Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 49775 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN70-1 5.0638.3.0.1
u Novom Sadu je VIPova prodavnica u Zmaj Jovinoj 16, neko je malo pre pitao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Telenor 2.9 din. unutar mreze?Nije nego!Kao da smo majmuni.Kada se sve sabere opet ista cena u proseku na svim tarifnim paketima.Sutra ce biti 1 din u mrezi ali inic.zap.razagovora 6 din. plus PDV i to je to.Presipanje iz supljeg u prazno.Svakako valja uzeti karticu Mobilkoma.Na kraju krajeva ko zna sta ce se sve izdesavati po startu treceg operatra.Bez sentimentalnosti i vodjen cistom ekonomskom racunicom, odlucicu se za jednog od njih.Na kraju,Telenor me je duboko razocarao.Ocigledan je dil koji imaju sa Mts-om.Kao da im je dosta korisnika i profita.Uveli prvi tarifni dodatak 50 mb za 720 din. Mts se revansira sa 60 mb za 600 din. i 120 mb za 990 din a TELENOR NE REAGUJE! Strasno.Katastrofalan menadzment u Telenoru.Imam utisak kao da je Bogoljub Karic jos tamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 9300
::neka,neka-samo neka se trka u "naoruzhavanju" nastavi,a najbolje tje biti,nama-korisnicima..
::ni meni stvarno nije jasna ta pricha sa internetom preko fona-uveden je 3G,a cene su i dalje iste-kao i za vreme GPRS..

::momenat koji ja primetjujem je da su obe kompanije [mt:s i telenor] sedele skrshtenih ruku sve dok nije prodata licenca mobilkomu-tek su onda pocheli da se bore za korisnike,i to na najgori nachin-telefon i ugovor na 2 [dve] godine!!
::u svetu to nije tako,tamo ni jedan ugovor nije na vishe od godinu dana..
::pogledajte sami-posle godinu dana telefon vishe nije u stanju da prati trendove,neprestano dolaze nove tehnologije etc..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
LG G2
u lekskovcu je prodajno mesto u glavnoj posti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Велики Брат те позива у исповедаоницу!!!

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
pozdrav maso  Smile

nije mi se dalo da citam 40 i kusur strana, pa me zanima da li ce trebati licna karta za kupovinu vip kartice Smile, posto nisam jos punoletan i nemam l.k. i da li je istina da ukoliko kupim 50 kartica, dobicu neki nokijin mob Smile , a ako znate koji je to model, molio bih da mi kazete, da znam kolko love da ponesem??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Nece trebati LK, pa ti ako si lud onda kupi 50 kartica,svaki 50 koji kupi dobije,a to je cista sreca Smiley Dele se samsung i nokija i ne zna se koji.
I stvarno vice dokle ce se pitati jeda te ista stvar daj okrenite 2-3 strane unazad jel vas toliko mrzi..... Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

xxx

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1764
Zastava Kikinda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson xperia arcS
pozdrav maso  Smile

nije mi se dalo da citam 40 i kusur strana, pa me zanima da li ce trebati licna karta za kupovinu vip kartice Smile, posto nisam jos punoletan i nemam l.k. i da li je istina da ukoliko kupim 50 kartica, dobicu neki nokijin mob Smile , a ako znate koji je to model, molio bih da mi kazete, da znam kolko love da ponesem??? Smile
Smile Smile :weirdface:losa ti je racunica, nisu oni sisali vesla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Evo i nesto konkretno  Smile slucajno sam naleteo na link tako da ne reklamiram,nema sta de reklamira  Smile
http://www.no1mobil.com/

To nema veze sa zivotom!!
Sutra pocinje promotivna akcija "Ko rano rani 1000 din. grabi" Za 100 din kupis karticu i dobijes 1000 din + 100 din!!! Jedna kartica vazi za 1 telefon(aparat), ako se ubaci druga kartica u isti telefon Bonus nece vaziti/b] mislim za tu drugu karticu!!!!!Kartica se aktivira pozivanjem broja 060/1234 i bilo bi veoma pozeljno da ostane u telefonu ukljucena zbog toga sto ucestvuje u nagradnoj igri (svaki 50 - ti dobija telefon) U toku promotivne akcije koja [b]traje par dana necete moci da dobijate ili obavljate pozive!!!! Jos jedan razlog zasto treba da vam bude ukljucen tel. jeste da ce vas zvati da vam kazu da je mreza pustena i da mozete da koristite svoj kredit!!!! Inace kredit moze da se iskoristi do 31.07.2007 godine!!!! I konacno  najbitnije od svega posle promotivne akcije reci ce vam koje su tarife!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Naravno da nema veze sa zivotom  Smile
Odlicno hvala na informacijama, da nisi ti mozda neko ko radi za VIP pa da nam kazes hoce li kartica biti samo u odredjenim prodajnim mestima ili ce biti da se uzme i na trafici  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 9300
::ja reklame za kupovinu VIP kartica video i po nekim trafikama [ja sam iz BGa]..
::e sad,dal` tje tu prodavati i ove prve,promotivne il` tek posle-one standardne,ostaje da se vidi..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.