroda da oni nikada nemogu dobiti onaj postotak da bi usli u parlament...ako u njemackoj kazes heil hitler,ili ubi jevreja dobices zatvor ili ces morati novcem da platis to debelo,naravno ako te policajac ili neki njemac bude cuo pa prijavio,i ako ima dokaza za to...ali u njemackoj nacisti smiju odrzavati demonstracije,samo nesmiju pokazivati slike,Hitlera,i nacistickih simbola,ista stvar kao i u Hrvatskoj...po tome Hrvatska vec dovoljno dosta na tome radi...a trece Hrvatska nije nositelj NDH,NDH nikada nije priznata kao drzava....

@Crowz Njemacka je veliki dio odstete isplatila Poljskoj,Rusiji,Israelu...a da negovorimo koliko je ta zemlja(Njemacka) bila opljackana nakon II WW od strane amera,rusa pa i francuza..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
@Crowz Njemacka je veliki dio odstete isplatila Poljskoj,Rusiji,Israelu...a da negovorimo koliko je ta zemlja(Njemacka) bila opljackana nakon II WW od strane amera,rusa pa i francuza..

Da li su njima isplatili, zaista ne znam. Nijedna balkanska zemlja nije dobila odstetu od Nemacke.Mozda u vidu neke smesne pomoci ali nista konkretno.

@Crowz

Pa nije prema svim zemljama

Nije stvar u tome nego da li jos neko veruje da ce to uraditi jednog dana..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob

Da li su njima isplatili, zaista ne znam. Nijedna balkanska zemlja nije dobila odstetu od Nemacke.Mozda u vidu neke smesne pomoci ali nista konkretno.

@Crowz

Pa nije prema svim zemljama

Nije stvar u tome nego da li jos neko veruje da ce to uraditi jednog dana..

Ja mislim da nece se vise nista isplacivati zemljama,koliko znam Njemacka jos uvijek isplaciva poljskoj...sto se tice Balkanskih zemalja,pa kod nas je bilo iovako sve malo komplicirano,te smo mutili sa nacistima a sa druge strane smo i bili partizani..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Stvarno ne znam....Jel tako tesko napisati ???
Oceš da ti ja napišem? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Citat
Stvarno ne znam....Jel tako tesko napisati ???
Oceš da ti ja napišem? Smile

Napisi mu Rinaka pa da i to rijesimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kad me lepo zamoli i izvine se što me uvredio!Odma pišem i puštam ga na miru!
Opet je pobegao!
« Poslednja izmena: 04. Jun 2007, 23:38:34 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ovi buljasi sto su im matorci klali srspku decu u jasenovcu su i dalje na ovom delu foruma .....    Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
ovi buljasi sto su im matorci klali srspku decu u jasenovcu su i dalje na ovom delu foruma .....    Smile

Jesu jesu care,samo nisu moji nikoga klali,da nisu mozda tvoji preci?..i ti mozes pricati dan i noc ali nista od toga... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.