Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o SE-Z800???  (Pročitano 417 puta)
10. Jun 2006, 03:02:49
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N95-2 & 5800
Da li da menjam 6630 za Z800? A za K750? Sta vi mislite?  Smile
Jer mogu da slikam sa k750 kao sa 6630(da nekrivim telefon u stranu)? Svidja mi se k750 a i hteo bih malo da predahnem od symbiana mada znam da cu se kad tad vratiti mom vernom symbianu!!! Sta su prednost a sta mane k750,z800 i 6630?  Smile

(01. May 2007, 10:46:03)
« Poslednja izmena: 10. Jun 2006, 03:47:45 od maliomladinac »
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Z800 odmah izbaci nije nesto a cena mu je  Smile Smile k750i ti ja preporucijem,mozes da slikas samo u onom vodoravnom polozaju jer je tako postavljen meni kamere i sve,inace ti mozes da ga stavis u uspravan polozaj ali ce slika tada biti 1224x1632,prednost k750i su mp3 zvuk koji je mnogo dobar sa slusalicama,kamera sa autofokusom ja sad ne mogu da zamislim telefon bez autofokusa,mali je,nije mnogo tezak,dobar ekran.E sad necu nista da pricam za 6630 jer ga ne znam bas dobro,inace mi se telefon toliko svidja na izgled,sad bih prodao odmah k750i,ali ne mogu treba mi kamera,a voleo bih da probam symbian,imam ideju aj se menjamo na 20dana sa telefonima ti mi das 6630 ja tebi k750i Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko uci znace, ko krade imace...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1810
Zastava Bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N7.0 tdi
padas sa konja na magarca... ja nikad nebi menjao al kako oces ako bas moras uzmi k750.

@milan91
ajd okaci neku sliku sa k750 da vidimo kaj "kvalitet" koji "nema" nijedan drugi telefon ni kamera
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
E, pa prevršili ste svaku meru sa uporedjivanjem modela.
I ova tema takodje spada pod Nokia 6630 vs SonyEricsson Z800/K750i! Smile
Šta pobogu treba još da se uradi na ovom forumu?
Otvoriti poseban deo foruma pod nazivom "Saveti pri kupovini, zameni........ telefona?!?
Milion puta iste teme u kojima se uvek nešto uporedjuje i na kraju posle pet strana na kojima se ubedjujemo oko toga da li kupiti Symbian, WindowsMobile ili Java telefon, autor teme nikada ne potvrdi i zaključi istu temu!
Uvek ovakve teme ostanu nedorečene, ali uvek se isti odgovori i isti zaključci izvode iznova i iznova i provlače kroz sve što ima veze sa uporedjivanjem dva modela koji na kraju krajeva i ne mogu biti uporedjivani jer jedan ima OS drugi nema.
Ako vam je stalo do toga da kupite SonyEricsson K750i imate temu o dotičnom telefonu i njegove specifikacije koje su i vrapcima jasne, prednosti, mane,......... pa se tamo informišite o tome valjaju li ili ne. Pored toga ako vam je stalo da kupite Z800i a hteli bi da povedete raspravu o tom modelu telefona onda lepo i otvorite temu sa imenom i prezimenom modela, njegovim specifikacijama i cenom pa navalite!
Ovo stvarno ide pod Lock i to ko vrata!
« Poslednja izmena: 10. Jun 2006, 12:03:06 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: mislite

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.