Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 49857 puta)
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Benq ef 81
alo ljudi pa nije vam to Telekom i Mobtel to je vodafone sa njima nema zezanje ocju ljiudi da svima podele po 1000 dinara a nije neko da uzme 10 a neko ništa

ako su iole ozbiljni,nece nas pratiti preko imei,nego ce svakom kupcu traziti licnu kartu...mnogo jednostavnije
u svakom slucaju uzimam jednu,cisto da ispostujem ljude(320 mil.erica nije mala para) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Brate, ovo je Srbija. Taj potez me ni malo ne cudi. Cak i ide u prilog mojoj tezi da oni i te kako znaju gde su dosli i sa kim imaju posla. Pa pogledaj samo licitiranje ovde na forumu ko ce da kupi koliko kartica i da zajebe Moblikom. Sta mislis kada, kako to kazu, pismeniji deo drustva koji koristi internet ovako rezonuje, sta ce onda oni dzulovi koji jos zive u 93' da rade i koliko ce tek oni kartica da nakupuju. Jos jednom ponavljam. Jedan od celnih ljudi, ili glavni covek te mreze je Martin Slaf. Martina Slaf je covek koji je uspeo da zajebe Bogoljuba Karica, do tada kralja obmana i prevara. Zato sve te price da su se oni zajebali, da su lose procenili situaciju i tako dalje uopste ne piju vodu, bar kod mene. Inace, nemoj me drzati za rec, ali koliko znam Vodafon i Madjarkoj i jos nekim nama susednim zemljama takodje posluje kroz neke druge mreze i kako sam cuo uopste nisu ni poslovni ni jeftini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
ima li prodajnih mesta u nisu,ka nisam cuo da ima u leskovcu
Prodajna mesta VIP kartice u Leskovcu :

Preduzece GSM Servis, zanatski centar Dezert,objekat B,lokal 7.Radno vreme pon-pet 9.00-20.00, sub 9.00-15.00, nedeljom zatvoreno.    i

Preduzece IT Leskovac u ulici Ucitelja Josifa 16.

Pozdrav svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 9300
[prochitah svih 39. strana]

::konachno su doshli,nakon vishe od 6 meseci chekanja-shto je lepo,ja samo pucam na jedno,
postpejd na VIPu-ako skinu cene interneta,
cene minuta razgovora nikako netje biti vetje od onih u okviru 062-063/064-065..
::jer ovi iz telekoma i telenora i dalje drzhe ~50din/mB [ne uzimam u obzir dodatke jer imam stari mobtelov postpejd paket na koji je nadogradnja dodataka ne mogutja],gde se onda zapitamo shta tje nama link od 2mbps kad treba da platimo za to "boga oca"..

::chekanje "full" servisa se nastavlja..
« Poslednja izmena: 09. Jun 2007, 19:40:43 od PsyDuck »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
bogami su bas krenuli dosta da se reklamiraju, ja sam u Novom Sadu vec video 4 reklame po gradu, a ima ih i po novinama
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
Ala se masa pali. Pa ne daju oni taj kredit zato sto vole Srbe ili caste sto krecu sa radom. Ovo je cist marketinski pote i naravno da ce se truditi da sto vise razlicitih ljudi dodju do kartica. E sad sto bi mi sve za dz to je drugo. Oni krecu od nule i treba da otkinu trziste Mobtel-u i MTS-u. Od tih 50.000 kartica mnogo njih ce ostati na VIP-u i ako ne budu jeftiniji impulsi, a ako budu jeftiniji eto srece. Trzisna trka je pocela, a mi potrosaci mozemo samo da se radujemo. Nisu oni ni prevaranti ni dobrotvori vec samo dobro znaju sta rade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Da li neko zna koja su prodajna mesta u Vranju i da li ih uopste tamo ima ? Pozdrav i thank's
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Da li neko zna koja su prodajna mesta u Vranju i da li ih uopste tamo ima ? Pozdrav i thank's

pozoves, pitas......
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ljudi dali znate da u austriji u mobilkom mreži 1 dinar minut na pripejd kada ce to kod nas , i dali znate da smo najskuplja zemlja u evropi što se tiče razgovora na mobilni tel,nema više monopola bar će biti konkurencije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Austrija je Austrija,Srbija je Srbija  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.