Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moc, kontrola, ... Moguci uticaji ... kroz Filozofiju, Religiju, Drustvo, ..  (Pročitano 191117 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Sto se druge strane tice oko dolazenja sa druge planete moze da se tumaci sa vise aspekata nesto sto mi prvo pada na pamet toliko ga je duhovnost udarila u glavu kako on kaze pa prosto nezna sta prica.
Mislim da nije rekao da ne zna sta prica vec da je Duhovnost postala njegova 'prva priroda' misleci pritom da najveci deo vremena provodi meditirajuci i kanalizirajuci. Voleo bih da cujem od tebe jos o tome 'oko dolazenja sa druge planete'?

Samo me za sada jedno muci zasto je uopste ovo isnosio kada i sam kaze da je njegov ''zadatak'' ili ''ugovor'' koji ima da cini lose stvari.

Upotrebicu njegove reci pa javi ako je i dalje nejasno.. Smile

...

Povremeno, po uputstvu Zakona našeg Kreatora, na kratko se otvori prozor mogućnosti, gde se od nekolicine izabranih iz naše Familije zahteva da ostvare komunikaciju sa našim subjektima i ponudimo vam mogućnost da nas priupitate bilo koje pitanje na koje želite da dobijete odgovor.

...

ATS: Čemu naglo podizanje kontrolnih mehanizama.
HH: Velika Žetva je brzo približava. Vreme je da se iznesu Ekstremi Polariteta.

...

Poruka će stići do svih onih do kojih treba da stigne, a to je upravo onako kako bi trebalo da bude. To je ono što Kreator želi. Oni sa ušima da čuju, očima da vide, i srcem da razumeju, će čuti poruku i posađeno seme će rasti snažno u tako plodnom tlu poput ovog.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Pogresno si me razumeo za za taj ''dolazak''. Tesko mi je da shvatim to da kaze da dolazi sa druge planete pa sam rekao da je skrenuo u nedostatku objasnjenja ili ipak kao sto on kaze nismo na njegovom intelektualnom nivou pa to prosto ne shvatamo jer smo na trecem dezintetu kao sto kaze a on je na cetvrtom. Malo mi je u pocetku bilo cudno kad je krenuo da prica o nasem bogu i tako dalje, ali sto vise citas nekako ti je jasnije. Tako da ne kaze on da nezna sta prica nego ja.

A sto se tice otkrivanja svega toga promaklo mi je jer sam sve u jednom dahu citao a ima bogami da se cita. Tako da hvala za citate.

I da nisam bas nesto dosad proucavao sve ove teorije zavere jedino sto sam gledao je Zeitgeist pa me je zaintrigiralo sve ovo i tek sam pre neki dan video temu.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2010, 23:39:45 od the smily9 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Tako da ne kaze on da nezna sta prica nego ja.
Smile
Imas jos ti da otpetljavas u glavi cini mi se, ali dobro, samo polako...
Ne kaze on da je na visem intelektualnom nivoiu vec da stvari izgledaju drugacije sa visih Denziteta (nivoa svesti). Jednostavno, velikom posvecenoscu ali i samim Ugovorom kako je objasnjeno, veo zaborava je po njih tanji te imaju pristup toj visoj perspektivi odakle vide da je Sve Jedno tj. da je sav Zivot Jedno - Jedan Beskonacni Kreator, koji je ljubav.
Slicno je uradio Isus, koji se secao vise nego drugi Putnici te u kombinaciji sa proucavanjem Judaizma i veliku posvecenost postao ucitelj i ucio/poducavao lekcije bezuslovne Ljubavi.
Lucifer, kao grupna Dusa i HH kao deo iste nije na 4.Denzitetu vec zajedno sa nama se inkarniraju na 3.Denzitetu i zele da budu poznjeveni (tako sto se Negativno Polarisu gde najmanje 95% njihovih misli i dela mora biti okrenuto ka sebi) i tako predju na 4. Denzitet Negativan gde ce na miru da odrade svoj Karmicki dug i vrate se na 6.Denzitet odakle ce ponovo postati ucitelji Mudrosti onima sa nizih Denziteta.
Procitaj jos jedared sve pa pitaj sta ti bude nejasno. Posle predji na RA Materijal.

I da nisam bas nesto dosad proucavao sve ove teorije zavere jedino sto sam gledao je Zeitgeist pa me je zaintrigiralo sve ovo i tek sam pre neki dan video temu.

