Zašto se uvijek najzanimljivije teme zbog najnevinije zajebancije zaključavaju? Ponekad mi izgleda kao da jedva čekaju da zaključaju dok ostavljaju teme na koje nitko ne odgovara nago se samo sastoje od zaljepljenih vijesti o nekim bezveznim temama. Druga stvar da je riječ o vrijeđanju ili omalovažavanju ali nevino prepucavanje bi ipak mogli tolerirati jer ko će stalno biti ozbiljan kraj takvih teških tema? I kroz zajebanciju se mogu vidjeti neke stvari, npr. kako ko diše, kakav ima smisao za politički humor što u konačnici može puno doprinijeti u međusobnoj komunikaciji, prestanku vrijeđanja jer se osijećamo nekako bliskijima.
Uzmi u obzir da je i ovaj nivo tolerancije koji moderatori imaju 10ak puta veci nego sto bi ga imali bilo gde drugde. Prakticno ni jedna tema do sad u takvim delovima foruma nije zakljucana bez razloga, za mene dovoljno dobrog. A to cime se salite.. u najmanju ruku je odvratno.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!