Povodom samovoljnog zatvaranja teme o tome da ne treba imati obzira prema Srebrenici, izigravanja serifa i tako toga...
A da se sretnemo tamo gde nemas formalni autoritet? Ne, ne pretim ti, osim intelektualnim razracunavanjam. Garantujem ti da bih te svojim "fantazijama" ostavio bez teksta i mogucnosti kontraargumenta. Odnosno, pokopao bih te, pa bi se kasnije pitao da ipak nisam ja u pravu.
Mogli bi da pocnemo raspravu od teme o Srebrenici, garantujem ti da ne bi mogao da svoju odluku argumentujes.
p.s. Zakljucavajte, uzimajte ga u odbranu, sve mi je jedno. Samo bih zamolio, ako neko drugi ovaj post skloni, da prenese Niku sta sam mu rekao. A on zna zasto mu se obracam ovako. ps.ps. Kaze meni ortak pre nekih 10 godina. "Da li neko Arkanu kaze - Ne sefe niste u pravu?!" Pa zato je tako i prosao, sto nije bilo nikoga da mu prijateljski ukaze na greske
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
e ovako dobro je sto prijateljski ukazujes nekom na greske.... niko sada nije na forumu.... ali zato ima dosta modova i supermodova..... dali ti mislis na nika 79 supermoderatora? a i anea ti lepo kaze....
Sto lepo ne dodjes na okupljanje i kazes mu to u lice. A verovatno imas i njegov telefon...
Mislim... tako se radi medju ljudima...
Па види, разумем твоју поруку, ма шта иначе мислио о теби. Логично си рекла. Само се ниси питала, зашто му то не бих рекао преко ПП. Рецимо да сам покушао, а овај не жели самном да разговара. Тако да не знам да ли би желео да разговара преко телефона (што и ја сматрам претераним, а и немам његов број), а што се окупљања тиче... Можда не бих да кварим атмосферу, а и далеко је окупљање... Е сад, поставља се питање што ја њему хоћу нешто да кажем, кад он не жели да разговара. Ево одговора: 1) Зато што он има неку формалну власт 2) Зато што је та власт суштински доста ограничена и на форуму, а изван је и нема. Мада, и ја сам бар у једној ствари погрешио, али то је између њега и мене.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
e ovako dobro je sto prijateljski ukazujes nekom na greske.... niko sada nije na forumu.... ali zato ima dosta modova i supermodova..... dali ti mislis na nika 79 supermoderatora? a i anea ti lepo kaze....
Ja sam bio prisutan u bar 2 navrata kada covek nije imao "formalni autoritet" a kada ste bili na istom mestu u isto vreme. Verujem da ce tih situacija jos biti... Sacuvaj ovakve izlive neznosti za to...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!