Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 05:09:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mogu li ikako riješiti ovo?  (Pročitano 4053 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows 98
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Skeniraj ga na viruse cisto da znam da nije do toga...

Kad zavrsi skeniranje, mozes uci u Control Panel, pa u stavci User Accounts NAPRAVI SEBI NOVI NALOG i daj mu prava administratora, pa onda uradi Log Off, pa onda probaj da se logujes na taj novi nalog, i vidi u njemu da li mozes da radis instalacije programa?
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
jel moguce da i dalje imas ovaj problem...

vidi, imas temu za manuelno ubijanje WGA, razni removeri nekad nece da urade posao kako valja .. ne znam ko ti je dao ideju da uklanjas genuine removerom, ali to se radi rucno korak po korak...

dalje,

nakon instalacije operativnog sistema, omoguci windows updates, tako sto ces da odes u control panel i u automatic upadates i da izabers opciju notify me but dont automaticaly download or install them.

kada win pokupi update on ce te svaki put pitati da izaberes sta zelis da instaliras i ti odstikliraj ono sto neces... a neces Windows Genuine Advantage Notification.. i vise te nece pitati za njega ..

dakle, ofradi format te particije sa winom i uradi ovako nakon sto dignes sistem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Sony 

Kad zavrsi skeniranje, mozes uci u Control Panel, pa u stavci User Accounts NAPRAVI SEBI NOVI NALOG i daj mu prava administratora, pa onda uradi Log Off, pa onda probaj da se logujes na taj novi nalog, i vidi u njemu da li mozes da radis instalacije programa?

Hajde, i to ću pokušati, pa ako ne mogne, onda rušim sistem.

Hvala momci i cure puno što ste se potrudili mi pomoći. Smile Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Sony 

Uspio sam! Znači, našao mi je 2 infected fajla poslije skeniranja, obilježio sam delete i kliknuo na finish. Poslije toga sam napravio novi account kako si rekao i dao mu prava administratora, izlogovao se iz starog, ulogovao u novi, skinuo Google Chrome i bez problema instalirao. A zatim sam uspio i sve ostalo instalirati. Hvala druže.

Pozdrav iz Prijedora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows 98
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nakon uklanjanja virusa - da li mozes instalirati programe i u STAROM korisnickom nalogu ili to mozes raditi samo u NOVOM?

Ako sada imas jedan korisnicki nalog u kojem ne mozes instalirati nista - taj nalog mozes i prebrisati (ako ti je frka sa slobodnim prostorom na C: particiji) ali predhodno "izvuci" sve dokumente iz MyDocumentsa i Desktop foldera tog naloga ako se odlucis za brisanje istog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Sony 
Nakon uklanjanja virusa - da li mozes instalirati programe i u STAROM korisnickom nalogu ili to mozes raditi samo u NOVOM?

Ako sada imas jedan korisnicki nalog u kojem ne mozes instalirati nista - taj nalog mozes i prebrisati (ako ti je frka sa slobodnim prostorom na C: particiji) ali predhodno "izvuci" sve dokumente iz MyDocumentsa i Desktop foldera tog naloga ako se odlucis za brisanje istog.

Već samo obrisao stari, tako da ne mogu provjeriti mogu li u njemu instalirati, ali kad sam ušao u novi, ušao sam preko novog u MyDocumentse od starog (gdje su bili installeri) i kad sam pokušao nisam mogao instalirati. Međutim kada sam te iste installere prebacio u MyDocumentse novog accounta ili kad sam skinuo s interneta, onda sam mogao instalirati bez problema. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Siemens C55
Рушење система решава готово све ... а ово ће да реши сигурно јбга.

Него ајд полако, кад кренеш с новим системом нема враћања ... Имаш ли две партиције на компу? Ако имаш све са десктопа, My Documents, My Music, Pictures блабла све са Це партиције прво пребаци на Д ... и онда лагано.

И после пази да не фасујеш исти апдејт који ће ти направи исти куршлус.
i ovde se opet slazem umesto da se smaras sa visecasovnim skeniranjima i ostalim glupostima lepo lupis sitem za sat vremena i gotova stvar ja ne znam zasto se ljudi toliko muce ja kad god naletim na neki problem prvo sto uradim je lupim novi sistem... i naravno sto se tice piratskih verzija windowsa uvek treba paziti na update
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows 98
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
   Molim?

Lakse ti je da ponovo instaliras ceo windows nego da (kao sto je u ovom slucaju bilo) u Control Panelu samo otvoris novi nalog za administratora??

Lakse ti je da se zahebavas sa instalacijom drajvera nego da mirno sacekas da antivirusni program potpuno automatski odradi skeniranje (tokom kojeg vremena u ovom letnjem periodu ja preferiram da konzumiram hladno pivo, ovaj - htedoh reci cokoladne bananice)?

Ma ne, ti se samo upisujes ovde kako ne bi izgubio na  dosadasnjoj statistici najaktivnijih clanova u ovoj sekciji Burek foruma Smile

Edit - ili, ako smatras da nisam u pravu, onda predlazem da kreirate Burek-Bota za ovu sekciju foruma, koji ce na svako pitanje vezano za problem u OS-u automatski korisniku davati odgovor: "Reinstalirajte... reinstalirajte... reinstalirajte..." Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2011, 22:03:33 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Siemens C55
haha dobro evo necu vise pisati pusticu te da me prestignes na listi najaktivnijih  Smile haha pa u ovom slucaju jesi bio u pravu ne kazem nista osim pohvala za resavanje problema  Smile ali i dalje se drzim toga da lepo srusim sistem jednostavnije je Smile drajvere za svoj racunar naravno imam na cd-u i to mi nije problem a i da nemam drajvere tu je cobra driver pack koja mi u 90%(nije 200% Smile) resava posao... u svakom slucaju  SmileSmile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows 98
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Da, ali tvoja procedura ima jednu ozbiljnu manu, a to je da nemas kad da sednes i pijes piiivooooo...
mmm..
(Ovaj - htedoh reci - da konzumiras cokoladnu bananicu...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 05:09:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.