Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Modernizacija Supergaleba do nabavke novih aviona  (Pročitano 50513 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ostavite mamine i tatine sicice na miru tata im bio neko i nesto u generlstabu pa cim se iskopile i oni su baje doci ce i tome kraj kad tad u to ne sumnjam nikad ova srbija zbog vojske nebi kapitulirala u roko od 6 sati to mogu da ti potpisem kapitulirace ona za minut mnogo je nekima 6 sati da ih sad ne imanujem jer vojska radi kako vlada kaze a pa vladu bira narod tako to ide.
Sto se tice njihove traznje za avionima isto je ko u rusiji pak fa u suhoju su hteli prvi let 2009,a vrh je rekao 2010 i to je to,tako je i kod nase vojska trazi i  dobice kad se nekom digne k.... da da pare ako nije tako nek me neko ispravi

sto se tice dobrih poteza bilo ih je modernizacija svih PVO sistema koliko sam ja upucen,pa u neku ruku i lasta..i to je to cega sad mogu da se setim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ostavite mamine i tatine sicice na miru tata im bio neko i nesto u generlstabu pa cim se iskopile i oni su baje doci ce i tome kraj kad tad u to ne sumnjam nikad ova srbija zbog vojske nebi kapitulirala u roko od 6 sati to mogu da ti potpisem kapitulirace ona za minut mnogo je nekima 6 sati da ih sad ne imanujem jer vojska radi kako vlada kaze a pa vladu bira narod tako to ide.
Sto se tice njihove traznje za avionima isto je ko u rusiji pak fa u suhoju su hteli prvi let 2009,a vrh je rekao 2010 i to je to,tako je i kod nase vojska trazi i  dobice kad se nekom digne k.... da da pare ako nije tako nek me neko ispravi

sto se tice dobrih poteza bilo ih je modernizacija svih PVO sistema koliko sam ja upucen,pa u neku ruku i lasta..i to je to cega sad mogu da se setim

ta bi modernizacija,bila extra pre 20 god.,sada tesko!!!!budimo realni,sve je to vec stap i kanap....i ja ne vidim da ce biti bolje!!!a sta su to modernizovali u pvo???da nije mozda kub postao buk???

pusti ti pak-fa i ruse...to je nesto drugo u odnosu na nas!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Nije istina to što pričaš Berkut, u Suhoju su rekli prvi let 2010. a Medvedev je naredio da mora biti pre kraja 2009. Pisali smo o tome ovde čini mi se, samo potraži malo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Nokia N70
Uf...Slazem se sa wessskom.
Cinjenica je da smo  u raspadu.Da nam avioni padaju,ko glineni golubovi.Sva sreca pa nam MiG-29 ne lete,inace ne bi imali ni jedan!

Iskreno,zelim da verujem u taj tender u 2012 godini.Tada ce biti aero-miting.Verujem da ce doci u F-16,F-18,Su-30MK,Su-27,MiG-29SMT,Gripen,Rafal.Bice tu svasta.To ce biti pravi trenutak za kupovinu.Do tada ce se ustaliti F-22 i F-35 kod Amera,Pak Fa ce do tada zapoceti karijeru u Ruskom RV,pocece serijska porizvodnja,tako da ce moze i cene navedenih aviona da olabave.To je onda prava prilika za nas.Sto vise aviona dovedemo,moci cemo da dobijemo bolju cenu.To je da demokratija i zakon konkurencije! Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pak fa neće početi da se proizvodi u narednih 6-7 godina, potrebno je dosta vremena od prvog leta do serijske proizvodnje, a oni još uvek nisu obavili prvi let.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Nokia N70
Citat
Pak fa neće početi da se proizvodi u narednih 6-7 godina

