Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moderatori - psihološka pozadina rada besplatno  (Pročitano 21827 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Apple 15
Ohoho... javili su se neki od mojih omiljenih ex-svemirskih-policajaca  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
Vidjali smo greske, koje sebi nije smio dopustiti regularan korisnik, a prolazile su supermoderatorima .. no dobro, svi znamo da je ona ' isti smo prema svima ' iluzija.

i moderatori su ljudi (mada bi se chovek mogao i prevariti   Smile ) a ljudski je greshiti.Ali se ne bih slozio da se modovima oprashta znachajno vishe nego li obichnim smrtnicima,ne postoji sluchaj da je chlan snosio bilo kakve posledice svog neprimerenog ponashanja sem ako bash bash ne pretera.Ali to isto vazi i za modove,znam za nekoliko kojima je oduzet status.

Da li to shto sam mod znachi da treba da budem finiji ili suzdrzaniji prema nekome ko me iznervira?Jesam, iako to ne bih morao da budem.
Ono shto meni lichno smeta je dvostruki standard kojim se meri ponashanje modova,konkretno,ako nekome odbrusim uvek se nadje neko da kaze "evo ga ovaj,misli da je uvatio boga za mu... zato shto je mod"  a dok sam to isto radio kao obichan korisnik i uglavnom bio daleko oshtriji niko nije imao primedbe.
Kada bi prestali da gledaju choveka kroz prizmu moderatorskog statusa svaki potez bi  bio jasniji zato shto je jednostavno ljudski, bio dobar ili losh.
Kada neko od chlanova pukne i otera nekoga u p.m. eventualno ga neko opomene,ali kada neki mod to uradi odma se nadje njih deset da pochne da kenja "i ti si mod...nisi korektan...zloupotrebljavash funkciju...kurac palac..."Sve to podseca na situaciju kao da neko ko dnevno prodje kroz deset crvenih svetala na semaforu uzme da kenja saobracajcu zato shto ga je video da predje ulicu van peshachkog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 arle se makice iznejvijao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Kada neko od chlanova pukne i otera nekoga u p.m. eventualno ga neko opomene,ali kada neki mod to uradi odma se nadje njih deset da pochne da kenja "i ti si mod...nisi korektan...zloupotrebljavash funkciju...kurac palac..."Sve to podseca na situaciju kao da neko ko dnevno prodje kroz deset crvenih svetala na semaforu uzme da kenja saobracajcu zato shto ga je video da predje ulicu van peshachkog.

Skoro se igrao fudbal , trener protivnickog tima je udario igraca ... izbacen je iz fudbala na duze vreme ( ako ne i zauvek ) ... znate o cemu pricam ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Citat
Vidjali smo greske, koje sebi nije smio dopustiti regularan korisnik, a prolazile su supermoderatorima .. no dobro, svi znamo da je ona ' isti smo prema svima ' iluzija.

i moderatori su ljudi (mada bi se chovek mogao i prevariti   Smile ) a ljudski je greshiti.Ali se ne bih slozio da se modovima oprashta znachajno vishe nego li obichnim smrtnicima,ne postoji sluchaj da je chlan snosio bilo kakve posledice svog neprimerenog ponashanja sem ako bash bash ne pretera.Ali to isto vazi i za modove,znam za nekoliko kojima je oduzet status.

Da li to shto sam mod znachi da treba da budem finiji ili suzdrzaniji prema nekome ko me iznervira?Jesam, iako to ne bih morao da budem.
Ono shto meni lichno smeta je dvostruki standard kojim se meri ponashanje modova,konkretno,ako nekome odbrusim uvek se nadje neko da kaze "evo ga ovaj,misli da je uvatio boga za mu... zato shto je mod"  a dok sam to isto radio kao obichan korisnik i uglavnom bio daleko oshtriji niko nije imao primedbe.
Kada bi prestali da gledaju choveka kroz prizmu moderatorskog statusa svaki potez bi  bio jasniji zato shto je jednostavno ljudski, bio dobar ili losh.
Kao sto rece, i modovi su ljudi, a ljudi grese.
Zarad opceg mira, toliko.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Apple 15
Citat
Kada bi prestali da gledaju choveka kroz prizmu moderatorskog statusa svaki potez bi  bio jasniji zato shto je jednostavno ljudski, bio dobar ili losh.

Pa.... to ce se desiti kad udjemo u doba Jarca... aproksimativno...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6120c
znaci znao sam da ces nesto da iskomentarises, rdjo Smile

Tacno vidis kol'ko mi dosadno bilo...  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ispadose modovi najvece zrtve jos od holokausta ..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
Skoro se igrao fudbal , trener protivnickog tima je udario igraca ... izbacen je iz fudbala na duze vreme ( ako ne i zauvek ) ... znate o cemu pricam ...

jel ti to sebe dozivljavash kao fudbalera a modove kao trenere  Smile Smile Smile

Inache,"udaljen" je od fudbala par utakmica a ne "duze vreme" a kamoli zauvek.a ta ista pravila vaze i za fudbalere kada se pobiju.
Ali takva situacija tebi verovatno ne odgovara,ti bi hteo da budesh derishte kome je sve dopushteno a da niko ne sme rech da  ti kaze.
Izvini ali ja nisam tvoj niti bilo chiji trener,apsolutno nisam duzan da bilo kome budem vaspitach i pedagog.

Uostalom,ovo je dobar trenutak,ionako sam imao nameru da to uradim vec izvesno vreme.tj da trazim da mi se skine funkcija pa cu onda moci da iznapushavam nekoga kao obichan korisnik tako da nema razloga da se zali na neravnopravan i nefer tretman.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Arle ne ljuti se.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.