Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mitrović i dalje duguje državi 93 miliona  (Pročitano 2146 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
 Smile Smile Smile
iiii...nagrada ide gottagu.
kao i obicno...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
lako je kritikovati iz fotelje. pogledajte samo onog pajtića.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Namiriće on dug kad on ili neko njegov opet pregazi nekog.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Pa vidiš, ja sam platio sve dugove, platio poreze, platio račune, i kad ne uplatim doprinose za jedan mesec, stižu mi opomene sa nekim kamatama budibogsnama, i više mi ide na kurac kako se ovi što duguju milione izvlače, provlače, tapšu po ramenima, oni su biznismeni, uspešni ljudi, letuju na jahtama po raznim primorjima, jelte, i nikome ništa, a nas "male" jebu za 25000 dinara....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Pa vidiš, ja sam platio sve dugove, platio poreze, platio račune, i kad ne uplatim doprinose za jedan mesec, stižu mi opomene sa nekim kamatama budibogsnama, i više mi ide na kurac kako se ovi što duguju milione izvlače, provlače, tapšu po ramenima, oni su biznismeni, uspešni ljudi, letuju na jahtama po raznim primorjima, jelte, i nikome ništa, a nas "male" jebu za 25000 dinara....
pusti ti to. tebi je najvažnije da ti platiš, da budeš miran i čiste savesti pred Bogom i narodom. nije tvoje da misliš o njima. ima ko misli na sve za dobrobit sviju nas i naše budućnosti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Mitrović i dalje duguje državi 93 miliona

Блиц  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
Mitrovića tuže za 315 miliona dinara

Osim poreskog duga od 93 miliona dinara, vlasniku “Pinka” Željku Mitroviću dodatna briga su i sudski procesi u kojima ga tuže po različitim osnovama za 315 miliona dinara.

Konstantno u problemima: Željko Mitrović

Protiv kompanije “Pink International”, kojoj je račun bio u blokadi čak 178 dana, pokrenuto je 65 tužbi pred Privrednim sudom u Beogradu. Najčešći osnov za tužbe su neplaćeni računi i obaveze.

Na spisku onih koji potražuju novac od Željka Mitrovića su uglavnom kompanije i firme sa kojima je “Pink International” poslovao, a koje pred sudovima sada pokušavaju da naplate milionske iznose. Najveći dug koji putem sudskog postupka pokušava da se naplati je 200 miliona dinara.

Zanimljivo je da je vlasnik “Pinka” u tri slučaja i tužilac. On je, naime, pokrenuo sudske sporove protiv tri firme od kojih potražuje ukupno oko 13,5 miliona dinara.
Željko Mitrović se godinama unazad nalazi na spisku najvećih poreskih dužnika Srbije.

Prvi put je svoj dug pokušao da reši još 2012. godine, kada je, kako je tada izjavljivao, prodajom fabrike vode “Iva” zatvorio krug i rešio poreski dug. To se, međutim, nije desilo, pa je Mitrović još jednom pokušao da primeni isti recept. Ovoga puta je prodao fabriku žvaka “Stars” i od tog novca pokrio poreski dug od 500 miliona dinara.

Tada se Mitrović pohvalio da državi ne duguje više ništa. Ispostavilo se da to nije tako, jer prema podacima Poreske uprave Mitrovićeva firma “Pink International” je 17. februara 2015. za porez dugovala 93 miliona dinara, zbog čega se i našao na najnovijoj listi najvećih poreskih dužnika.

Zanimljivo je da je Mitrović uspeo da proda fabriku žvaka “Stars” i pored toga što je ta kompanija u velikim dugovima. Račun “Starsa” je neprekidno u blokadi već tri godine za 15,8 miliona dinara. Fabrici vode “Iva”, koju je Mitrović prodao 2012, račun je blokiran za čak 1,8 milijardi dinara. Ova kompanija je finansijske probleme imala i dok je bila u Mitrovićevim rukama.

U dugu do guše

500 miliona dinara je Željko Mitrović uplatio na ime poreskog duga
    93 miliona dinara još duguje “Pink International” za poreze i doprinose
    1.097 dana je u neprekidnoj blokadi fabrika žvaka ”Stars” koju je vlasnik “Pinka” prodao da bi platio porez
    1,8 milijardi dinara je u blokadi račun Mitrovićeve bivše fabrike vode ”Iva”

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 6630, valjda
Shta ga bole coshe... Sad ce AV u pet gostovanja da otplati dug...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.