Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 49520 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Nepoznat
Browser
SIE-EF81 31
Rajaja..ja jutros oko 9 u ns-u lagan0 usao kupio 5 kartica..i procaskao sa cicama..a popodne ne da je bila guzva..Wink nego zna li se nesto nezvanicn0 o paketima-cenama?
drugara su zvali na m0b..kao neka anketa za Vip..u fazonu davace 1-2 poruke za svaki obavljeni poziv..i da ce dobran0 da caste za svaku upl.dopunu..e sad..
ortak sto drzi kiosk kaze elektronske dopune krecu od 1.7...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
nego zna li se nesto nezvanicn0 o paketima-cenama?

da si procitao prethodnu stranu, znao bi odgovor  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
LG G2
Smile Smile Smile  mikele,mislim da nece biti pitanja do sutra
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Citat
Istraživanje tržišta je pokazalo da su građani Srbije izabrali ovaj brend kao brend koji im se najviše svideo i koji, po njihovom mišljenju, najviše odgovara karakteru novog mobilnog operatera.
Gde istraživali - u obdaništima to javno mnjenje??? Smile Smile Smile
Ko se uopšte izjašnjavao za VIP i ko je u Srbiji uopšte i znao da će oni preuzeti ime iz Hrvatske ili odakle već??? Zar nije bilo bolje da se zovu "A1" recimo??? Nije ni bitno, no, bitno je to da se sada foliraju, kao ispitivali nekoga i ljudi rekli "vip" ... Smile
Citat
U Vipu su veoma ponosni što su za samo 6 meseci izgradili novog mobilnog operatera na srpskom tržištu. Većini mobilnih operatera u svetu je trebalo prosečno 11 meseci od dobijanja licence do početka rada,
Nisi ga uopšte izgradili - paraziti na ledjima MTS-a. Sramota je šlepovati se na tudjim ledjima i hvaliti se kako je razvijena sopstvena mreža, tj., uopšte nešto i izgradjeno na teritoriji Srbije ...
Citat
mobilkom austria grupa sarađuje sa najvećim svetskim kompanijama poput Ericsson-a, Siemens-a, Nokia-e, Nortel-a, Alcatel-Lucent-a i drugim, koje snabdevaju grupu sa najkvalitetnijom i najmodernijom opremom potrebnom za proizvode i za izgradnju mobilnih mreža.
Zar ne reče StevieG da uvoze polovni rabat iz Rumunije koji samo renoviraju i guraju u Srbiju???
Citat
Mi svakog korisnika tretiramo kao Very Important Person i postavljamo je u središte svih naših aktivnosti.
Ja sem rekla-kazala do sada ništa ne saznah od ovih kojima sam vrlo "važna persona" ...

Jaooo foliranti, aman svi su isti ...
« Poslednja izmena: 12. Jun 2007, 02:25:09 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Benq ef 81

odakle ti pravo da siris neistine,mozda ako radis za vip,kod mene ni s. od signala ni vip yug03,ni yug 05
smilovali se masteri vipa,pa nam otvorili 2.(dva)prodajna mesta,ali nema kartica,sutra stizu(10)ali su vec rezervisane...

pravi potez...
 Smile

e jbg
svima ok ali tebi ne
onda si ti taj izuzetak koji potvrdjuje pravilo
zao mi je

a kamo lepe srece da radim za vip....
jedino sto mi smeta je ogromna kolicina ironicnosti, zajedljivosti, zavisti, nipodastavanja....koju neki ljudi nicim izazvani ispoljavaju na forumu
kao da je nekog briga sto neko voli svog operatera i sto nece da ga menja za vip zbog nekakvih "seljackih" akcija
kao mi sada zivimo u blagostanju pa je nekim ispod ponosa da im vip da 1000din za dz i kao do sada su nam tele/nor/kom bili najbolji pa nam nije ni bio potreban treci
e nije nego
nisu dupetom mrdnuli dok nije najavljen vip, pa su sad kao oni za neke jos i dobri
jednostavno mislim da ako nemas sta konstruktivno da kazes nemoj nista reci uopste Smile

i zasto svi konstatuju jedno te isto
mreza ne radi pa ne radi
dobro jutro
to su i sami ljudi iz vipa rekli mnogo ranije Smile

ja samo iznosim cinjenice:

1.poslovnost...na 10.000 ljudi poslati 10 kartica(kod mene u gradu je tako)
2.hvaliti se o uspehu postavljanja mreze.....mts im prodao nacionalni roaming
3.prodaja macke u dzaku,jer niko nije upoznat o tarifama,ali bitno je 1000 din.bonusa
4.drskost...pracenje aktivacija kartica preko imei,stvarno to je obicaj i u razvijenim zemljama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
treba 50.000 kartica rasporediti na 6.000.000 ljudi...  Smile
u sustini, komentari se svode na: "Oni su zli, odvratni, neorganizovani, korumpirani zato sto ja nisam kupio karticu." Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2007, 09:24:05 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
4.drskost...pracenje aktivacija kartica preko imei,stvarno to je obicaj i u razvijenim zemljama Smile

U razvijenim zemljama ljudi nece, bar ne masovno kao ovde, da kupuju po deset kartica samo da bi dobili malo besplatnog kredita.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Na jednom mi  telefonu(ekranu) pise YUG-05,na drugom 220-05,na trecem,necete verovati,stoji veliki broj 3(ima ga na prednjoj strani 3G telefna,logo).Taj mi je mob. inace skidan sa italijanske mreze TRE.IT.Kada je u njemu 063 kartica,pise Telenor.Kod ortaka je na ekranu Vip Vip.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6230 2.0
Srbija ima 8.000.000+ stanovnika, a ne 6.000.000! Ne znas ni koliko ti zemlja ima stanovnika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Na jednom mi  telefonu(ekranu) pise YUG-05,na drugom 220-05,na trecem,necete verovati,stoji veliki broj 3(ima ga na prednjoj strani 3G telefna,logo).Taj mi je mob. inace skidan sa italijanske mreze TRE.IT.Kada je u njemu 063 kartica,pise Telenor.Kod ortaka je na ekranu Vip Vip.

220 je koliko znam oznaka za zemlju. Ovaj drugi broj, 05 je oznaka mreze. Neki telefoni, a to zavisi od softvera samog telefona prikazuju oznaku mreze kao broj, znaci 05 u tvom slucaju, a neki taj broj zamenjuju imenom mreze. Ovo sto si rekao za 3g, pretpostavljam da je to slika samo, pozadina ili tako nesto. Ne verujem da ima veze sa mrezom. Inace oznaka mreze prema iskustvima ljudi sa ove teme, moze biti 05, kada hvatas signal sa bazne stanice koja je u vlasnistvu VIP-a, odnosno 03 kada hvatas signal preko Telekomove mreze koju VIP koristi dok ne izgradi potpuno sopstvenu mrezu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.397 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.