Necemo ni mi kupiti avione za jos 10-15 godina,tako da ce im cena pasti! Smile
 Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Da , u raspadu smo , nista ne valja , bilo bi bolje kada bi dosli nasi . Neki " nasi " . Samo , nema objasnjenja odakle , kojim parama , i kako bi ti " nasi " uspeli da ih stvore u sledecih dve godine , i da kupe i visenamenskog lovca , i sve ostalo sto bi mi ovde pozeleli . A kada sakupimo sve nase zelje ( daleko od toga da vecina toga nije potrebna , to niko ne spori , problem je kada je i kako to ostvarivo ) treba nam 5-10 milijardi eura za sve njih . A mi nemamo da odvojimo za nabavku opreme ni 80 miliona dolara .
Najveca sansa je propustena posle prodaje Mobtela Telenoru i licence Vip-u . Tada smo napabircili 1,5 milijardu eura , i tada smo mogli ili da je ulozimo u avijaciju , ili da je ulozimo u projekte koji bi do danas stvorili novac za novu opremu . Ali , posto su se blizili izbori , mi smo ih potrosili na sve i svasta , samo ne na nesto korisno . I sada nam je kriv djavo sto para nema . Isto je bilo sa parama od ranijih privatizacija .
Nama je jedini put da osavremenimo G-4 u G-4M , da kroz to pokupimo sto vise tehnologije i osposobimo sto vise domacih preduzeca za proizvodnju raznih komponenti i sistema . Isto kroz produzenje veka i osavremenjavanje Orlova . Ako bude para , mozda stvarno i kupimo te visenamenske lovce . Ako bude para , i NA nije nemoguc , ne na isti nacin kao u vreme SFRJ i ne onakav kakvog smo ga tada zamisljali i kakav je mogao danas da bude da je razvoj zavrsen na vreme . Uz pametnu politiku pri kupovini visenamenskog lovca , i ukoliko bi se prodala licenca za G-4M u dilu pogodnom za nas , moglo bi da se napravi svasta . Ali , sta ce se desiti , pitanje je . Za pocetak , proizvodnjom Laste i osavremenjavanje G-4 ce se dobiti novi inzenjerski kadar , i bar malo obnoviti domaci proizvodni pogoni , a za dalje ce mo videti . To je bar neki pocetak , posle godina kada nije radjeno apsolutno nista . A dokle ce mo doci , videcemo . A da se sve moze resiti preko noci , i da ce tako biti , to mozemo samo da sanjamo . Nesto sto je zapustano i upropastavano 20 godina , ne dize se na noge brzo . To je kao kod treninga , ako ne treniras nedelju dana , treba ti dve nedelje da dostignes isti nivo forme kao pre prekida treninga , a za nesto vise , treba jos vremena .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Linux
Browser
Mozilla Gecko)
Evo o modernizaciji Neve...

http://www.paluba.info/smf/sistemi-pvo/domace-modifikacije-rs-'neva'/

Za Kub ce se sacekati, ako i bude bilo (pare i tehnicki problemi)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Nokia N70
Citat
osavremenimo G-4 u G-4M

Mislim da su sanse ravne 0.Niko to nije pomenuo u daljoj proslosti.To sto ti kazes je sve tacno,apsolutno sve...Ali...Pricamo o zeljama.Od aviona nema nista(nikakvih prica) do 2012,i aero-mitinga.Tada cemo sve znati.Docice ce i Rusi,i Zapad.Svasta cemo videti.

Da bi mi dosli do nivao da osavremenimo G-4,treba sva industrija da se vrati na nivo SFRJ,pa tada nesto mozda i uradimo.Mada i tada tesko,posto bi vlast svu lovu pokupila,i ni tada ne bi bilo love za avijaciju,koje je u evidentno katastrofalnom stanju.

Takodje mislim da je veca verovatnoca da mi kupimo nove avione,nesto tipa Gripen,ili neki ruja,nego da osavremenimo G-4,Orla,pa da neku lovu skupljamo.To nikog u vlasti to  ne zanima.Njima je da kupe te avione,provizije stave u dzep,i raju kazu :"kupili smo vam avione,jeb*li vas avion",i oni mirni.Mnogo je to izbornih poena.Iskreno,taj ko kupi avione,ja na izborima glasam za njega.Tvrdoglavo razmisljanje,ali...
« Poslednja izmena: 23. Jan 2010, 03:05:52 od sasa92 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
nista se ovde bitnije nece desiti,osim mazanja ociju............mozete ovo zvati kako god hocete(teorijom zavere...itd.),ali Srbija mora da se upropasti na svakom planu,a narocito vojnom i ekonomskom!!!i to na zalost ide do jaja!!!Srbija jednostavno ne sme da bude bilo kakva sila u regionu,i to je tako!!!sve ovo sto mi pisemo su nase zelje puste!!!!mi mozemo ovde da pricamo o kojekakvim avionima,raketama,tenkovima.....itd.(jer na ovom forumu je uglavnom rec o tome),nista se od toga nece desiti,bar u narednih minimum 5 godina)samo malo procesljajte proslost(zadnjih 20 godina) i pogledajte buducnost!

PS:ja se izvinjavam ako je ovo suvise off!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.