Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mogu li danas da se kupe patike koje mogu da se nose vise od par desetina puta??  (Pročitano 13679 puta)
22. Avg 2012, 14:58:49
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
Browser
MSIE9.0
mob
HTC Desire + Nok.E61
Proslog septembra sam prvi put posle sest godina video patike koje mi se dopadaju. Bile su to Nike AIR MAX COMMAND LT - Trainers - black, "http://www.stylestreads.com/nike-sportswearair-max-command-lt-trainers-black-p-5104.html"

Kostale 16.000

Posto sam malo video i sveta, nije mi palo na pamet da dam tolike pare, ni pod razno.

E sad, u januaru im je pala cena na 9.900din.
U USA su bile 95$ i eto nasao sam opravdanje pred sobom i uzeo ih...

Radim u svojoj firmi, sto od kuce, sto prepesacim 50 metara, koliko mi je kuca udaljena od poslovnog prostora. Patike nosim samo kad idem da setam, vozim bicikl i sl. Ovako nosim iskljucivo cipele.

Prepesacio sam u njima mozda par stotina kilometara po londonu i barseloni i ofucale su se samo tako. Spolja jos i kako tako, ali unutra... jeza! Fudbal ne igram, basket ne igram, nista. Ne idem u skolu, zapravo bih davno trebao i decu da imam Smiley

Sve u svemu... ako i nosim patike neprekidno 3-4 sata, to je zaista maksimum. A ove, pitanje da li sam obuo vise od 60 puta!

Kao klinac, secam se da su mi patike trajale po par godina, a sve zivo se radilo u njima!

Danas, izgleda da ne traju pet nedelja, ko ide u njima svaki dan!

Poslednje Nike sam kupio 2006-te za letovanje. Skroz kozne, savrsene.
One su trajale malo duze...

Jos jednom, nisam klinac, ne patim od marki. Nike nekako najvise volim. Mrzim sarene patike. Dakle, boje moraju biti skladne i neutralne, po mogucstvu, sto kazu, pastelne!

Ali glupo mi da kupim nesto sto se raspadne za par meseci nosenja. OK, mozda je raspadne jaka rec, ali ne budu vise "reprezentativne"...

Any predlozi & thoughts?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ne znam kako je moguce da ti patike ne traju koliko treba...ja sam recimo od 13-e godine u NIKE patikama, znala sam da ih imam po nekoliko godina.
Prosle godine sam kupila i kozne i platnene za leto, evo oprane na terasi, kao nove.
Sinu kupujem NIKE.
Muzu...cerkici od 2 godine, zna se sta je malo dete koje pokusava da hoca i da trci, sam kupila NIKE i evo patika pored mojih kao nove....
Ne znam sta i gde kupujes..
Ja kupujem najvise u Planeti i u Vojvidina Sportu u NS...nisam do sada imala problema.

E sad sto bi moja kva rekla, bez uvrede, kad vidi neko "dete" :"Ovaj jako bangavo hoda" - mozda ne hodas pravilno, mozda noga "pada" na jednu od strana...sta ja znam...
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Citat
E sad, u januaru im je pala cena na 9.900din.
U USA su bile 95$ i eto nasao sam opravdanje pred sobom i uzeo ih...
Jeste, ali kog kvaliteta su te iz SAD a kog kvaliteta odavde. Smile

Ako imas kintu narucuj iz inostranstva i to ili preko neta ili da ti neko ko tamo ode donese. Dobices sigurno bolji kvalitet za mnogo manje pare. Drug je uzeo u Americi pre neku godinu Adidaske koje mu i dan-danas traju a dao je cirka 30-40 dolara za iste.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Apple 15
Bez uvrede, sve je to djubre Made in China... mislim na Nike i Adidas... i sve te "poznate"brendove...
Meni su adidas patike raspale... tj. odlepio se gornji deo od djona posle 2 meseca... a nisam isla ni po kisi, snegu i sl... pesacim, doduse... malo vise od tebe Smiley)

Da li si probao Lacoste?

http://shop-uk.lacoste.com/Shoes/5200000,en_GB,sc.html

Citat
Jeste, ali kog kvaliteta su te iz SAD a kog kvaliteta odavde.

Istog.. sve je to Made in China...
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 15:12:56 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
sve patike koje sam kupila u poslednjih 10 godina mi se posle nekoliko meseci pocepaju unutra.. napolju budu savrsene..mozda se malo odlepi djon negde,ali bas malo, ali unutra - haos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
nisam klinac
Citat
Nike AIR MAX COMMAND LT - Trainers - black

izaberi jedno
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 15:15:07 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Citat
To svakako, samo sto je kvalitet kudikamo razlicitiji za nase a kudikamo za podrucja Zapadnijih zemalja. Nama ovde mogu da uvaljuju fus koji prodaju po dosta velikoj ceni zato sto je Najk ali tamo je vec drugacija situacija i sto se tice kvaliteta i sto se tice cene.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 49
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Nokia 5 evra
Nike air max pegasus '89... Patike su mi izdrzale godinu dana konstantnog nosenja, nisu pukle ni na jednom jedinom mestu... dok ih posle godinu i nesto dana nisam upropastio na terenskom delu posla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Apple 15
Citat
To svakako, samo sto je kvalitet kudikamo razlicitiji za nase a kudikamo za podrucja Zapadnijih zemalja. Nama ovde mogu da uvaljuju fus koji prodaju po dosta velikoj ceni zato sto je Najk ali tamo je vec drugacija situacija i sto se tice kvaliteta i sto se tice cene.

Jock.. samo sto oni imaju vise para, pa cesce kupuju patike Smiley

To je, inace, osnova savremene privrede - nekvalitet  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
 ko te je... kad nosis air max  Smile salim se

pa tako ti je to danas sa svim stvarima ne samo sa patikama. to je potrosacki mentalitet i masovna proizvodnja. naprave jedan proizvod, posle 3 meseca izbaci neki kao re-dizajn, dodaju slovo b na prvi i to je to. samo se stancuje novo a kvaliteta nigde.cak i garancije na nove proizvode retko ko daje vise od 24 meseca.

elem, sto se tice patika ja u zadnjih par godina nosim iskljucivo adidas sportsku opremu ( patike, majice, trenerke ) i veoma sam zadovoljan, pogotovo patikama. mada ja izrazito negujem sve svoje stvari tako da patike redovno cistim i odrzavam, ne sutiram kamenje u njima ili tako neke gluposti, znaci samo za setnju.i evo, ove:

http://www.adidas.com/us/product/kids-originals-superstar-2-shoes/Q7140AB kao nove kupljene u septembru prosle godine i ove:

http://www.adidas.com/us/product/kids-originals-superstar-2-shoes/Q7140AA?cid=G04532 kupljene na prolece pre 3 godine su veoma ocuvane iako je koza ispucala od vode i malo su pozutele od stajanja.

sto se tice saveta pa sta znam, preko kao sto sam kazes, patike su jeftine i vise im se isplati da kupuju nove nego da trose sapun, cetku i kremu na odrzavanje starih  Smile mozda da probas sa nekom drugom markom ( ne moras adidas ) ili da probas neke druge materijale npr. kozne umesto platnenih. ili da probas da uzmes patike kad budes isao preko, moguce da si ovde naleteo na neki sanerski model koji nije pravi original, vec je mozda iz turske ili tako nesto.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.