Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 14:34:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Modelsice  (Pročitano 411390 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi, stvarno nije u redu da pisete tako o ljudima koje ne poznajete
Meni je Adzim kum, bila sam na svadbi koje je bila divna. Oni se stvarno vole. Nevena je u trecem mesecu trudnoce. I treba da se porodi 17-tog oktobra. Nevena je fina devojka. Lepa je, prijatna i ima manire.
A Srdjan je naj veci gospodin. On ce uvek svakoj zenskoj osobi pridrzati kapun, otvoriti vrata od kola, ispratiti do toaleta i td.... Nije sto je moj kum ali je stvarno covek na mestu
Pa ako budete dobri, postavicu slike sa moje svadbe (koju je Adzim organizovao) a i neke sa njihove Smile
Nadam se samo da me necete odmah napasti. Ali to kazem jer ih mnogo dobro znam i kompetentna sam da o tome govorim. Pa ako neko ima pitanja- tu sam Smile

Ko je Adžem?

Srđan Adžemović Adžem je šef obezbeđenja ministra za kapitalne investicije i predsednika Nove Srbije Velimira Ilića. Široj javnosti poznat je i kao muž folk-pevačice Lele Andrić, a u podzemlju je poznat kao "jedan od retkih preostalih žestokih momaka sa beogradskog asfalta".
Do ubistva Sredoja Šljukića Šljuke, krajem 2002. godine, Adžem je slovio za njegovog najbližeg saradnika.

Antrfil ANEM osudio napad na Rodića
U saopštenju Asocijacije nezavisnih elektronskih medija najoštrije se protestuje povodom napada na vlasnika Glasa javnosti i Kurira.
"ANEM podseća da je Radisav Rodić više puta bio na meti nasilnika, a da je 6. jula prošle godine, u ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, dok je sedeo u obližnjem restoranu, u vazduh dignut njegov automobil. Odgovorni za tu eksploziju ni do danas nisu otkriveni", kaže se, između ostalog, u saopštenju koje potpisuje predsednik UO ANEM-a Slobodan Stojšić.

BEOGRAD - Radisava Rodića, vlasnika Kurira i Glasa javnosti, u ponedeljak uveče pretukao je Srđan Adžemović Adžem, šef obezbeđenja Velimira Ilića, ministra za kapitalne investicije, potvrđeno je juče u beogradskoj policiji.

Kako Kurir saznaje u odlično obaveštenim krugovima, Ilić je lično naredio napad na Rodića, iznerviran kritičkim napisima Kurira o njegovom radu u srpskoj vladi. Velimir Ilić, inače, u poslednjih desetak dana preti urednicima našeg lista. On je glavnom uredniku Đoki Kesiću više puta poručivao da će biti prebijen i da pazi šta radi.

- Velimir Ilić nam je pretio upravo tim Adžemovićem, koji je na kraju i pretukao Radisava Rodića. On je svojim prijateljima, takozvanim žestokim momcima, obećao da će bogato nagraditi svakoga ko polomi noge i odseče nos i uši Kesiću i ostalim urednicima našeg lista i precizirao da će za to platiti od dve do pet hiljada evra! - kaže Đoko Kesić, glavni i odgovorni urednik Kurira.

Pravi vitez i dzentlmen, nema sta...

Puno verujete zutoj stampi. U stvari, kada procitate nesto sto vam se svidja-onda verujete a kada vam se ne svidja-onda ne.
Nije ni bitno, ja coveka znam licno, mnogo dobro i znam kakav je i nemam nameru nikoga da ubedjujem. Ja sam svoje rekla.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja mislim ta

Citat

Koliko je zavrsio razreda skole?
Citat

Srdjan je zavrsio DIF
Odustala sam od postavljanja slika. Sto bih vam dala povod da o necemu pljujete Smile

Ja mislim da i ovako i onako nebi nist apostavila Smile

E pa ovako, doticnoj osobi koja mi je opslala pm (i hvala joj na tome) koja ce se sama prepoznati, poslacu slike cim mi bude omoguceno slanje pm-a. A od postavljanja slika ovde sam odustala jer ne zelim da iko ima razlog opsle da pljuje po tome.

----------------------------------------------

sve sama gospoda i biznismeni i menadzeri

I internet huligani koji ne smeju u stvarnom zivotu da pogledaju ispred sebe vec gledaju u svoje pertle dok hodaju, zato na netu pljuju ljude koji imaju petlju da urade nesto...

Daj odrastite i opustite se malo, a ako imate problem nije tesko naci negde u gradu nekog od tih biznismena kako ih zovete pa mu recite u lice....
a sta su to nesto uradili, sem ubijanja, trgovine drogom, ako za to trba petlja onda sta reci

