Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 50178 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
a sta, ili ko, ih koci da ne pocnu na vreme?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
e, fuck...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zna li ko ovde tacno kada krece novi operater sa radom jel su mi se smucili ova dva nasa akyuelna operatera...... cak i da ostanem veran starim operaterima mislim da bi onda zbog konkurencije morali i oni da spuste cene ili odoh ja kod TOPneta ili vec kako bese ime.... Ovako bez njih nemam drugog izbora osim da cekam........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
citaj temu!!!! znaci, na prethodnoj strani pise, ne mogu da verujem da ste toliko lenji!!!!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Kad krece taj mobilkom?

da si procitao celu temu ili makar prvu stranu, znao bi......

Ja znam za taj prvi jun,ali kao sto vidis to je za par dana i zar po tvom mišljenju ne bi to trebalo ozvaniciti?

A što je tebi teško napisati,pa da znaš napisao bi,a pošto ne znaš kao ni ja,nemoj ti biti lenj i odgovori nam kad nam treba pomoć.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
nema potrebe da pisem nesto ponovo, sto vec pise na ovoj temi...... tema nema 100 i kusur tema pa da je problem da se prelista, nego ima 13 strana....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Nikad mi nije bila jasna ta vrsta lenjosti, treba samo klikće mišem i da čita, a i to je teško, izgleda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa lakše je napisati 5 slova,nego da ja preturam 13 stranica.

Sorry za off
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pa lakše je napisati 5 slova,nego da ja preturam 13 stranica.
Sorry za off
Kada bi svi korisnici na ovom forumu kojih ima pola miliona ovako parazitski razmišljali kao ti, onda ova tema ne bi ni imala 13 strana, već 13000 stranica ..., jer bi svako zahtevao da mu se napišu po "pet slova", pa kada se to pomnoži sa pola miliona korisnika ...

Valjda shvatate da je ta vaša lenjost direktan uzrok tome da tema umesto 13 ima 130 strana, jer vas mrzi da samo jednu stranu unazad prelistate već duplirate pitanja ili komentare u svakoj temi gde nalazite zgodno mesto da pitanje, narudžbenicu, molbu ili žalbu postavite ...
Samim tim, umesto da imate razumevanja jer odgovori moderatora baš vode ka tome da se tema oslobodi duplih pitanja na koje je već dat odgovor, da se preglednost poveća, da se smanji broj strana potrebnih za prelistavanje teme, da se poveća njena korisnost i vrednost time što će sve biti na jednom mestu, ...jer niste vi jedini bogom dani koji obilaze ovu temu i traže odgovore .. vi jednostavno ne cenite takvu dobru volju i po starom dobrom običaju sebično potražujete samo za sebe da neko ponovo ispiše "pet reči" jer vas mrzi da čitate unazad,.... dok se uopšte ne obazirete na savete moderatora da to ne činite jer time samo otežavate posao nekim novim članovima kojima će ovakva tema biti potrebna a ono teže će im biti doći do odgovora jer će se njen broj stranica povećavati i to bezvrednim glupostima i prepucavanjima?!
Doduše, ovde su krivi i moderatori što se uopšte dalje raspravljaju. Svi vaši dalji komentari trebaju biti pobrisani kao ne bi razvodnjavali temu!

P.S. niko nije vaša dadilja, lični sluga ili rob pa da vam ispunjava želje. Potrudite se nešto da uradite i sami za sebe!
« Poslednja izmena: 25. Maj 2007, 13:27:30 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@ cigla

Ti očigledno ne čitaš moje poruke,šta sam napisao.Ja sam lepo pitao kad krece sa radom i dobro sam upućen da spominju prvi jun,ali kao što svi znamo od toga nema ništa,jer prvi jun je tu,a niko ništa ne spominje,ja bi voleo da je tako.
E tu si u pravo da su moderator krivi,jer da je Mikele rekao da ne zna kad počinju sa radom i da se spominje taj prvi jun(a svi znamo za taj prvi jun),ništa od ovih poruka ne bi bilo i ne bi se tema razvodnjila.

Briši slobodno poruku i ne svaljuj krivicu na mene,jer ni vi ne znate odgovor na moje pitanje,a odma ste me napali.

IP sačuvana
social share

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.