Dobar je Zeitgeist ali insistira na coveku kao na intelektualnom bicu sto je greska jer mi smo um/telo/duh kompleksi. Ne bi me cudilo da su upravo Illuminati sponzorisali film. Tako to rade, ponude ti prst i ti se ponadas da si nesto spoznao a u sustini, oni su sve vreme ispred tebe kada je info u pitanju. Cika Illuminat ti jasno kaze da stvari imaju ezotericnu pozadinu. Tako je oduvek bilo i uvek ce biti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
za zeitgeist je receno potpuno tacno,u tom filmu se promovise new age "religija" preporucuje film "Aquaris age of evil" gde se govori o tome

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Imas jos ti da otpetljavas u glavi cini mi se, ali dobro, samo polako...

Ma naravno ja da sve znam organizovao bih neku sektu da zavrcem ljude za pare. Kolko kapiram o svemu sta je pisao cini mi se da znam zasto kazu da se istorija ponavlja. Kad je govorio o civilizaciji Maja i o dobima posle koje dolazi zetva (cini mi se cetiri ili pet doba). Samo neznam zasto svog Beskonacnog Kreatora naziva Lucifer a naseg (tj Hrista) Yahwe.
za zeitgeist je receno potpuno tacno,u tom filmu se promovise new age "religija" preporucuje film "Aquaris age of evil" gde se govori o tome

Hvala za preporuku Smile

Edit: A gde da nadjem Ra materijal. On je to pominjao ali nemogu da nadjem.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2010, 14:41:48 od the smily9 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Ma naravno ja da sve znam organizovao bih neku sektu da zavrcem ljude za pare. Kolko kapiram o svemu sta je pisao cini mi se da znam zasto kazu da se istorija ponavlja. Kad je govorio o civilizaciji Maja i o dobima posle koje dolazi zetva (cini mi se cetiri ili pet doba). Samo neznam zasto svog Beskonacnog Kreatora naziva Lucifer a naseg (tj Hrista) Yahwe.

Edit: A gde da nadjem Ra materijal. On je to pominjao ali nemogu da nadjem.

Zetva se desava u tacno definisanim intervalima, sada je kraj ciklusa od 76000 godina pa je ovo Velika Zetva. Pre toga su prethodile 2 zetve u razmaku od 26000 gde je vrlo mali broj enteta bio poznjeven (na kraju prvog ciklusa cak niko nije bio poznjeven). Mada, i ova Zetva ce biti mala, pogotovu u odnosu na ono sto bi planeta Zemlja mogla da podrzi. Lucifer, nije Jedan Beskonacni Kreator vec jedan od Kreatora (isto kao i Yahwe), tacnije sub-sub Logos (Sunce je sub-Logos, a Milky Way Logos pa nadalje Univerzum...Jedan Beskonacni Kreator). Ovo uzmi sa rezervom, jer mozda gresim. (U sustini sve treba da uzmes sa rezervom. Smile )
Isus nije planetarni Logos vec Kreator kao ti i ja. Bio je putnik sa najviseg nivoa 4. Denziteta (Denziteta Ljubavi) skoro 5.Denziteta (Mudrosti). Medjutim jos za zivota je uvideo da ga ljudi vide kao Jednog Stvoritelja (Beskonacnog).

Link ka Ra Materijalu ima i u samom textu, ali poslacu ti PM... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Ma da kao sto cika Illuminat kaze i sam ne veruj bas svemu.

Prelistavam temu i vidim da je ovde puno stvari ali kad sam video Ickea i pricu o reptilima i drugoj planeti ruku na srce ima slicnosti sa ovim Hidden Hand. Bar se meni cini  Smile ako ne gresim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ma da kao sto cika Illuminat kaze i sam ne veruj bas svemu.

Prelistavam temu i vidim da je ovde puno stvari ali kad sam video Ickea i pricu o reptilima i drugoj planeti ruku na srce ima slicnosti sa ovim Hidden Hand. Bar se meni cini  Smile ako ne gresim?

Za to o reptilima je rekao:

Pozabavićemo se sa naredna dva posta zajedno:
ATS 1: On je reptil. To je rasa krvnih linija. One kontrolišu skoro sve iza kulisa.
.

