Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 49788 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
 Smile Smile Smile
Da li je neko od vas obratio pažnju na sramnu TV reklamu u kojoj potcenjuju našu inteligenciju i slobodu mišljenja i govora?!?

Dugo smo čekali slobodu govora

"Možete pričati šta i koliko hoćete i s kim hoćete, ...." i sl., nebuloze koje izgovara lik na TV, u istoimenoj reklami ...

Šta smo mi do sada radili u ovoj državi - bilo nam je zabranjeno da pričamo šta hoćemo i s' kim hoćemo u okviru Mobtel(Telenor) ili MTS mreže pa došli ovi majmuni da nas prosvetle i oslobode????  Smile Smile Smile
Šta oni smatraju da smo do sada živeli u izolaciji dok oni nisu došli da nam ponude spas ... da nam je neko diktirao šta da govorimo i kažemo u slušalicu, da nam je bilo nešto uopšte zabranjeno ...
Smatraju na slepcima u toj reklami koje će oni eto prosvetliti i dati im slobodu govora koju navodno do sada nismo imali.
Treba bre peticiju protiv te reklame napisati i jebati im mater, ... ma treba ih tužiti mamu im jebem onu nesnosnu!
Kako ih nije sramota???
« Poslednja izmena: 13. Jun 2007, 00:36:47 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D900
Meni je gora ona: Imate pravo da ćutite!
Totalno debilna...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
smiri se ciglo...to je samo reklama...mada jeste najgora od onih 3, 4 još...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Ovo je dno dna ... da neko upadne u moju državu i tako me izvredja javno na TV-u tj., moju naciju i ja još da ćutim i prihvatim to  Smile... e pa to ljudi ni Erazmo Roterdamski u Pohvali ludosti nije bolje odradio ...
Mislim da većina populacije i ne kapira reklamu već je smatra privlačnom a oni nas omalovažavaju, potcenjuju, gledaju na nas kao na neke robijaše kojima ništa nije bilo dozvoljeno i eto došli da nas oslobode i pruže pravo da pričamo šta hoćemo i gde hoćemo ....
Pa ako takvom kampanjom pokušavaju da pridobiju korisnike u ovoj državi onda će valjda upecati samo debile i socijalne slučajeve!

Do sada sam i ćutao, ali zbog ovakvog omalovažavanja i sramne kampanje ima da ih pljujem i psujem gde god stignem ... nikada bre njihove usluge neću koristiti.
smiri se ciglo...to je samo reklama...mada jeste najgora od onih 3, 4 još...
Aman bre - direktno vredjanje naše inteligencije i naših sloboda, našeg društvenog sistema  ... samim tim i društva u celini i da ćutim ili da se smirim?!? Pa dokle da ćutimo? Jel treba svima koji dodju da dozvolimo da nas karaju i još da se smejemo???
Pa ovo je ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D900
Upravo tako, zašto da dozvolimo da robujemo nekim stvarima, pogotovo ako nas još i vređaju.
Mogli smo kao svi oni likovi da visimo u redu za kartice i da kupujemo za 100 din nešto što bi trebalo da nam predstavlja "bonus", a onda se jave ljudi koji su se nakupovali kartica, a niko ih nije obavestio da one sada ne mogu da rade i da ako ubace karticu u telefon u kom je aktivirana jedna njihova kartica, tu nema bonusa i da mora da drži karticu u telefonu iako ne može da zove/ ne mogu da ga zovu, tj. iako ne može da šalje poruke/ ne može da prima poruke...

Smile

01. jun 2007. - 11. jun 2007. Bonus od 1000 dinara = Dodatnih 14 dana.
Čisto vređanje inteligencije...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Benq ef 81
mislim sta reci,vec je sreda(3.dan)a ljudi koji su kupili kartice i dalje se nadaju sms poruci,kojom ce ih obavestiti da je mreza u funkciji,juce sam spasio coveku 1000din.jer posle prve,hteo i drugi broj da aktivira u istom telefonu,jer nije znao da koriste imei,da ga registruju..
zasad sem reklama,i kartica od 100 dinara,ne vidim nijedan razlog da kupim njihovu karticu,posto usluge njihove mreze jos nisu krenule(njihove mreze Smile)
sad je mobilkom u zizi,pa i telenor je imao akciju,prepaid brojeva 500din.=750din.kredita,itd.,mts 1din. tlf.samsung+bel paket....
tako da ovo sto nude na pocetku,nije nista novo,a jos i ne radi...
i digi tv je nastupio slicnom kampanjom na nasem trzistu,misleci da kad se srbima ponudi nesto dzabe,zagarantovan je uspeh(bezobzira sta prodajes),znamo dokle je stigao digi tv
jesu oni svi sa zapadnog trzista,ali mnogo nas podcenjuju kao narod,misleci da smo ovce,koje nemaju slobodu govora,neznamo teoriju relativnosti...itd.
mnogo mora da rade,da bi vratili ulozeno u licencu Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e ljudi stvarno ima vas mnogo čunih na ovom forumu
neka dodju i pet operatera niko od nas ne mora da menja svog ali zato će morati da obaraju cene svi .
ajde recite mi kako će mts proći u cg kad tamo ima dva operatera
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa u pravu su sa ovim reklamama niko od nas nije mogao do skoro da priča slobodno jer nikad nezna koliko će da ga košta ovaj ili onaj razgovor kod 63 minut nekada bude i 20 dinara a nekad 12 din pa sad mi reci što bi je koristiosad neka se trude oni da zadrže svoje stare korisnike
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Benq ef 81
opcija izmeni...

ako su podrazumevali pod "sloboda govora"besplatne razgovore,onda im skidam kapu ,ovako,nastupaju kao oslobodioci ugnjetavanog naroda,ovi do sada su nas sputavali da pricamo,a vip nam daje sve,samo da uzmemo broj,ma ajde molim te,samo treba da be be be be be
ako nekom ne odgovara,tarifa bilo kojeg mob.operatera,sada ce da ima da bira,za sada imamo dva....a otegli smo raspravu o trecem koji nije stavio na sto sta nudi,sem reklama...
neznam kako vi,ali ja mob.koristim za kratke razgovore,tako da mi sloboda govora i nesto nije bas potrebna,imam fixni tlf.za duze razgovore... Smile Smile Smile

a da ce ijedan od tri operatera da obara cenu,nesto ne verujem,telenor i mts imaju svoj dil,sada vip koristi nac.roaming koji je kupio od mts,ne verujem da ce im ovi dozvoliti da idu sa nizom tarifom za nac.razgovore,jer je i tu garant postignut dil,a za korisnike ih bas briga,sva tri operatora... Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Jun 2007, 08:53:42 od draxiumjan1972 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ovo za slobodu govora necu da komentarisem, ali prosto ne mogu da verujem da niste razumeli sta su hteli da kazu. To treba bukvalno shvatiti kao i onu drugu reklamu u kojoj tip kaze da moze da ima i jare i pare. Valjda me mislite da su pod tim "jare" mislili na Srbe i da smo mi stoka? Smile Ako tako posmatrate iz sega se moze iskonstruisati neka prica. U svakom slucaju mislim da se VIP nalazi u veoma nezavidnoj situaciji, jer sa jedne strane moraju da spuste cene da bi dobili korisnike, a sa druge imaju taj nacionalni roaming kojima ih Telekom mozda uslovljava i ne daje im da previse spuste cene, kako im ne bi otkidali korisnike. Videcemo sta ce napraviti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.