Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jun 2025, 12:02:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Modelsice  (Pročitano 410948 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

cool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson 
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

bojana-pink@nadja-models.jpg
(33.54 KB, 486x354)
sindi-models.jpg
(37.41 KB, 348x495)
IP sačuvana
social share
oleeeeeee !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 246
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
 vise nema slika o njim. lock
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

E bas sam cekao ti da se pojavis i to da kazes pa onda da zakljucam Smile Nema zakljucavanja a pogotovo na neciji zahtev...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Motorola 

E bas sam cekao ti da se pojavis i to da kazes pa onda da zakljucam Smile Nema zakljucavanja a pogotovo na neciji zahtev...

Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
 Smile Smile Smile shone the King  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

cool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson 
INTERVJU NEVENA STAMENKOVIĆ! ZA RAZLIKU OD MENE SRĐAN SE POTAJNO NADA ĆERKICI. NE SMETA MI VELIKA RAZLIKA U GODINAMA. ŠTAVIŠE, VOLIM ZRELIJE MUŠKARCE

VOLELA BIH DA RODIM DEČAKA!

Nadam se da će Sindi uhvatiti bidermajer jer je i njoj vreme da se uda
- -
Na samom početku ovog razgovora nekadašnja članica grupe "Models" Nevena Stamenković, a uskoro gospođa Adžemović, ispričala je da je upravo sa svojim budućim suprugom bila na ručku i da otkada je trudna, baš uživa u hrani, ali i da se ne opterećuje time što će trudnoćom pokvariti liniju. "Nisam lenja i radiću redovno vežbe za trudnice, a sigurna sam da ću po porođaju vrlo brzo povratiti svoj devojački stas jer imam brz metabolizam, a i volim da vežbam", rekla je Nevena.
- Da li već razmišljaš o imenu deteta i da li biste Srđan i ti više voleli da imate dečaka ili devojčicu?
Nisam razmišljala o imenu, a i još uvek ne znamo pol deteta, tako da nemamo konkretne predloge za ime. Dogovorili smo da ćemo o tome zajedno odlučivati, kad dođe vreme. Naravno, najbitnije je da beba bude zdrava, ali moram da priznam da bih ipak malo više volela da dobijem dečaka, dok mi je Srđan poverio da se nada ćerkici.
- Kako napreduju pripreme oko svadbe?
Sve je napokon gotovo! Venačnje, kao i svadbeno veselje, zakazani su za 13. maj na "Kalemegdanskoj terasi". Nisam želela da išta prepustim slučaju, pa sam bila uključena u organizaciju. Ja sam birala pozivnice, cvetne aranžmane...
- Pa, jesi li mnogo para potrošila na svadbu?
Ne znam koliko je šta koštalo, jer je Srđan bio zadužen za finansije. Kada je stigao završni račun, samo sam ga pitala da li sam preterala, na šta je on odgovorio: "Ma, jok!"
- Otkrij nam još neki detalj... Koliko će biti zvanica, ko će pevati na svadbi?
Kada je o muzici reč, sve smo prepustili našem kumu Zoranu Bašanoviću, tako da nisam najbolje informisana o detaljima. Sa druge strane, među zvanicama biće zavidan broj poznatih pevača, pa će se sigurno i neko od njih dohvatiti mikrofona. Naravno, posebno veselje se očekuje sa trubačima. Što se zvanica tiče, prvobitno smo planirali stotinak gostiju, ali kada je spisak kompletiran, ispostavilo se da će ih biti 250.
- Hoćeš li sestri Ivani prepustiti kreiranje venčanice budući da je poznato da se ona iz hobija bavi dizajnom?
Venačnicu ću kupiti, a haljinu koju ću kasnije obući jeste autorsko delo moje sestre. Prvo sam videla nekoliko crteža, dopali su mi se njeni predlozi, a onda smo izabrali usku, dugu, belu haljinu, koja se već šije. Ne mogu mnogo detalja da otkrivam, a i čitaoci "Sveta" će ekskluzivno videti fotografije sa naše svadbe. Inače, Ivana je presrećna zbog moje udaje, a ja se nadam da će baš ona uhvatiti bidermajer. Zaslužila je, a i vreme je da se i ona uda.
- Smeta li ti razlika u godinama?
Ne, ne smeta mi. Čak volim, osećam se baš lepo uz starijeg i zrelijeg muškarca kakav je Srđan.
- A, smeta li ti činjenica da je Srđan pre tebe bio u braku sa tvojom koleginicom Lelom Andrić?
Nas dvoje ne pričamo o onome što je bilo pre, bitno je da smo sada mi zajedno, a sve ostalo je nevažno. Pa, čak i činjenica da i ja, kao i on, imamo brak iza sebe.
- Kako su reagovali tvoji roditelji na vest da ćeš se udati za Srđana Adžemovića?
Moji roditelji su sada preserećni, ali u početku su bili skeptični. Pošto su upoznali Srđana, odmah su ga i zavoleli. Kada sam se selila iz roditeljskog doma, nisu plakali, ali je bilo evidentno da su tužni. Sada se raduju unučetu i insistiraju da budu uključeni u organizaciju svadbe.

FATALNO PIJANSTVO
- Kako ste se Srđan i ti upoznali?
Srđan i ja smo četiri meseca u vezi. Poznavali smo se odranije i vrlo često smo se sretali u gradu, ali se nismo družili. Početak naše veze bio je 14. februara. Išla sam na slavu kod prijatelja, a među gostima je bio i Srđan. Kada sam odlučila da napustim to druženje, on se usprotivio, pa sam ostala još neko vreme. Iskrena da budem, Srđan se u međuvremenu napio i kada smo zajedno krenuli kući, shvatila sam da je trešten pijan i da ne želim da ga pustim da u takvom stanju upravlja automobilom. Sela sam za volan i odevezla ga kući. Od te večeri počeli smo intezivnije da kontaktiramo. Već sutradan smo krenuli zajedno u teretanu, pa smo se našli na kafici i posle nekoliko susreta zbližili smo se i počeli da se zabavljamo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

4.jpg
(6.29 KB, 397x241)
IP sačuvana
social share
oleeeeeee !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

R`N`R

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1356
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung d600
majku mu.. moracu i ja da se olesim na nekoj slavi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ko je be taj Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6700 classic
onaj krimos Adzem bivsi muz Lele Andric Smile
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jun 2025, 12:02:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.207 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.