Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moguća tužba protiv Hrvatske zbog Jasenovca  (Pročitano 38919 puta)
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Hajde me natjeraj  Smile Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
cek ti si na bureku da bi terao inat, oki razlog vise da odes na neki drugi forum  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Ja ne tjeram inat nego pisem na teme koje se ticu moje zemlje  Smile....
A ti izigravas dvorsku ludu ili sto ???
PS necu  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
pa sto diskutujes na temi koja je se tebe ne tice...

Medjunarodna komisija za utvrdjivanje istine o Jasenovcu pripremila je tekst dekalaracije u kome se zahteva od vlada Bosne i Hercegovine, Srbije i Republike Srpske da pokrenu tužbu protiv Hrvatske za genocid počinjen nad Srbima, Jevrejima i Romima u jasenovačkim logorima smrti.

valjda je ovo tema za ljude koji zive u bosni, srbiji i republici srpskoj jel ti zivis tu ??? ... tuzba nije podneta, tako da ako cemo tako to jos nije stvar hrvatske ili ljudi koji zive tamo... sem ako ne mislis da ljudi koji zive u hrvatskoj treba da odlucuju u ime ljudi koji zive u BiH, Srbiji i Republici Srpskoj.......

osim toga, ovo je je deo foruma koji se zove srpski nacionalisticki forum

Dobrodosli, ovo je forum u kome se prate i komentarisu sva politicka i drustvena zbivanja koja direktno ili posredno uticu na sadasnjost i buducnost Srbije i srpskog naroda.

Ovaj forum ne sluzi za medjusobna prepucavanja i vredjanja medju nama samima i medju drugim narodima vec je tu ne bi li zajedno primetili i probali da ispravimo neke greske iz proslosti ili sadasnjosti.

Sve poruke koje budu sirile medjunacionalnu mrznju bice obrisane bez obzira na smer u kome su upucene.

i ja mislim da je resenje da se isprave greske iz proslosti i sadasnjosti da se hrvati ne pojavljuju na pretezno srpskom forumu .. jer vredjaju , teraju inat, neki se plaze i tako samo nerviraju ljude... idite na neki hrvatski forum [na deo hrvatski nacionalisticki forum] i tamo pricajte sta ocete, mi cemo ovde da pricamo sta ocemo i svima lepo  Smile   

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Diskutujem jer mi se diskutuje a tema me se tice jer se ta tuzba odnosi na "moju" zemlju...Jedino sta mi nije jasno zasto diskutujem sa tobom  Smile Smile....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
pa sta ces logicnije ovako svojim dolazenjem samo nervirate Srbe...  sta ti imas da dolazis i pricas nam sta treba da mislimo o hrvatskoj.... samo pravite vece sranje ....

dolaskom na ovaj forum, pa onda na ovaj deo foruma  i na ovu temu .... ti samo pravis gluposti [nerviras druge ljude sto, se kosi sa pravilima ovog foruma]  vi idite na svoje forume i diskutujte o tuzbi

- jel ti imas neki razlog zasto Hrvati treba da imaju neke odnose sa Srbima ... posle svega sta se desilo, ja mislim da ne....  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Ti bi prijatelju trebao naci nacin da lijecis frustracije....Ti si izgleda frustriran zivotom i mozda zivotnim neuspjehom ili slicno pa sad trazis krivce za to...Ja bih imao stotinu razloga da vas mrzim,no ne mrzim vas kolektivno,nego mrzim vasu nekadasnju krivu politiku  Smile...Ti ako ne zelis imat posla sa Hrvatima,onda to ne radi.....Ako tebe to ispunjava stari onda ti uzivaj u tome ...Ako zelis poslat cu ti ja Hrvatski dres ili slicno pa ti to zapali,mozda te zadovolji na neki nacin  Smiley 1....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mi smo stranka u ovom "sudskom procesu" , prema tome mosko imamo pravo imat misljenje i slobodno ga napisati na forumu .

Imaš sutra super temu u emisiji Latinica ...  1.program HTV-a u 20 h.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
e, nemate!

aha!

sta cete sad?!

Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

....ajde de , bar smo vam razbili monotoniju da se ne svadjate sami sa sobom , ldp  i te kombinacije ....imate uvijek nas za osut paljbu  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.