Prvo, on nije nikoga ubio. Kao sto vidite i veca imena od njega, ko god je ubio- stigao ga je zatvor. Pogotovo u poslednje vreme.Pa nije on Kapone da moze da pobije toliko ljudi a da prodje ne kaznjen.
Gluposti! Ali dobro, vi mislite sta god hocete- meni je sve jedno....
Drugo, covek je uspesan. Ima svoje firme i uspesan je. Ne kazem da je bio cvecka ali nikako nije ni takav kakav mislite da jeste.
U ostalom, nije u redu da pricate o nekome tako a coveka niste nikada ni videli.
Javite mi se kada uspete bared 1 osminu toga sto je uspeo on-i reci cu vam "svaka cast"
I sta to fali DIF-u? Ni jedan fakultet nije lak. A on je jedan od retkih iz takvih drustava koji ga ima. I eto, oko toga ste isto pogresili jer ste ocigledno mislili da nema nista od skole. A prevarili ste se.
Kladim se da veliiki broj ne moze da mu primirise, sto po skoli, inteligenciji, hrabrosti, manirima, bogatstvu, lepim zenama....
I zalosno je to sto kod nekih progovara ljubomora i zavist. Ali nema veze jer je i to ljudski.  Smile

poruke spojene by crni scorpion

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
« Poslednja izmena: 17. Maj 2007, 08:38:13 od crni scorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Tattoo
Slanje poruka za redom je zabranjeno,nauči da poštuješ pravila ili te je dzimi naučio da poštuješ samo njega.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nova sam tako da nisam znala pa se izvinjavam. A ono sto je bitno je uzajamno postovanje. Ja necu postovati nikog ko mene ne postuje i obrnuto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
lak

I internet huligani koji ne smeju u stvarnom zivotu da pogledaju ispred sebe vec gledaju u svoje pertle dok hodaju, zato na netu pljuju ljude koji imaju petlju da urade nesto...

Daj odrastite i opustite se malo, a ako imate problem nije tesko naci negde u gradu nekog od tih biznismena kako ih zovete pa mu recite u lice....
a sta su to nesto uradili, sem ubijanja, trgovine drogom, ako za to trba petlja onda sta reci

Prvo, on nije nikoga ubio. Kao sto vidite i veca imena od njega, ko god je ubio- stigao ga je zatvor. Pogotovo u poslednje vreme.Pa nije on Kapone da moze da pobije toliko ljudi a da prodje ne kaznjen.
Drugo, covek je uspesan. Ima svoje firme i uspesan je. Ne kazem da je bio cvecka ali nikako nije ni takav kakav mislite da jeste.
U ostalom, nije u redu da pricate o nekome tako a coveka niste nikada ni videli.
Javite mi se kada uspete bared 1 osminu toga sto je uspeo on-i reci cu vam "svaka cast"
I sta to fali DIF-u? Ni jedan fakultet nije lak. A on je jedan od retkih iz takvih drustava koji ga ima. I eto, oko toga ste isto pogresili jer ste ocigledno mislili da nema nista od skole. A prevarili ste se.
Kladim se da veliiki broj ne moze da mu primirise, sto po skoli, inteligenciji, hrabrosti, manirima, bogatstvu, lepim zenama....
I zalosno je to sto kod nekih progovara ljubomora i zavist. Ali nema veze jer je i to ljudski.  Smile
o je uspeti

lako je uspeti kad imas ledja od nekog politicara, a i dif nije tesko zavrsiti kad imas nekog od politicara.
kod nas je problem u tome sto nam je poremecen sistem vrednosti za proteklih 17. godina i treba vremena da se sve vrati u normalu(kako stvari stoje to ce potrajati).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se da je kod nas poremecen sistem vrednosti. Ali, sigurno da niko ne voli te "poremecene vrednosti" Ma da...... kako da ne....Ako cemo tako, onda su poremecene vrednosti bile i pre 100-200 godina i u vreme nasih baka.Tada kada su udavali devojke, roditelji nisu gledali da li se oni vole ili ne, vec koliko ima zemlje, konja i td. Pa zar ne? A to nazivamo zdravim vremenima. Tako da je sve ovo ipak veoma diskutabilno.
Ali ne mozes to da tvrdis o coveku kojeg nikada nisi videla u zivotu. Nikada nisi sela i popricala sa njime. Vec samo cula iz zute stampe. Prvo, ne znas ni u kakvim je on odnosima sa tim politicarem. Da znas, kao sto ja znam, onda bi verovatno znala da ako je neko za nekog nesto ucinio onda je to definitivno obrnuta sitvacija. A pre svega mislim na to da mu nikada nije ni dinar naplatio u vreme kada ga je cuvao. Opet, da si upucena ,znala bi da taj politicar pre svega nece ni za koga nesto da ucini vec samo misli o svom dupetu.
Prvo, mozes ti da mislis sta god hoces, ali Adzim je covek koji jeste obrazovan. Koji jos nije legao da spava a da nije procitao knjigu.
Sem toga on slika, pise poeziju, radi duborez, i to sve za svoju dusu.
Vremena su bila takva, oni snalazljivi su uspevali. Ali to nikako ne znaci da neko nije obrazovan, ineligentan i sve ostalo.

U tim vremenima nije bilo puno opcija, ili - ili
« Poslednja izmena: 17. Maj 2007, 04:43:40 od jecacvet »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia N95 8gb
Dobro, lepo ste se ispricali...sad se lepo vratite na temu
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

od miline da ti krenu sline ...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N73
Ma super je sve to . . . Svi su u pravu negoo. . . . A sto niko ne stevlja slike modelsica jer je ovde mza slike i komentare o slikama i klipovima

[Edit by gox_sp: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 17. Maj 2007, 17:22:23 od gox_sp »
IP sačuvana
social share
... ponekad zaboravim da se izlogujem na javnom terminalu, ali nije strasno ... mada ...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 350
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N72
 Smile Smile
Dajte slike neke!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa neda ona
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 14:34:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.176 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.