Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 49938 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i zasto tolika panika oko baznih stanica bitno je da imaju pokrivenost cele srbije
a možda im se više isplati da plaćaju roming.
juče sam u maloj krsni video kada sam prolazio da postavljaju i b.stanice za 3g i za običnu telefoniju
znači pustiće oba signala zajedno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Tema se razvukla na 59 strana, a NIŠTA novo se ne zna, samo se raspravlja oko nekih nebuloza... što se mene tiče, mogu da potpišem sve što CiglaTel kaže, jer su se VIP tako ušrali, i sad tu vade fleke sa poklonjenih 1000 din... Ali ovo je Srbija, i ovde se sve može...

Ako su trebali da startuju 1. juna, to ne znači pustiti u prodaju (trenutno) beskorisne i neupotrebljive kartice 11. juna... Bar ako me moj razum ne izdaje... To je gaf koji može skupo da ih košta. Ja ću ostati na svom broju, i moraće dugo dugo da me ubedjuju da predjem kod njih, a sad uz ove dodatke, svako može da se nadje i u telekomovim i u telenorovim paketima i ponudama....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D900
Tako je. Mnogo grešaka, a najveća je ta sa karticama koje će da "prorade" za dve nedelje...  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
......Zamisli da sutra osvane informacia na njihovom sajtu, da je minut razgovora sa PDV-om 5 dinara, a poruke 0,5 dinara.....
U "njihovoj" mreži mogu pustiti minut i 2 dinara sa sve PDV-om i bez ikakve dodatne svote za pozivanje ... ali koliko će korisnika gostovati u toj mreži?!? Zar mislite da će svi naši prijatelji i uopšte ceo naš "imenik" iz mob. telefona koji se u 90% svodi na 063/064 + preostalih 10% na inostrane brojeve automatski preći na VIP zbog toga što je jeftiniji razgovor u okviru VIP mreže i tako će nama biti povoljno zivkati ih i razgovarati u istoj mreži???
Mene interesuje koliko će koštati njihov minut u nacionalnom saobraćaju, tj., da li će biti mnogo povoljniji?!?

To je ozbiljna stvarčica koju mnogu zanemaruju. To da će u njihovoj mreži biti možda za dinar povoljnije, biće sigurno, ali koliko će to biti povoljnije u nacionalnom saobraćaju ako se zna da su svi korisnici koje znamo na 063/064 i da neće svi preći automatski kao i mi na 061 bez obzira što će biti negde u nekom delu povoljniji?!?

To što mi smeta što su na ledjima MTS-a je samo iz razloga što neće moći ponuditi baš neki zavidan 3G ili ti neku povoljniju uslugu koju MTS nije do sada ponudio ... svi znamo koliko je pokriven MTS-ov 3G i kako radi ...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Baš to.... da bi mi se isplatilo to u mreži, treba njih dosta koje zovem da budu u mreži, a to... neće baš tako lako da ide....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia ZTE
licno ipak verujem da ce ponuditi dosta povoljnih kombinacija jer sta biste vi uradili da ste menadzer u novoj nacionalnoj i internacionalnoj kompaniji, dali 1 dinar povoljniji paket i cekali da ljudi predju kod vas,  ma dajte. i teleneor jos nije potpuno ispipao puls a tek ovi sto pre dva dana otvorili ducane, jos nisam uspeo ni sajt da nadjem lol,

2-je su par a 3-ka je vec guzva (nedaj boze 4-tog operatera dogodine)
i zbog te guzve ja se nadam mnogo povoljnijoj usluzi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Posto vidim da svaki dan odu 3-5 stran uzalud na glupavo prepiranje ajde barem nesto korisno ja da stavim Smiley Wink
Mislim da je Mikele trazio screenshotove Smiley

Dok mi je na siemens mc60 samo izbaci 220 05 i Mobtel, a na ekranu stoji Vip i ispod njega Vip  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0085.jpg
(38.21 KB, 176x208)
Screenshot0086.jpg
(38.53 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 172
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Sony Xperia S
Slazem se kada kazes da ce da bude sve jeftinije kada dodje jos jedan. Veca guzva-manje cene. Samo neka dolaze, sto vise to bolje...
IP sačuvana
social share
Cetiri se stvari nikada ne mogu vratiti: izgovorena rec, izbacena srela, protekli zivot i propustena prilika . . . . .
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6230 2.0
Kod nas i treba da dodje cetvrti operater na broj stanovnika. CG ima 600.000 i imaju 3 operatera (od jula i MTEL)!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
O Boze ljudi da li ste vi normalni koji bre cetvrti operater  Smile Smile pa treci nije poceo sa radom, vi hocete jos jednog...
A i dobro se setite sta je bilo na konkuru sa trecu licencu mobilog operatera Smiley ko se sve prijavio i dostavio sve sto je potrebno samo jedan jedini tj.mobilkom tako da nemojte da ste smesni i da pricate o cetvrtom operateru...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.