Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 49962 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
a zar ne bi trebalo, zbog tog nacionalnog roaminga, da se svuda hvata njihov signal?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
a zar ne bi trebalo, zbog tog nacionalnog roaminga, da se svuda hvata njihov signal?
Smile Ja baš to isto pitanje hteo da postavim g. StevieG koji je prepun informacija o tom "nacionalnom roamingu" ...
No, verujem da bi odgovor bio nešto tipa: "koliko para toliko muzike" i  fore ... platili malo pa dobili "nacionalni roaming" u par beogradskih mahala jeb'ga .. Smile Smile Smile
Ovi austrijanci kao da su se baš juče "izlegli" majku mu ... kada dozvoljavaju da se vuku na ledjima MTS-a i još plaćaju deb. pare za tako nešto ... ako je istina, jeli( pre bih rekao da su to puštene njihove bazne stanice ....)?!? Smile
No, još je smešnije da ovde na 10 strana pišemo o tome u kojoj rekoh beogradskoj maloj može da se nahvata signal jer kakve koristi od toga?!? Hvatali signal iz Madjarske ili Rumunije, Rep. Srpske ... sve jedno je ... nikakva korist osim ako ne posedujemo njihovu karticu ... a ono - kartica nigde, cenovnika usluga nigde, prodajnih mesta nigde, pa čak ni reklama nema nigde ... jedino ima signala! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Motorola e770
milisave ovo je isuvise sitna populacija
pa pobogu zar nije opste posnato da tek 10 i kusur % stanovnistva koristi internet
a tek koji su zaludjeni za ovaj ili slicne forume ima saka jada
nije ovo nikakav marketing

ko zna sta je...
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 11:14:46 od batancev »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
pa pobogu zar nije opste posnato da tek 10 i kusur % stanovnistva koristi internet

ko zna sta je...
bas tako  Smile Pa nemaju u Srbiji svi internet pa da na osnovu ovih vesti koje mi hvatamo po netu i dobijemo od StevieG zakljuce da je to reklama.Meni bi pre bila reklama to sto bi u novostima,blicu,politici ubacili barem jednu stranu za 10 dana pocinjemo,otvara se prodajno mesto,prvih 1000 ljudi ce dobiti besplatne kartice,a promotivna ponuda ce trajati jos 10 dana i tom periodu kartice ce kostati 300din,sa 200din kredita i 100SMS...(al sam ga izlupetao ali ja smatramo tako reklamu Wink )
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82

ko zna sta je...

Nemaju svi internet, naravno. Medjutim ja sam bar deset ljudi rekao, kroz neku pricu ovu informaciju. Svako od njih ce reci jos nekome i tako to ide. Vec sam dobio povratnu informaciju od par ljudi da su uhvatili ili da nisu uhvatili signal i nerviraju se sto ne mogu da ga uhvate. U prevodu ljudi se maksimalno prze na ovo. Mobilkom, sedi i pusta da se ljudi primaju. Onda ce da otvore neko prodajno mesto i svi ce da nahrle da kupuju brojeve. Ne govorim ovde o nekim milionskim ciframa, ali jedan broj ljudi ce sigurno to uraditi. Uostalom valjda je svima poznat srpski marketing od usta do usta. U Srbiji efikasnijeg nacina nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Motorola e770
da, ali bi to tako bilo za bilo kog novog operatera
hocu da kazem da se mobilkom ni po cemu ne izdvaja
i oni koji budu kupovali kartice nece biti novi korisnici vec samo stari telekomovi ili telenorovi zeljni da isprobaju i to novo cudo

a kao sto ti kazes da je u srbiji od usta do usta najbolji marketing
tako je i pravilo da svako cudo tri dana traje
nadam se da nece biti tako i sad
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 13:56:18 od batancev »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Ma ko zna sta oni nameravaju i rade. Ja samo mislim da niko ni lud ne bi dao tolike pare da ne namerava da napravi veliki profit. Opet ako pretpostavimo, sto je meni krajnje realno, da austrijanci nisu ni malo naivni, Martin Slaf je cak i Karica uspeo da prevari i da su slucajno dali tolike pare, onda to znaci da oni prave neki opasan plan za prodor na nase trziste. Pretpostavljam da je ovo sto sada rade deo tog plana. Mozda gresim. Videcemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
i oni koji budu kupovali kartice nece biti novi korisnici vec samo stari telekomovi ili telenorovi zeljni da isprobaju i to novo cudo
Delimično tačno, A L I ....
Primeri iz inostranstva gde je recimo takodje tržište bilo zasićeno i već bila prisutna tri operatera ..... i dolaskom četvrtog bi naročito kod nas u Srbiji skeptici rekli da su zdravi za "Lazu" .... no, niske cene, velike povoljnosti i odlične usluge su polako počele da skupljaju korisnike iz drugih mreža ... naročito kada je omogućeno zadržavanje istog korisničkog broja iz druge mreže(čak i pozivnog ako se ne varam no nisam siguran) ... šta više reći! Smile

To je neki šablon po kome nastupa nov provajder ....
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 14:03:32 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Tako je. Podseticu vas na jednu cinjenicu, a to je da u Crnoj Gori ima vise mobilnih telefona, nego sto ima stanovnika. Mislite o tome. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
To sigurno znaci da su nasi susedi za#ebali japance. P.S.odje mobilni!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.