slazem se da su prave mnoooogo bolje, kakve takve, ali su prave.... za mene je moderno nemati plastiku u sebi (jedan od vidova modernosti)....pirsing i tatoo je nesto drugo...
ja vise preferiram zensku guzu, lepa zenska guza je vrhunac moderiranja i ja tu ne bih nista menjao
Da znas da je mnogim devojkama to veliki problem ali na njihovu zalost jedino na guzu ne mogu da stave silikone.Najmodernije je biti ono sto jesi a ne ono sto drugi zele.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 17:28:55 od suntava »
Jedno je biti moderan... sasvim drugo biti "instant moderan" ili cool.
Ja mrzim kad ljudi pisu neke cool izreke na latinskom ispod avatara. Misle da su kuuull. Cim postoje sajtovi gde ti pise koje su kul "latin phrases" ili "latin quotes" mislim da vise nema shrhe govoriti o tome...
Da znas da je mnogim devojkama to veliki problem ali na njihovu zalost jedino na guzu ne mogu da stave silikone.Najmodernije je biti ono sto jesi a ne ono sto drugi zele.
pa jel ti ne znas da mogu silikoni da se nabudze i u guzu!? e devojcice, devojcice...
Ja mrzim kad ljudi pisu neke cool izreke na latinskom ispod avatara. Misle da su kuuull. Cim postoje sajtovi gde ti pise koje su kul "latin phrases" ili "latin quotes"
paki pa necemo valjda sad da otkopavamo ratnu sekiru. Do sada smo bili 'ortaci'....sta se to desilo medju nama?
Svako je moderan onoliko koliko sam to zasluzuje. Drugi ljudi to uglavnom primete i reaguju ovako ili onako...
Ja volim latinske izreke i mislim da su cool...
ti volis 'Marvel' comix, to je ok
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 17:44:31 od RaznosacPica »
pa jel ti ne znas da mogu silikoni da se nabudze i u guzu!? e devojcice, devojcice...
Ja mrzim kad ljudi pisu neke cool izreke na latinskom ispod avatara. Misle da su kuuull. Cim postoje sajtovi gde ti pise koje su kul "latin phrases" ili "latin quotes"
paki pa necemo valjda sad da otkopavamo ratnu sekiru. Do sada smo bili 'ortaci'....sta se to desilo medju nama?
Svako je moderan onoliko koliko sam to zasluzuje. Drugi ljudi to uglavnom primete i reaguju ovako ili onako...
Ja volim latinske izreke i mislim da su cool...
ti volis 'Marvel' comix, to je ok
Bicu mali narcis....tesko da i jedna silikonska izgleda kao moja....{to je zakljucak po reakcijama drugih}