I zapamtite ne postoji takva stvar kao loša rasa, samo izaberite pojedinca ili grupu koji se izdvajaju više od drugih.
ATS 2: Ok, imam jedno drugo pitanje za hidden_hand. Reptili su opisani kao veoma agresivni, arogantni te doživljavaju ljude kao ništa bolje od stoke. Pa šta je sa podeljenim ličnostima? ti kažeš da si ljubopitiv i duhovan a svi kažu da su reptili bića bez straha?
HH: Ovo nas baš zabavlja. Naravno da mi NISMO Reptili, i ne postoji ništa iole reptilsko u vezi Istinskih Linija Moći. Jedini 'Reptilski' uticaji koji su na bilo koji način u vezi sa ovom planetom u ovom trenutku, su oni sa Zete Reticuli i Alfa Draconis sistema. Oni vam ne predstavljaju konkretnu pretnju.

Za one kojima to može biti od interesa, mi smo poreklom sa Venere, prvobitno. Koje je drugo ime za Veneru? Povežite tačke.

Takodje u linku u textu a koji se odnosi na pitanje o 'njegovom prethodniku':
''Q:
Sad je pitanje, tko je Icke? I bolje pitanje... zašto?
A:
Icke ima koru istine koju pokučava proći.
Ono što ne shvaća je da to ustvari radi protiv njega. Reptilski dio mu je predstavljen od
onih koji rade za krvne linije.
U periodu od 7,8 mjeseci bio je bombardiran sa "žrtvama" koje su svjedočile
shapeshiftingu (promjeni oblika), satanističkim ritualima... Na takav način
da nije to mogao odbiti vjerovati.
Ponekad su "svjedoci" dovoñeni do njega nekoliko puta na dan, ovisno o njegovoj
lokaciji.

Drugi poput Ickea (ima ih više nego mislite) su doživjeli slične priče. Stvarno, ja nisam
reptil. Pitanje zašto se ne treba odgovoriti.''

Dakle, Ajk je iskren borac za istinu ali je zaveden. Ne treba mu zameriti. Samo gdegod da naletis tu pricu o reptilima razmisli 3x vise nego obicno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Ja volim plan buducnosti,

Jedna Vlada,
Jedna Valuta,
Jedna kreditna kartica ,
Jedan Jezik
Jedna planeta,
Jedna vlada
Jedna Armija
Jedan Imperator

Takodje Gradjenje Zatvora na Mesecu ,Marsu i asteroidnom pojasu za potrebe rudarskih operacija gde ce svi osudjeni na smrt i dozivotnu robiju raditi besplatno do kraja svojih zivota za veliku privatnu korporaciju sponzorovanu od drzave.

Zeitgeist film je samo propaganda koja nije istina ,sve je to zbog nedovoljnog razumevanja,
Ne postoji stvarno nikakva konspiracija  sve je to samo previse maste ,D.Ickei i A.Jones su ludi ljudi.

Na drugoj strani
www.zeitgeist-london.com  je odlicna nemacka kafana sa dobrom klopom Sniclama i Kobasicama iz Bavarije,
16 nemackih tocenih piva i 30 vrsta flasiranih.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2010, 17:01:44 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Ja volim plan buducnosti,

Jedna Vlada,
Jedna Valuta,
Jedna kreditna kartica ,
Jedan Jezik
Jedna planeta,
Jedna vlada
Jedna Armija
Jedan Imperator

Takodje Gradjenje Zatvora na Mesecu ,Marsu i asteroidnom pojasu za potrebe rudarskih operacija gde ce svi osudjeni na smrt i dozivotnu robiju raditi besplatno do kraja svojih zivota za veliku privatnu korporaciju sponzorovanu od drzave.

Zeitgeist film je samo propaganda koja nije istina ,sve je to zbog nedovoljnog razumevanja,
Ne postoji stvarno nikakva konspiracija  sve je to samo previse maste ,D.Ickei i A.Jones su ludi ljudi.

Na drugoj strani
www.zeitgeist-london.com  je odlicna nemacka kafana sa dobrom klopom Sniclama i Kobasicama iz Bavarije,
16 nemackih tocenih piva i 30 vrsta flasiranih.

a volis i plan redukcije stanovnistva na oko 500 miliona i rfid cip u organizmu

zeitgeist je film koji u delu koji govori o monetarnoj ekonomiji i federalnim rezervama potpuno tacan mada sve je to vec videnjo i ranije,recimo dokumentarac "money masters" objasnjava sve te stvari mnogo ranije od njih,ostatak filma je propaganda "new age" ere cak su iskoristili i zaka freska i njegov izuzetan projekt venus za tu svoju propagandu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.